2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
مثلا سیاهدونه یه عده میگن خوبه ولی یه عده میگن بده. واقعا موندم چی کار کنم.

عزیزم خیلی متاسفم
خیلی سخته قطعا
امیدوارم دفعه بعد نتیجه بگیری

عزیزم سیاه دونه برای کسی که طبعش خشکه به شدت مضره
اما برای مثلا منی که طبعم سرد و تره خوبه
اونم نه تو سیکل میکرو ، بلکه از چند ماه قبلش تا سردی و تری رو کمی تقلیل بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان یه سوال عزیزم،من که هردو لوله ام کاملا بستست،حتی موقع دوتا عکس رنگی که گرفتم یه قطره از ماده ...

لیلا جان تو هیدروسالپینکس وارد لوله میشه ماده حاجب
اما ته ِ لوله مسدوده و وارد شکم نمیشه ماده
شما تو عکست نگاه کن اگه از ابتدای لوله بسته است ، بحث هیدرو منتفیه
اگه یه کم بازه و لوله تو عکس مثل بادکنک افتاده یعنی هیدرو هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون من امروز نوبت دکتر ایمنی داشتم وقتی شرح حالمو و بارداریمو و مدارکمو ارائه دادم بهش .دکتر گفت ...

ثمین جون خدا رو شکر که راه درست رو نشونت داد
ثمین خدایی عاشق شخصیت و رفتار و منش خاصش نشدی؟
من تو دنیا چند تا دکتر رو دوست دارم و عاشقشونم یکیش همینه

آنا جون من امروز نوبت دکتر ایمنی داشتم وقتی شرح حالمو و بارداریمو و مدارکمو ارائه دادم بهش .دکتر گفت ...

ثمین جونم عزیزم از ته دلم آرزو دارم ک طبیعی باردار بشی و میشی انشالله ...یکسال طبیعی اقدام کن و دور باش از دکتر و دارو و استرس انشالله ک ب نتیجه دلخواهت میرسی

سلام دوستای گلم، امیدوارم که حال همتون خوب باشه و انشاالله تو هر مرحله ای که هستید خدا پشت و پناهتون ...

مبارک باشه انشالله به سلامتی بیاریش خونه به جای منم یه بوس آبدار از نینیت کن 😘😘😘😘😘😘

عزیزم مگه شستشو نداد واست؟ احتمالا ترشحات مال شستشو هست عزیزم..... نگران نباش جنین اینجوری دفع نمی ...

فدات شم آنا جون مرسی برای تبریک. شما همیشه مهربونی
نه راستش کل مراحل انتقال از لحظه ی گذاشتن اسپکلوم تا بیرون آوردنش ، یکی دودقیقه شد. فقط  جنین شناس با اون سرنگ بلندش اومد و تزریق کرد داخل رحم. که حسش کردم تو دلم
ولی ببخشید واژنم خشک خشک بود اثری از شستشو نبود. چندساعت بعد از انتقالم در حال بلندشدن از تخت تو خونه حس کردم شکمم منقبض شد. این مایع که میگم در حد ترشح نبود خیلی زیاد بود. البته دوباره امروز هم همونطور شد
نمیدونم برای شیافه یعنی؟ آخه تا قبل از انتقالم شیافها بصورت سفید و شیری خارج میشد نه انقدر آبکی و زیاد :(

خدایا شکررررررر
دقیقا این موضوع خارج شدن جنین رو دکتر قبل انتقال به همه توضیح داد ک جنین با دستشویی رفتن و هر چیز دی ...

دستشویی رفتن رو میدونم چیزی نمیشه. ولی این فرق داشت . این مایع نمیدونم از کجا اومد بود. وقتی واژن خشک بوده حتما از رحم اومده. همون مایعی که باهاش جنینهارو میفرستن تو :(
فقط یه دلخوشی دارم که بگم باقیمونده شیافی بوده که دکتر گذاشته. شاید نوعش با مال خودم فرق داشته. ولی مگه میشه . من همیشه خوندم همه باقیمونده شیافشون سفید خارج میشه. نه اونجوری آبکی و رنگ خونابه :((((

خدایا شکررررررر