2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
مرسی لاله جون برا جوابات.والا من از بهداشت نامه گرفتم رفتم روستا مسئول بهداشت اونجاهم برام مهر و امض ...

خواهش میکنم عزیزم
مشکل اینه که دسته بندی میکنن به حای اولویت بندی!!
وقتی راس کار ، کسی نباشه که شایسته برنامه ریزیه و اتاق فکر هامون رو افراد شایسته پر نکردن همین میشه
به قول خودت خیلی از روستایی ها از شهری ها پولدار تر هستن
این نوع دسته بندی خیلی اشتباهه
بهتره اولویت ها رو تغییر بدن
مثلا کسی که سنش لب مرزه
از نظر مالی مشکل داره
چند بار قبلا میکرو کرده و منفی شده
مردی که ازو هست
خانومی که عدد ذخیره پایین داره و وقت ان چنان نداره
و.........

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان  خانم گل ها يك سوال دارم من دوتا مطلب ميزارم كسي متوجه ميشه لطفا توضيح بده ممنونم ...

در مورد دو تا روش اول هم اصولا اول دومین روشی که نوشتی یعنی ای وی ای جی و پرد رو امتحان میکنن
بعدا لنفوتراپی
البته لنفوتراپی کلا یه روش منسوخ هست از نظر علم جهانی
اما هنوز هم تو ایران دکترایی هستن که انجام میدن
مثل دکتر عارفی دکتر پاک روش دکتر صارمی تو مرکز صارم و چند نفر دیگه

علت اینکه این روش منسوخ شد اول از همه عوارضش بود که نمیگم اینجا چون ممکنه یه عده بخونن و بترسن
علت دیگه اش هم این بود که طبق مطالعات تفاوت اماری معنا داری وجود نداشت برای این روش و تعداد و درصد مثبت شدن ها

روش سوم هم فعلا در حد تحقیقات هست

و اما نکته مهم!!
من خودم 5 سال قبل به داروهای گونال حساسیت دادم و هیچ دارویی روم جواب نمیداد
کل بدنم کهیر بود حتی داخل مری و معده و داخل مغز!!
دکترم مجبور شد برام سیکلوسپورین تجویز کنه و من رو از اقدام منع کرد
تا زمانیکه میخوردم این دارو رو ممنوع بود اقدام برام + تا 3 ماه بعد از مصرفش هم حق اقدام نداشتم
تعجب کردم نوشتین  دوستتون داره مصرف میکنه اونم تو بارداری 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم خودم هم همسرم کاریوتایپ دادیم و مشکلی نداشتیم همسرم آزواسپرم آنا جون من دیگه باید چیو بررسی کنم ...

پندار جان متاسفانه افرادی که ازو هستن احتمال اینکه جنین نرمال نباشه و کیفیت نداشته باشه خیلی زیاده
گاهی لازمه اون قدر ادامه داد که نتیجه بده

دکتر برای همسر شما دارو تجویز نکردن؟ چون خیلی از دکترا معتقدن برای افراد ازو هم مکمل و یه سری ویتامین ها و انتی اکسیدان ها عاملی هست تا همون چند تا اسپرم که از بیضه گرفته میشه کیفیت خوب داشته باشن

احساس ميكنم بچه همش سمت راستم كه درد داره جمع ميشه حتي وقتي رو پهلوي چپم حسابي سفت ميشه اون قسمت

عزیزم به نظر میاد اینا علائم انقباض هستن
فردا به دکترتون بگین حتما
ممکنه بفرستن بیمارستان تا براتون انقباض رو چک کنن
یا براتون دارو بنویسن که انقباض ها از بین برن

تكوناش خوبه خيلي علاقه داره سمت راستم جمع بشه تا وقتي دارز كشيدم رو پهلوچپ درد ندارم تا بلند ميشم كل ...

مینو جان کلیه و کمرت درد داره یا حس میکنی شکمت سفت میشه؟
یا حس میکنی سر جنین همون جایی هست که درد داره و سخت شده؟

دوستان من دلدرد و حالت تهوع دارم، طبيعيه؟ متاسفانه دكترم نيست، چه كنم؟

سوگل جان تعداد تخمکات زیاد بودن؟
عدد ذخیره ات چند هست؟

احتمالا به خاطر دوز بالای داروهات هست

سلام دوستان.کم و بیش از مشکل من خبر دارین.من روز 16 انتقال بتام 37 بود 48 ساعت بعد 47 دوباره 48 ساعت ...

بهترین کار تو این شرایط سونوی داپلر هست
تو شهرتون هست؟

عزیزم متاسفانه انگار شما هم داخل رحم جنینت لانه گزینی کرده هم داخل لوله ها خیلی مراقب باش و حواست به درد های یک طرفه باشه

منم نمی دونم گفت روز انتقال جنین خوب در مياریم آماده انتقال و بقیه رو برات دوباره فریز می کنیم. یعنی ...

سها جان میشه عزیزم
گاهی این کار رو میکنن
احتمالا چون گرید بی و ا ب بودن این کارو کردن

خوب سلام بر دوستان عزیز
سلام نیمه شبی منو پذیرا باشین

من امروز نوبت دکتر داشتم ، شکر خدا فولیکول ها رشد خوب داشتن
اونایی که کوچیک بودن رسیدن به سایز 16 و 17
اونایی که بزرگ بودن هم رسیدن به سایز 18 و 19

البته سری قبل همه ی فولی ها بالای 20 بودن
نمیدونم شاید بهتر بود یه روز دیر تر پانکچر بشم
اما دیگه توکل به خدا
همه چیز در نهایت دست خداونده

امشب هم دو تا دکا برام تجویز کرد
گفتم به خاطر اینکه هایپر هستم هاش سی جی ندادین؟ گفت بله این مانع از شیفت اب داخل شکم میشه
راستش برای اولین بار یه کاری کرد بهش اعتماد کردم

در مورد انتقال هم گفت اگه پروژسترونت بالا نباشه برات انتقال میدم چون شرایطی که داری حاد نیست

خوب سلام بر دوستان عزیز سلام نیمه شبی منو پذیرا باشین من امروز نوبت دکتر داشتم ، شکر خدا فولیکول ...

بالاي بيست زياد جالب نيست لاله جون، نتايج با همين حدود سايز فوليكولها  خيلي بهتر هست. توكل به خدا انشالله جنينهاي خوب برات تشكيل بشه. 

پانكچر، احتمالا پنجشنبه پانكچر دارم

عزیزم ایشالله چیزی نیست سعی کن به خودت فشار نیاری......

بالا پایین شدن هورموناتم ممکنه این حالتت رو ایجاد کرده باشه.....

آبم زیاد بخور و روزی یکی دو تا سفیده......

گوشت و مرغ و ماهیم بخور.....

اصلا هم کار سنگین نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شالله انشالله تورک آنا جون من چیزی یادم نمیاد الان کار خاصی نیست که امشب یا فردا انجام بدم؟؟؟

فقط آرامشتو حفظ کن، کارای عجیب غریب نکن، آب زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایرانی فدات شم 

هپارین دو تا هم بود وای خدا.......

خودت رحم کن.....