2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اینم جشن دونفره ما😍...از ته دلم برای همتون این جشن قشنگو آرزو دارم🙇‍♀️💖

حيف كه عكستون باز نشددد. 

مرسی از ارزوی قشنگت برامون

بهار جون و مامان جون از علامتتون تو زمان اتتقال میشه بگید 🙈

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آنا جون عزيزم شما وزن دخترت موقع تولد چه قدر بود ؟ من هنوز وزن خودم بالا نرفته اصلا اين موضوع روي مخ ...

عزیزم نگران نباش.....

اتفاقا اولش هر چی ریز باشه بهتره راحتتر از پسش بر میایی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وايييييي چه خبره اينجا الهي شكرررررر بهار جون  و مامان جون  الهي شكرررر كه جوا ...

افسون جون امیدوارم چند روز دیگه بیای بگی جواب از بتام مثبت شد . کلی ذوق کنیم.برات شاد شیم.دعات میکنم خواهری الهی خدا دلتو شاد کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشاله هرچی به صلاحته پیش بیاد عزیزم

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بهار جان عزییزم مبارک باشه مامان شدنت خانمی....خیلی خیلی خوشحال شدم.....چقدر این  روزا ههمون نیاز داشتیم به این خبرای خوش

مامانی جون برای شما هم مبارک...ایشالا سفت سفت بچسبه نی نی یا نی نی ها به دلتون عزیزا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دوستانی که باردارید و آنا جون توروخدا جوابم رو بدید آسپرین رو تا کی باید مصرف کرد؟؟؟؟ من نه ساب ...

عزیزم عوارضش برا کساییه که هیچ مشکلی ندارن.....

برا ماها که کلی دارو داریم غلظت خونمونو بالا ببره فرق میکنه.....

اگه دکترت تجویز کرده نگران نباش.....

فقط این دفعه ویزیت شدی بپرس ببین ادامه بدی یا نه همین.....

نگران نباش خیلی از مامانامون داشتن.....

ببین من چون کلا آسپرین بهم نمیساخت نداشتم وولی سلکسان رو تا آخرش داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افسون جون امیدوارم چند روز دیگه بیای بگی جواب از بتام مثبت شد . کلی ذوق کنیم.برات شاد شیم.دعات میکنم ...

مرسی ثمین جان

محبت داری 

ان شالله خدا برات بخواد و دوباره باردار شی و این بار تا اخرشش بمونه پیش مامانش

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستان عزیزم...بازم ممنونم بابت تبریکاتو ک چقد ب دلم نشست😍...دیشب رفتیم خونه مامانم اینا هیچ کسی آخه خبر نداره من انتقال دادم و مثبت شدم گفتم ب بهانه تولدم برم اونجا ک بهشون خبر بارداریم هم بدم تو ی کارت کوچولو ی نامه کوتاه از طرف نینی نوشتم برای مامانم و خواهرام و کیک گرفتیم ک همسرم یواشکی از من خودش سفارش داده بود خلاصه رفتیم و اول اون نامه رو دادم ب یکی از خواهرام ک بخونه وااااااااااااای ک نمیدونید چه خبر شد غوغایی بر پا شد هممون گریه میکردیم الهی مامانم ک داشت برنج آبکش میکرد همونجوری برنجش موند تو سینک خلاصه بهشون گفتم بعد انتقال منفیم طبیعی باردار شدم ☺گفتم ب کسی فعلا نگید تا سونو گرافی ولییییییییی همون دیشب تمام گروهای فامیلی خبر دار شدن و من تا آخر شب داشتم تشکر میکردم بابت تبریکات و دوتا خاله هام و پسرخالم اینا اومدن اونجا دیگه بزن و برقص....امشبم میرم خونه پدر همسرم و ب همون شکل میخوام ب اونا هم خبر بدم...بچه ها برام دعا کنید آزمایش دومم خوب باشه و این شادی ما پایدار باشه😍میخوام دو سه تا عکس براتون بزارم امیدوارم ک باز بشه

اگه تولدم نبود فعلا حتی ب خانواده هامون هم قصد نداشتم بگم ولی همسرم گفت بگیم.. تولدت  فرصت قشنگی شد برا این خبر خوش و گفت نگران نباش همه چیو بسپار ب خدا انشالله ک همه چی خوب و عالی پیش میره منم توکل کردم ب خدا و میدونم ک نا امیدم نمیکنه😍