2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمی دونم گفت روز انتقال جنین خوب در مياریم آماده انتقال و بقیه رو برات دوباره فریز می کنیم. یعنی ...

بله عزيزم شدن كه ميشه الان اين سري براي من يك بسته ٣ تايي رو باز كردن و ٢ تا روانتقال دادن و بهم گفتن چون ٨ تا جنين ديگه دارم اون يكي رو ديگه فريز نميكنن ولي اگر جنين نداشتن فريز ميكردن برام و خيليها رو هم ديدم كه بسته باز شده رو دوباره براشون فريز ميكنن .

سلام خانوما اگه خدا بخواد من فردا صبح انتقال دارم  لطفا برام دعا کنید

عزیزم شیرین ترین آغازت فردا ایشالله رقم میخوره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یه سوال.طرح 85 درصد توی بیمارستان دولتی انجام میشه.باید پیش دکتر های اونجا ویزیت بشی یا میشه ب ...

آره عزیزم تویه بیمارستانهایه دولتی انجام میشه.والا ببین کدوم دکتر تویه مرکز دولتی هستش چون باید دکترایه تحت قرارداد باشن.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو ...

پندار عزیز واقعا چیزی ندارم برای تسلا دادن دلت
میدونم شرایط خیلی سختی داری و ما تنها کاری که از دستمون بر میاد دعا کردن هست
دعا برای اینکه خداوند خیلی زود آرامش رو به جسم و روح و زندگیتون بر گردونه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزيزان، امروز عصر دكترم نيست و بهم نامه داده بود كه صبح پيش همكار معتمدش سونو بشم، من شنبه ١١ ت ...

عزیزم نتونسته ببینه فولی ها رو
خطای پزشکه
در مورد اندومتر هم مطمئنا کم نمیشه با این همه دوز هورمون !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره لاله جان تویه کل دفترچه ی من تنها ازمایشی که ظهیری برام نوشت فقط آز بتا بود .لاله به نظرت من با ...

ثمین جان برای انتقال جنین فریز نمینویسنا
شاید سری قبل نوشته بوده یادت نیست

یا از رو سایز تخمدانت و تعداد فولی ها حدس زده
البته درستش اینه که هم استرادیول هم پروژ چک بشه
مخصوصا پروژ سترون
چون اگه پروژ بالا باشه مانع از لانه گزینی جنین میشه کلا

تو سیکل های قبلیت این از رو داشتی؟

پس خوبه همسرت کیسه هوایی شده برا ما....... خخخخخخخخخخ..... الهی مواظبش باش تو بیا همه غراتو به ما ...

نمیشه انا جون
تا برسم خونه و بیام اینجا دیر میشه :)))))))))))))))))))))))))))))

البته من کلا برا کسایی که شامل طرح نمیشن رو توصیه نمیکنم این قضیه رو دور بزنن...... چون کسایی که وا ...

اینایی که گفتی درسته عزیزم
اما متاسفانه کی به فکر مردم هست ؟
مشکل مردمه دیگه !! به کسی مربوط نیست به فکر حل کردنش باشه