2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046212 بازدید | 684504 پست

من دیروز با هزار جور ترفند و اینور اونور رفتن و دروغ گفتن ک تو روستا زندگی میکنم و اینا  تونستم دفترچه سلامت روستایی رو کسب نمایم و یه نامه هم جور کردم ک مهر سه تا دکتر و ماما پاش خورده.حالا برا بنیاد برکت کسی میدونه دیگه چیا میخوان ؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من چهار شنبه احتمالا پانکچر میشم راجع به سرم چه اطلاعاتی میخوای ؟ هر دارویی  بسته به عدد ذخی ...

لاله جون انشالله تخمکای تپلت تبدیل به جنینای با کیفیت بشن و با اولین انتقال مامان دو قلو بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجان من رفتم پیش دکترم و سوال پرسیدم....دکتر گفتن متاسفانه اثر اندومتریوز بیشتر متوجه کیفیت تخمک و جنین هست و اگه جنین با کیفیت درست بشه و محیط رحم فراهم باشه دیگه اثری نداره اندومتریوز و چه بسا درمان موقتی هست واسه این بیماری....در مورد خودم گفت تخمکهام بسیار تیره رنگ بودن ولی خدا رو شکر جنین تشکیل شده....دکتر گفتن همه کسانی که اندومتریوز دارن رنگ تخمکهاشون تیره هست و اگه شانس بارداری با روش میکرو 40% باشه واسه کسانی که این مشکل دارن 25% تا 30% هست.....و گفتن بیمارهای زیادی با داشتن مشکل اندو حامله شدن...حتی بصورت طبیعی....پس توکل به اون کسی که قراره بچه تو دلمون بزاره

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

اناجان میشه با این توضیحات اثر غلظت خون توضیح بدین؟ایا همه کسانی که اندو دارن باید رقیق کننده استفاده کنند؟دکتر گفت اگه بخوای پی ار پی کنی نمیشه رقیق کننده تا چند روز بعد انتقال استفاده کنی....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
من پارسال ماه پنجم اقدام بودن واسه بارداری دکترم گفت مختصر تنبلی تخمدان داری 5 تا کلومیفن بهم داد هم ...

عزیزم جاریه ی من با وزن 43کیلو بعد سزارینش که بچشم از دست داد 6ماه بعدش باردار شد ماه دیگه هم زایمانشه خداروشکر هیچ مشکلی هم نداره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم جاریه ی من با وزن 43کیلو بعد سزارینش که بچشم از دست داد 6ماه بعدش باردار شد ماه دیگه هم زایمان ...

خداروشکر عزیزم انشالله سالم بیاد بغلش واسه منم دعا کن.

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
پلاسمای خون بیمار رو جدا میکنن تزریق میکنن داخل رحم

چرا برا من انجام نداد پس؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اولین میکرو هم همین طوری بودی؟

اولین میکرو هم اره همینطور بودم فکر کن 84تا آمپول تزریق کردم تا تخمکام بالغ بشن .تعداد همیشه هست که ولی دیر بالغ میشن خیلی دیر.فکر کن 26تا تخمک داشتم هایپر شدم ولی لامذهب دیر بالغ شدن 22تاش جنین شد ولی به قیمت نابود شدنم فکرکن 84تااااااااا

ثمین جون خب تو ابن سینا دوره ی اول چی بود داروهات عزیزم؟

باور میکنی یادم نمیاد؟فقط سینافلت یادمه سال 92بود میرفتم اولین بار

در مورد انتقال دادن و اینکه اندو رو چک نمیکنه منم همین فکر رو میکنم یعنی از قبل تصمیمش رو گرفته احت ...

لاله جون هربار ی چی میگی من بیشتر تویه فکر میرم استرادیول رو چطوری اندازه میگیرن؟چرا من یادم نمیاد استرادیول برام اندازه گرفته شده باشه؟

اناجان میشه با این توضیحات اثر غلظت خون توضیح بدین؟ایا همه کسانی که اندو دارن باید رقیق کننده استفاد ...

والا دقیق نمیدونم اما یادمه دکترم به یکی از مریضاش گفته بود چون غلظت خون داره پی آر پی براش خوب نیست یا یه همچین چیزی گفته بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب بچه ها  امشب شکر خدا بعد از تقریبا دو ماه پر استرس حالم خوبه امروز رفتم پیش دکتری که قرار بو ...

لاله جون هر هپارین چقدره هزینش؟

عزیزم جاریه ی من با وزن 43کیلو بعد سزارینش که بچشم از دست داد 6ماه بعدش باردار شد ماه دیگه هم زایمان ...

عزیزم نمیشه دو نفرو با هم مقایسه کرد.....

ببین مثلا من زخمم خیلی زود خوب شد هم بعد لاپرا هم سزارین......

این برمیگرده با قابلیت ترمیم سازی بدن......

دیدی یکی زخمش زمان میبره خوب بشه یکی سریع خوب میشه این به جثه ربط نداره.....

سزارین چون برش چند لایه هست و فقط لایه بیرونی نیست که، باید طرف ببینه بدنش کشش داره یا نه......

چون خدای نکرده اگه قبل ترمیم برش رحم حامله بشه ممکنه اتفاق ناگواری برا فرد بیفته.....

در هر حال باید حتما ببینه خودش تواناییشو داره و دکترش اجازه بارداری میده اقدام کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com