2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست

[QUOTE=54538429]بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینکه خیلی خسته ام و ...[متاسفموعزیزم.هابپر شدن خیلی سخته.شتید دوز داروهاتو کم کرده تا از این بدتر نشه اوضاعت.انشاالله جنین هاتبا گرید خوب تشکیل میشن و اولیشون نی نی میشه واست.بقیشون هم نگه میداری برای چند سال بعد و نی نی دوم

انا جون خیلی سخته این کار برام ماساژ یعنی چی؟ شرمنده چندشه که خیلی :((((((( میخواستم امروز از دکتر ...

عزیزم والا من دستکش یک بار مصرف دستم میکردم، بعد آغشته به روغن زیتون میکردم و ببخشید انگشتو تا حدی آروم آروم میبردم تو و یکی دو دقیقه ماساژ میدادم.....

به چند دقیقه نمیرسید حل میشد مشکلم......

دیگه من وقتی به حدی میرسیدم از فشاری که برا دفع بهم میومد زخم میشدم و دیگه یواش یواش خونریزی میکردم تنها راه کارم همین بود.....

حتی بعدها یادمه یه بار دخترم یبوست گرفت از شدت درد گریه میکردا.....

زنگ زدم دکترش گفت یه گوش پاک کن رو آغشته روغن زیتون کن و مثل شیاف استفاده کن خدا شاهده به چند دقیقه نرسید شکمش کار کرد......

الان دیگه هر وقت ببینم چند روز شکمش کار نکرده اینکارو انجام میدم.....

البته شکر خدا دخترم مشکل کار کردن شکمشو نداره و معمولا روزی دو یه باز راحت شکمش کار میکنه و کلا تو این مدت دو سه بار بیشتر نیاز پیدا نکردم واسه اینکار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

چه حس خوبی عزیزم.خدارو صد هزار مرتبه شکر.انشاالله بقیه دوران بارداری رو هم بدون مشکل طی میکنی

بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینکه خیلی خسته ام و ...

لاله جون ایشالله خدا کم و کاستارو واست جبران میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

عزیزم موهای تنم سیخ سیخ شدن.......

خدایا شکرتتتتتتتت......

اولشو که خوندم گفتم خدایا بوی معجزه میادا......

گوارای وجودت......

چه حالی داره یهویی بری ببینی قلبم تشکیل شده......

التماس دعا دارم واسه بقبه دوستای منتظرت.....

خیلی مراقب خودت باش......

بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینکه خیلی خسته ام و ...

كيه دكترت لاله جون؟ 

به نظر من شما به هر حال فوليكولات زياد ميشد حتي اگر دز داروت پايينتر بود. 

ولي مهم الان اينه كه همه تقريبا سايزاشون به هم نزديكه. دكتر من اينجا كاملا مخالف كم كردن دز دارو بود، ال اچ هم روزهاي اخر تحريك تخمدان خوبه كه باشه به كيفيت كمك ميكنه، به نظرم ولي خوب ميكني سر خود كاري نميكني. حتما از دكتر ديگه سوال كن، انشالله كه همه چيز خوب پيش بره برات.

كيه دكترت لاله جون؟  به نظر من شما به هر حال فوليكولات زياد ميشد حتي اگر دز داروت پايينتر بود. ...

دکترش دکتر ثمین جونه!!!!!

چ جالب برای من روزی دوتا گونادپین تویه سرنگ دورناف میزنم  هواست باشه هایپر نشی

سلام ممنون دوستم فكركنم بايد مايعات زياد بخورم راستي يه سئوال من ديشب حدود ساعت يازده پريود شدم حالا ميخوام بدونم براي شروع دارو هام كه ازروز دوم هست همون ديشب رو روزاول حساب كنم يا نه ممنون

لاله جان میدونم که روزهای سخت و پر استرسی رو داری میگذرونی...از صمیم قلبم از خدا میخوام تخمکهای خوبی داشته باشی و برات چند بسته جنین خوب شکل بگیره....با تمام وجودم دعا میکنم این بار خدا بهترین هدیشو بهت بده و دلت شاد بشه

د 

سلام ممنون دوستم فكركنم بايد مايعات زياد بخورم راستي يه سئوال من ديشب حدود ساعت يازده پريود شدم حالا ...

نه عزیزم امروز روز اولته و فردا آمپولاتو شروع کن.....

کلا ماها که کلی داروی هورمونی داریم بهتره آب زیاد بخوریم چون همینطوریشم غلظت خونمون بالا میره چه برسه مشکلم داشته باشیم.....

خوبه عزیزم هم تعدادش هم سایزش والا دکتر من که اصلا اندومتر رو نمیبینه !! حتی خودش هم نگاه نمیکنه!! ...

لاله جون نه بابا درسته خیلی ازش حرصیم و الان خونش حلاله بکشمش ولی خدایی آندومتر رو نگاه میکرد هربار برا من.گفتم که ضخامت اندومترم روز 10 فکر کنم 11.6 بود.روز 7 ضخامتم 9بود .اگر نگاه نمیکرد که من نمیدونستم حتما نمیگه چون من میپرسیدم بعدم هر بار برا اطمینان مجدد از خانم خشنود هم میپرسیدم تا من اشتباه متوجه نشده باشم نکران این موضوع نباش محاله نگاه نکنه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....