2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پانکچر دارم فردا بنظرتون چی ببرم ک نیاز ه کی پانکچرمیشم؟؟؟‌و مرخص میشم؟ درضمن من میخام ب ...

عزیزم بله خانوم دکتر پانکچرت میکنه.....

مگه اینکه کلا نباشن که به ندرت همچین چیزی پیش میاد....

والا خودشون همه چی میدن.....

دمپاییم که میدن.....

فقط پد ببر.....

کمپود گلابی و هلو و انجیرم ببر.....

البته من انجیر خیس کرده بردم....

عزیزم در حالا عادی اگه خودت عجله نکنی تا ناهارم میتونی بمونی.....

من که تا ناهار میموندم ناهارمم میخوردم ترخیص میشدم......

هر ساعتی گفته هاش سی جی رو بزنی معادل همون ساعت صبح عمل داری....

فقط فکر کنم صبح زود میری برا پذیرش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان اب پرتقال نباید بخوریم جایی خوندم نباید خورد؟اب هویج ک می دونم نباید خورد ولی اب پرتقال دیگ چ ...

والا من خودم نخوردم چون با طبعم سازگار نیست.....

چون سردیه من نخوردم اینکه بقیه برا چی میگن نخورینو دقیق نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم علایم زودتر از ۶ هفته مشخص نمیشن این علایمی که بعضی دوستان در موردشون میگن همه عوارض داروها ...

آنا عزیز خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده آجی گلم که حوصله به خرج میدی و با بزرگواری به همه سوالای باربط و بی ربط من و ما جواب میدی 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
لیلا جان تو هیدروسالپینکس وارد لوله میشه ماده حاجب اما ته ِ لوله مسدوده و وارد شکم نمیشه ماده شما ...

مرسی لاله جان.نه تو هر دوتا عکسم ماده فقط تو رحمه.حتی دکترم گفت اگه لوله از رحم چسبندگی داشته باشه نمیشه بازش کرد.واسه همین بهم میکرو پیشنهاد کرد.مرسی از راهنماییت عزیزم خیالم راحت شد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا من خودم نخوردم چون با طبعم سازگار نیست..... چون سردیه من نخوردم اینکه بقیه برا چی میگن نخورینو ...

آنا جون اونروزی تو یه کانال خوندم آناناس تو سه ماهه اول بارداری موجب سقط میشه بنظرتون درسته؟؟

البته من خودم نخوردما ولی توتاپیک دیدم که بعضیا بعد انتقال میخورن ...گفتم بگم که اگه خدایی نکرده حقیقت داره دوستامون نخورن

خداجونم شکرت       

دوستانی که مثل من انتقال دادین شما هم شکم و پهلوتون گرمه؟؟؟

من بدنم همیشه معتدل بوده یعنی تا حالا کسی بهم نگفته که بدنم سرده یا گرم 

خواستم ببینم شماهم اینطوری هستید؟

مثلا من احساس میکنم پیشونیم گرمه ولی به هرکی میگم به پیشونیم دست بزنه میگن نه خوبی😂😂😂

خداجونم شکرت       
آنا جون اونروزی تو یه کانال خوندم آناناس تو سه ماهه اول بارداری موجب سقط میشه بنظرتون درسته؟؟ البته ...

زمان انتقال به ما یه بروشور دادن که توش.اناناس رو خیلی تاکید کرده بود مخصوصا قسمت وسطش رو میگفت ملونین داره و لازمه.همین طور پرتقال و ویتامین ث و گوجه و توت فرنگی.منم خیلی خوروم از همشون.

نباید میخوردم؟البته منفی شدم

عزیزم بله خانوم دکتر پانکچرت میکنه..... مگه اینکه کلا نباشن که به ندرت همچین چیزی پیش میاد.... وال ...

اناجونم ینی ناهارم میدن؟؟؟‌پول جدا میگیرن؟؟

راسش هاس سی جی ندارم...سینافکت داد ک ٧٠ واحددیشب زدم وامروز کلن امپول نداشتم

ساعت ٦ونیم صبح چهارشتبه گفت برم اونجا

کمپوت ببرم اونجا بخورم ؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و...