2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
من دیروز با هزار جور ترفند و اینور اونور رفتن و دروغ گفتن ک تو روستا زندگی میکنم و اینا  تونستم ...

وی درباره نحوه مراجعه متقاضیان واجد شرایط برای دریافت کمک‌های بنیاد برکت افزود: در این طرح، بنیاد برکت با تشکیل کارگروهی مشترک با واحد خانواده‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدام به طراحی و تهیه‌ دستورالعمل نحوه‌ شناسایی و ارجاع زوج‌های نابارور ساکن در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ کشور از طریق شبکه‌های بهداشت و درمان روستایی و معرفی آن‌ها به مراکز معتبر درمان ناباروری کرده است.
در واقع بنیاد برکت به‌طور مستقیم وارد روند شناسایی نمی‌شود؛ این وظیفه‌ خانه‌های بهداشت است که زوج‌های نابارور نیازمند روستایی را به ما معرفی کنند. بنابراین افرادی که شرایط اولیه را که به آن‌ها اشاره شد دارند می‌توانند به خانه‌های بهداشت در محل زندگی‌شان در مناطق محروم و روستایی مراجعه کنند تا پس از معاینه درخواست‌شان ثبت ‌شود. سپس پرونده‌های‌ آن‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت داشتن شرایط لازم، آن‌ها را به بیمارستان‌هایی که وزارت بهداشت برای این طرح در نظر گرفته است، معرفی و هزینه‌های‌شان را پرداخت می‌کنیم.

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون انشالله تخمکای تپلت تبدیل به جنینای با کیفیت بشن و با اولین انتقال مامان دو قلو بشی

ممنون عزیز دلم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا برا من انجام نداد پس؟

احتمالا این ماه داره رو دو تا طرح تحقیقاتی کار میکنه
یکیش همین پی آر پی
یکی هم اون دارویی که به منم پیشنهادش رو داده بودن

لاله جون هربار ی چی میگی من بیشتر تویه فکر میرم استرادیول رو چطوری اندازه میگیرن؟چرا من یادم نمیاد ا ...

ثمین جون آزمایش خون هست عزیزم
قبل از انتقال هم یکی دو روز قبلش استرادیول و پروژسترون (البته برای انتقال فرش) اندازه گیری میشه

من دکتری که قبلا میرفتم ندیدم کسی تو سیکل باشه استرادیول و پروژ رو براش اندازه گیری نکنه
مطمئنی از خون ندادی؟

میدونی آنا جون هرروز عصبی تر از روز قبلم همش میگم چرا دکترم اینقدر بی توجه بود نسبت بهم .میگم شاید ا ...

ثمین جان بیا دیگه بهش فکر نکن
چون چیزی نیست که بشه ثابت کرد واقعا مشکل کجا و از چی بوده
پس بی خیال باش تو این مورد که بفهمی دکتر کوتاهی کرده و یا نه

به جاش به کارایی که قراره انجام بدی فکر کن
قرار شد به مشکل ایمنی و انعقادیت رسیدگی کنی عزیزم
دکترت هم که همینو گفت
پس توکل به خدا کن و گذشته رو فراموش کن

آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد

اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو نمیبینه

من تمام آزمایشهای ایمنی و انعقادی و  ژنتیکی رو دادم

آندومتریوزم رو با دکتر پادمهر و دکتر رضا نصر بررسی کردم

2 بار هیستروسکوپی شدم با خراش آندومتر

بدنم کاملا پرتحرک و به شدت اهل ورزش و پیاده روی ام 

10 جلسه فیزیوتراپی لگن و رحم انجام دادم

عفونت و التهاب احتمالی لگن با دارو و ..... کاملا کنترل شد

سرم ivig+ آ.اس..آ+ انوکساپارین+هاش سی جی و...

شما بگید دیگه چه کاری باید انجام میدادم که ندادم

توروخدا  یه راهی بزارید جلو پای من

نکنه این یه نشونه اس و من اگه چند بار دیگه ام میکرو کنم با تمام بررسیهام بازم خدا نخواد که بشه

وقتی نمیخواد  نمیشه که با خدا جنگید

به خدا دیگه جون پانکچر و عمل و امپول و انتظار واهی و پوچ رو ندارم

آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو ...

واقعا متاسفم و حالت رو ميفهمم، تحملش خيلي سخته، همانطور كه آناي عزيز چند پست بالاتر گفتن، همه چيز دست خداست، هيچكس نميدونه تقديرش و خواست خدا چيه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
روز قبل از پانکچر یه سری آزمایش خون کامل انجام میدی. توی اون هورمون استرادیول هم چک میشه. شما آزمایش ...

نه والا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جات خالی من اول مخ همسر رو مثل سالاد شیرازی میکنم بعد میام اینجا غر میزنم :))))))))))))))))))))))

لاله لطفا سالادش ریزه ریز باشه خوشمزه تره خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام عزيزان، امروز عصر دكترم نيست و بهم نامه داده بود كه صبح پيش همكار معتمدش سونو بشم، من شنبه ١١ تخمك داشتم، امروز گفتن ٩تا، شنبه آندومترم ٧/٨ بود، امروز ٦/٨ سه خطي، دو تا سوال دارم، دوتا ار تخمكا  چي شد؟ آندومتر مگه نبايد تا روز انتقال بالا بره، پس چرا مال من كم شد؟ البته از دكتر پرسيدم، گفت تخمدانهات در اثر فشار زياد به هم چسبيدن واضح نميشه ديد و آندومتر هم گفت روز انتقال مهمه كه چقدر باشه، يك آمپول پروگوريس امروز بايد بزنم فردا ظهر ساعت ١ دوباره سونو، لطفا نظراتتون رو بنويسيد

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ثمین جون آزمایش خون هست عزیزم قبل از انتقال هم یکی دو روز قبلش استرادیول و پروژسترون (البته برای ان ...

آره لاله جان تویه کل دفترچه ی من تنها ازمایشی که ظهیری برام نوشت فقط آز بتا بود .لاله به نظرت من با این دکتر چیکار کنم ؟دارم روانی میشما .آخه خیلی بی انصافی در حق منی که اینهمه منفی داشتم کرد

آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو ...

ای خدا خیلی متاسف و متاثر شدم خواهر.چی بگم دلت آروم شه آخه.خیلی ناراحت شدم برات میدونم چه حس بدی داری الان