2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
ثمین جان چه خبر عزیزم؟ من دیروز ص های قبل رو نخوندم ، الان دیدم بچه ها تو این چند ص مربوط به دیروز ت ...

اره لاله جان دقیقا همین جوری بود ی سمتش شبیه لوبیا بود کوچیک ی سمتش لخته بود ی سمتش ی چیزی بود به قول شما خاکستری مایل.ی سمتشم ی چیز بی رنگ.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین مدیونی اگه فکر کنی امتحان نکردم تا حالا :((( اینا اصلا برام جواب نمیده اوابوست میخوردم خیلی خو ...

اوابوست برا چی خوبه لاله جون؟دیدم دیروز دکتر به مریضا میداد.انگاری قیمتشم بالا بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم امروز روز اولته و فردا آمپولاتو شروع کن..... کلا ماها که کلی داروی هورمونی داریم بهتره آب ...

سلام آنا عزیزم.آنا جان اگه پی جی دی واسه تعیین جنسیت باشه برداشتن یه سلول از جنین تشکیل شده مشکلی واسه جنین بوجود نمیاره؟؟؟

بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینکه خیلی خسته ام و ...

قربون دهنت.این جمله ی آخر رو کاملا قبول دارم اصلا اصلا اصلا وضعیت مریضا براش مهم نیست فقط و فقط جامعه ای آماری میکروش بره بالا .خدا ازش نگذره چون من نمیگذرم.ی ازمایش ساده انعقادی رو برام ننوشت .این دکتر که پیشش میرم متخصص زنان و زایمانه این که تخصصش نازایی نیست میگه تو مشکلت انعقادیه نه ایمنی چون ایمنیت با پرد کنترل شد ولی این دکتر که خیر سرش فوق تخصص نازایی هستش و کارش اینه ی ازمایش انعقادی رو زیاد دید برا من.اخه بگو عتیقه من میخواستم پولشو بدم به تو چه.الانم گردن نمیگیره ها.بعد اینهمه خرج و عذاب روحی و روانی و استرس میگه انشالله دفعه بعد .گفتم مگه من دور از جناب بقیه خر تشریف دارم باهات ادامه بدم تو ی بار خوب ازم سواری گرفتی .من که ازش نگذرم اگر حق الناسی وجود داره من نمیبخشم

سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

ای جان مبارکت باشه عزیزم نمیدونی موهایه تنم سیخ شد خیلی برات خوشحال شدم الهی شکر.بعد اون اتفاق تلخ دیگه اسم خدا رو نیاوردم اصلا ولی با این پستت گفتم الهی شکر .خیلی شاد شدم .

ثمین جون عزیزم انشالله ک دفع کردی و کارت ب بیمارستان و کورتاژ این حرفا نمیفته فقط خودتو تقویت کن و ح ...

سلام بهار جانم؟انتقال دادی؟چی شد؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ای جان مبارکت باشه عزیزم نمیدونی موهایه تنم سیخ شد خیلی برات خوشحال شدم الهی شکر.بعد اون اتفاق تلخ د ...

ثمینم چی شده عزیزم؟نی نی چی شد؟وای خدا سرم داغ کرد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم موهای تنم سیخ سیخ شدن....... خدایا شکرتتتتتتتت...... اولشو که خوندم گفتم خدایا بوی معجزه میا ...

ممنون عزیزم.

بخدا اون لحظه همه ی بچه هارو دعا کردم.

بحق خانوم فاطمه زهرا ان شالله همگی ب زودی سورپرایز بشن.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
ای جان مبارکت باشه عزیزم نمیدونی موهایه تنم سیخ شد خیلی برات خوشحال شدم الهی شکر.بعد اون اتفاق تلخ د ...

ممنون عزیز دلم

ان شالله خدا ب زوووووودی زوووود معجزه شو نشونت بده.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

شایلین جان عالی بود خبرت
حالمو خوب کرد
قطعا بالاترین دست دست خداونده
ان شاء ا... همون مون رو زیر سایه ی لطف و رحمت خودش از حس مادری لبریز کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا عزیزم.آنا جان اگه پی جی دی واسه تعیین جنسیت باشه برداشتن یه سلول از جنین تشکیل شده مشکلی وا ...

عزیزم تا جایی که من میدونم نه ثابت شده ضرر داره نه ثابت شده ضرر نداره....

برا همینه من میگم برا تعیین جنسیت بعضی ریسکارو بهتره درگیرش نشیم.....

اما خوب برا کسی که برا تعیین سلامت جنین این ریسک رو میکنه ارزشش رو داره به هر حال برا جلوگیری از بدترین اتفاق یه ریسک رو متحمل میشه طرف.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=54538429]بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینک ...

ممنون عزیزم
ان شاء ا... خدا خودش به همه مون کمک کنه ، دستمون رو بگیره تو این مسیر سخت، بیشتر از قبل

من دیگه هایپر هستم، اگه میخواست تعداد فولیکول ها کم بشه ، باید از همون اول دوز دارو رو کم میداد، تا فولیکول کمتر تولید بشه ، بعد این اواخر زیادش میکرد ، اما بر عکس عمل کرده دقیقا ، از اول زیاد داد و کلی فولیکول تولید شد و رشد کرد، الان دوزش رو کم کرده تا همین 6 تا فقط به بلوغ نهایی برسن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمینم چی شده عزیزم؟نی نی چی شد؟وای خدا سرم داغ کرد

رز سفید عزیز قربونت بشم عزیزم دلم برات یه ذره شده.....

عزیزم تنها نمون بهمون سر بزن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من دستکش یک بار مصرف دستم میکردم، بعد آغشته به روغن زیتون میکردم و ببخشید انگشتو تا حدی آ ...

ممنون انا جون از توضیحت
امروز شیاف گلیسیرین رو میخرم اگه افاقه نکرد روش شما رو امتحان میکنم

شرمنده بابت سوالم

كيه دكترت لاله جون؟  به نظر من شما به هر حال فوليكولات زياد ميشد حتي اگر دز داروت پايينتر بود. ...

نازی جان حتما خوندی قبلا دیگه، دیدی که چقدر چونه زدم تا مریونال رو حذف کنه ، وگرنه الان خیلی بیشتر از این هم فولیکول داشتم
شما عدد ذخیره ات چنده که دکتر موافق کم کردن دوز دارو نیست؟
فکر کنم شما ایران نیستی ، اگه نیستی علت اینکه این قدر تاکید داری باید به دکتر اعتماد کرد همینه ، چون اینجا واقعا دکترا خیلی بی وجدان شدن ، احتمالا دکترای اون ور این طور نیستن

من دکترم اسمش ظهیریه
مثلا تو استان گیلان ، بعد از دکتر قبلیم( مهر افزا) حرف اول رو میزنه
همه میگن اول دکتر مهر افزا بعدا دکتر ظهیری

اره سر خود کاری نمیکنم
البته از دیروز اسپرین رو شروع کردم و خیلی حالم بهتره
تمام اون دردهایی که تو ناحیه شکم داشتم و حس کسالتم از بین رفت، اینم به این خاطر انجام دادم که دکتر مهر افزا تاکید کرده بود به خاطر داروهای هورمونی غلظت خون میره بالا و حتما شما که رماتیسم هم داری و خود این موضوع میتونه باعث غلظت خون بشه، باید حتما اسپرین و هپارین داشته باشی