2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
لاله جون هر هپارین چقدره هزینش؟

عزیزم هپارین خیلی گرون نبود اون موقع که من داشتم اما انوکسوپارین نسبت به هپارین گرون بود.....

اما در کل هر دو تایید دارن.....

مثلا من هر ماه ۳۰ تا انوکسان داشتم دونه ای ۱۴ هزار بود اون زمان ایرانیش.....

اوایل بیمه یک دهمش میگرفت و حدودا ۴۲ میشد اما بعدها چند ماه آخر حدود ۱۲۶ تومن میشد که آزادش ۴۲۰هزار میشد.....

خلاصه اینارو راحت بیمه پایه تایید میکنه نگران نباش از این لحاظ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی هست ک از طرح85 درصد یا از بنیاد برکت استفاده کرده باشه؟میخوام بدونم با طرح85 درصد هزینه م ...

من اینبار استفاده کردم عزیزم پانکچرم شد 230تومن انتقالم 258تومن از طرح 85درصدی استفاده کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید ی سوال اینکه بیضه آقا میاد ب سمت شکم بیشتر وقتی دراز میکشه، مشکلیه یا عادیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم هپارین خیلی گرون نبود اون موقع که من داشتم اما انوکسوپارین نسبت به هپارین گرون بود..... اما د ...

میدونی آنا جون هرروز عصبی تر از روز قبلم همش میگم چرا دکترم اینقدر بی توجه بود نسبت بهم .میگم شاید این داروها رو میداد الان وضعیتم این نبود نمیدونم چرا همه چیز رو میخوام بندازم تقصیر دکتر میدونم فکرم اشتباهه ها ولی دست خودم نیست اصلا ی جورایی خل شدم خخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

وااای عزیزم خداروشکر خیلی خیلی خوشحال شدم مبارک بااااشه 💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
بچه ها ببخشید ی سوال اینکه بیضه آقا میاد ب سمت شکم بیشتر وقتی دراز میکشه، مشکلیه یا عادیه؟

اطلاعی ندارم 

میدونی آنا جون هرروز عصبی تر از روز قبلم همش میگم چرا دکترم اینقدر بی توجه بود نسبت بهم .میگم شاید ا ...

ببین ثمین جون یه چیزی با تمام وجودم اعتقاد دارم......

ببین عزیزم درسته کم کاری و قصور این چیزا میتونه باعث یه سری چیزا بشه اما من با تمام وجودم اعتقاد دارم که ته تهش تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته......

نه اینکه بگم خدا عادل نیست و به یکی یه چیزی میده به یکی نمیده و.....

اصلا بحث این چیزا نیست.....

فقط میخوام بدونی اگه عمر دردونت به دنیا بود خدا به هر طریقی بود یه راهی پیش پات میذاشت.....

این حرفهام به این معنی نیست دست از تلاش برداریم و هیچ کاری نکنیم ببینیم خدا چه تصمیمی میگیره.....

نه همچین حرفی نزدم.....

خدا میگه از تو حرکت از من برکت اما یه جاهایی واقعا حکمت خیلی چیزا رو نمیدونیم.....

زمان حکمت یه سری چیزا رو بهمون نشون میده....

ببین من و همسرم خیلی همدیگرو دوست داریم اما این مشکلمون این رابطه رو محکمتر کرد پس اینم یکی از حکمتتهای این مشکل بوده چون باعث پایداری عشقمون شده.....

خالص بودن عشقمون به هم و بی چشم داشت همدیگرو دوست داشتنمون به همدیگه ثابت شد......

مطمئنم یه روز وقتی دردونتو بغل گرفتی با خودت خواهی گفت خدا یه چیزی میدونست اون موقع بهم نداد و الان تو بهترین شرایط بهم داده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان منم۱ماه ازانتقالم میگذره وخداروشکرباردارشدم رفتم سونو۲قلوبودن برای همه ی منتظراارزوی بار ...

وای خداجونم چقد ذوق کردم عزیزم مباااارکه

خداجونم شکرت       
آناجان من رفتم پیش دکترم و سوال پرسیدم....دکتر گفتن متاسفانه اثر اندومتریوز بیشتر متوجه کیفیت تخمک و ...

لی لی جان مرسی، خیلی نگران بودم، هرچند که مطمئن نیستم آندومتریوز دارم. اما نگرانیم رو خیلی کم کردی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام روزتون بخیر عزیزان

میشه یه نفر طرح ۸۵ درصدی و واسم توضیح بده که کجاباید رفت وچیکارباید کرد ؟راستی ساکن اصفهان هستم .ممنون میشم 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
لاله جون هربار ی چی میگی من بیشتر تویه فکر میرم استرادیول رو چطوری اندازه میگیرن؟چرا من یادم نمیاد ا ...

روز قبل از پانکچر یه سری آزمایش خون کامل انجام میدی. توی اون هورمون استرادیول هم چک میشه. شما آزمایش خون دادی؟

روز قبل از پانکچر یه سری آزمایش خون کامل انجام میدی. توی اون هورمون استرادیول هم چک میشه. شما آزمایش ...

عزیزم برا همه چک نمیکن مثلا من تو هیچ کدوم از پانکچرا نداشتم اما شخصا اعتقاد دارم بهتره انجام بشه......

عزیزم برا همه چک نمیکن مثلا من تو هیچ کدوم از پانکچرا نداشتم اما شخصا اعتقاد دارم بهتره انجام بشه... ...

جدی؟به نظر من هم باید چک بشه. 

ببخشید چون من دفعه اولم بود و چک کردن فکر کردم واسه همه روال کار یکیه

عزیزم اینجا غرامونو نزنیم پس کجا بزنیم؟ میخوایی مخ شوشوهارو تلیت کنیم؟

جات خالی من اول مخ همسر رو مثل سالاد شیرازی میکنم بعد میام اینجا غر میزنم :))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها کسی هست ک از طرح85 درصد یا از بنیاد برکت استفاده کرده باشه؟میخوام بدونم با طرح85 درصد هزینه م ...

نیوا جان من بیمارستانی که میرم هزینه اش شامل طرح 85 درصدی میشه
پانکچر و انتقال حدودا 500 تا 600 میشه
اما هزینه ی  ویزیت و سونو و داروها دیگه جداست که داروها به عدد ذخیره بیمار و اینکه بدنش به چه دوزی دارو نیاز داره بستگی داره
ویزیت و سونو هم حدودا بین 120 تا 140 متغییره
البته مال دکتر نصر 200 هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو