2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
منم باهات موافقم...... هر تصمیمی بگیری منم بازی.....

انا جون من که دیگه از فردا نمیتونم بازی کنم
من دورادور هواتون رو دارم
شما خودت مدیریت کن بهار رو و تنبیه اش رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانمای عزیز هرکی بتونه کمکم کنه ممنون میشم. خیلی اذیتم  

راستش فکر نکنم ربطی به این موضوع داشته باشه ناباروری
البته کم بودن استرادیول در خانما و کم بودن تستوسترون تو مردا و کلا نرمال نبودن هورمونا  عامل بی میلی هست
اما اگه هورمونات نرماله این دو تا مساله ربطی به هم ندارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی رو متوجه نشدم لاله جان، اگه اینطوره پس چرا همزمان با انتقال شیاف و آمپول پروژسترون میدن؟

از یه حدی نباید بالاتر باشه ، اول چک میکنن که زیاد نباشه بعد که خواستن انتقال بدن خودشون دوزش رو تنظیم میکنن 

راستی من تو این پروسه یه نتیجه ای گرفتم،پزشکان متخصص ناباروری کارشون فقط تجویز،داروی تخمک گذاری،پانک ...

حق میدم بهت که دلگیر باشی
اما دکترایی هستن مه براشون مهمه
والا دکتر قبلی خودم همه ازها رو نوشته بود برام
حتی ازهایی که خیلی از دکترا بعد از چند تا سقط نمینویسن
برای علی هم آز نوشته بود
مخصوصا رو ویتامین دی و تیروئید خیلی تاکید داشت برا هر دومون هم 2 ماه قبلش ویتامین دی نوشت
اما خب متاسفانه این جور دکترا خیلی کم هستن

آنا جون دکتر من وقتی سونو میکرد سایز تخمکها رو بلند بلند میگه تا ماماش وارد کنه تویه پرونده .واسه هم ...

ثمین جون انا جون درست میگه اصلا از رو تعداد فولیکول نمیشه به تعداد تخمک پی برد ممکنه بعضی ها پوچ باشن
علت اینکه من شک کردم تفاوت تعداد تخمک و فولیکول نیست
علتش جواب غیر منطقی پرستار هست که گفت نیدل به بعضی جاها نمیرسه!!!!!!!!!!!!!!

از طرف دیگه هیچ کسی نبود که بیشتر از 12 تا تخمک داشته باشه !!
یعنی رنج نهایی تخمک ها 12 تا بود اینا باعث شد شک کنم
وگرنه ممکنه خیلی ها فولیکول پوچ هم داشته باشن
یا مثلا تو پانکچر قبلی خودم دکتر گفت 3 تا از تخمکات ازاد شده بود
خب این جواب منظقی بوده و من قبول کردم

لاله جون منم دقيقا از زير جناق سينه ام تا پايين درد دارم، پروژسترونم ٢ بود، راستش من خودم دوست داشتم ...

یعنی چی به ظاهر هایپر نبودی؟ اگه منظورت تعداد فولیکول بالغه خب میتونسته کلی فولیکول غیر بالغ وجود داشته باشه
کلا سایز تخمدان خودش یه معیاری برای انتقال هست
من تو پانکچر قبلی سایز تخمدانم 100 و 90 شده بود!!
دکترم گفت اگه شکمت اب نیاره هم بهتره انتقالت بمونه حد اقل یه ماه بعد
چون همین بزرگ شدن تخمدان خودش یه عامل خطره
خطر تورشن هست خطر پاره شدن کیست های هموراژیک هست
شما هم حتما سایز تخمدانت بزرگ بوده یا تعداد زیادی فولیکول ریز داشتی که تبدیل میشن به کیست هموراژیک در نهایت

خدا نسلشون ورداره ک اصلا مراقب جون ادمانیستن این دکترا اره دکترم گفت احتمال هایپری هست تخمک زیاددار ...

از من 12 تا تخمک گرفتن ظاهرا
حالم هم خوب نبود اصلا الانم همچین خوب نیستم

در طول سیکل برام تجویزی نداشت که مشکلات هایپری برام ایجاد نشه ، نه بعد از تخمک کشی کردن کاری کرد و تجویزی داشت !!
هر چند من خودم از دومین روز تزریق امپولا سفیده تخم مرغ روزی 3 تا میخوردم

آنا جون دکتر من وقتی سونو میکرد سایز تخمکها رو بلند بلند میگه تا ماماش وارد کنه تویه پرونده .واسه هم ...

عزیزم دکترت تو سونو سایز فولیکولارو میتونه بگه نه تخمکارو!!!!!!

چون اینکه بعد از تو این فولیکولها تخمک در میاد یا نه نمیتونه نظری بده.....

مثل هندونه شب یلدان دیگه......

از توشون چی در بیاد بعدا معلوم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شایلین جون بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم طبیعی باردار شدی  آنا جون و بقیه دوستان میشه راهنمای ...

عزیزم نگران نباش.....

من تا هفته ۱۴ استرارو داشتم نه نگران بودنشون باش نه کم کردنش.....

عزیزم مگه شرایطت استیبل نشده؟

لک مک نداری که!!!!!

ابان دیگه بارداریت به حدی رسیده خودش به اندازه کافی پروژسترون تولید میکنه تو یواش یواش طبق دستور کم کن هر جایی آلارم داد کم کردنو متوقف میکنی.....

در مورد اینترا اوس والا دقیق نمیدونم من نگاه کردم اینترا اوس رو نوشته داخل حفره نفمیدم دقیق نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من که دیگه از فردا نمیتونم بازی کنم من دورادور هواتون رو دارم شما خودت مدیریت کن بهار رو و ...

عزیزم تو نداشو بده من خطکشمو در میارم......

یادت باشه خودتم شیطونی نکنیا!!!!!!

عزيزم من خودم نرفتم براي تخت و كمد دخترم ، حتي همسرم هم ميخواست بره ولي اصلا نتونست برنامه اش رو هما ...

چه خوب منم مادرشوهرم لباساشو خريد حالا برا تخت گير دادن فقط بيا ببين برو بشين تو ماشين اصلا نميخاد بايستي حالا امروز صبح كه ازمايش خون يه نوبتشو دادم بازم بايد برم بدم اگرشد فردا ميرم يا ببينم راضي ميشن عكسشو بگيرن ازجابجايي ميترسم

چه خوب منم مادرشوهرم لباساشو خريد حالا برا تخت گير دادن فقط بيا ببين برو بشين تو ماشين اصلا نميخاد ب ...

مینو جون اگه خودت حساس نیستی نرو من فکر کردم دلت میخواد بری گفتم بری اگه واقعا حساس نیستی الکی خودتو خسته نکن بگو عکس بگیرن واست بفرستن.....

انای عزیز میشه راهنماییم کنی من از نظرجنسی خیلی سرد هستم خیلی وقته اینجورم. برا چی میتونه باشه؟&nbs ...

سلام عزیزم خب برا این مشکلت باید بری دکتر بهت دارو میده دلیلشم هر چیزی ممکنه باشه ولی بری دکتر بهش توضیح بدی خودش بهت دارو میده و قطعا روی باروری بی تاثیر نیس البته نه اینکه بگم حتما منفی شدنت بخاطر اون بوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

ببخشید بچه ها آمپول ویتامین دی رو هفته ای ی دونه باید تزریق کنیم یا روزی یکی؟سه تا آمپول دارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ببخشید بچه ها آمپول ویتامین دی رو هفته ای ی دونه باید تزریق کنیم یا روزی یکی؟سه تا آمپول دارم

عزیزم دزش دقیقا یادم نیست.....

ولی دکتر من که آمپول دی سه میداد هر ده روز میزدم.....

از دکترت بپرس زیادیش واست خوب نیست.....