2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان عزیزم...بازم ممنونم بابت تبریکاتو ک چقد ب دلم نشست😍...دیشب رفتیم خونه مامانم اینا هیچ ک ...

عزیزم ایشالله دردونت با همچین نامه ای و کیک تو دستش بیاد خونتون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم کیکی ک همسرم خودش سفارش داده بود😍

الهی ایشالله ۱۲۰ سال قلبشم بتپه و شمام شاهد شادی و موفقیتاش باشین.....

ایشالله کیکهای تولداشو سفارش بدین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه تولدم نبود فعلا حتی ب خانواده هامون هم قصد نداشتم بگم ولی همسرم گفت بگیم.. تولدت  فرصت قشنگ ...

عزیزم ایشالله قراره این تولدت یه تولد دوباره برات بشه......

قراره با دردونت دوباره بچگی کنین.....

اگه بدونی این وروجک چه ها که باهامون نمیکنه؟

یعنی هر روز برنامه داریم کافیه یه نای نای بذاریم باید هر سه بیاییم وسط و برقصیم.....

مگه میذاره یه لحظه بشینیم.....

تازگیام یاد گرفته عروسکشو بغل میکنه باهاش دانس میکنه به مام میگه شمام باید یه عروسک بگیرین و باهاش نانای کنین.....

یعنی یکی من و باباشو ببینه میگه اینا از دخترشون بچه ترن......

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظر و مامانایی که نی نی تو دلشونه.....

ببخشید بچه ها کسی ازتون قبلا تو تاپیک دوستای قدیمی بیاین ی یادی از هم بکنیم عضو نبوده؟اونجا تعطیل شده خیلی دوس دارم از بچه هاش خبر بگیرم 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

راستی بهار جون و مامان جون ضمن تبریک مجدد میشه بگین شماها مشکلتون چی بود و بعد از چندبار الان مامان شدین بسلامتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ببخشید بچه ها کسی ازتون قبلا تو تاپیک دوستای قدیمی بیاین ی یادی از هم بکنیم عضو نبوده؟اونجا تعطیل شد ...

عزیزم من اونجارو خودم قفل کردم.....

اکثر دوستای قدیمی میدونن که تاپیک جدید اینجاست اما خوب بعضیا سر نمیزنن.....

من تو آخرین پستش لینک اینجارو گذاشتم چون گاها میدی کسایی که جدید بودن اونجا سوال مطرح میکردن و کسی نبود جوابشونو بده منم قفلش کردم که هدایت بشن اینجا .....

عزیزم من اونجارو خودم قفل کردم..... اکثر دوستای قدیمی میدونن که تاپیک جدید اینجاست اما خوب بعضیا سر ...

ببخشید عزیزم الان از اونجا کیا اینجا هستن شما میدونی؟

بازم تشکر از همتون از ثمین عزیزم آنای خوبم افسون جون مامان سبحان گلم ارمغان عزیز نیوای نازنین لی لا ...

بهارم با عکسات اصلا حالم دگرگون شد خیلی برات خوشحالم اشکام بند نمیاد خدایاشکرت .بعد مدتها شاد شدم خیلی شاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات بشم عزززم..... ایشالله بهترین نتیجه منتظرته..... خستگی راهو از تنت در میاره...... 

خدا نکنه عزیزم فقط برام دعا .امروز سرگیجه و تهوع دارم نمی دونم به خاطر داروهاست یا یهوچیز دیگه هست

یا امام رضا
حيف كه عكستون باز نشددد.  مرسی از ارزوی قشنگت برامون بهار جون و مامان جون از علامتتون تو ز ...

عزیزم من هیچ علائمی نداشتم که آنا جون دلداریم داد نه لکه بینی نه حالت تهوع الانم ندارم ولی حالتای پریودی رو روزای آخر داشتم کمر درد سردرد دلدرد معده وسینم درد میکردو... ولی این علایم تو هرکس فرق میکنه اصلا جوریه که آدم متوجه نمیشه

یه روزی منم مامان میشم