2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
نه عزیز ماه پیش منفی شد فعلا داریم طبیعی اقدام میکنیم....🙈🙈 دیشب از درد دل خواب نرفتم امروز هم دلپ ...

ایشالله معجزه قسمتت میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریا جان متاسفم ان شاءالله خدا بهترین رو برات جبران کنه منم امروز رفتم سونو برای انتقال گفت کیست دا ...

ایشالله خیره عزیزم و با حل همین مشکل یه گام دیگه به مامان شدن نزدیک میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنو ثمین جان اینا طرح85درصدی رودارن؟

اره خواهر دارن تموم مراکز دولتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان به نظرم دیگه قاعده آور نخور دختر تو رو خدا مواظب باش خونریزیت طبیعی نشد حتما فردا برو دکتر

خونریزیم عادیه از وقتی دفع شد اون چیز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشالله معجزه قسمتت میشه.....

فدات بشم عزیز. انشاالله خدا بخواد 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
خدارو شکر که انگیزه پیدا کردی..... عزیزم فقط رژیم غیر معمول نگیر و مواد لازم بدنتو کم نکن و با حذف ...

مرسی عزیز مهربون

حتما میرم  تحت نظر دکتر ....

ماها چه کار میتونیم کنیم دیگه....

فقط باید خودمونو دلداری بدیم.به خودومون انگیزه بدیم...

ماها شانس داریم اینجا و دوستای خوبی داریم که همو آروم میکنیم.

اگه خودمونو ببازیم خیلی داغون میشیم....

من امید دارم.....خدا رو دارممممم

.دوستای خوبی دارم که دردمو میفهمن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ببخشید آنا جون.ولی منفی شد...بچه ها فقط برای حال دلم دعا کنید..‌بریدم دیگه

ای واااااااااای متاسفم عزیزم

سلام دوستان

من امروز پیش دکترم بودم.همونطور که گفتم TSH=3.2 هست و دکترم گفت که طبیعیه و درمانی نمیخواد!واقعا هم تو رنج نرمال هست ولی اینکه بعضی از پزشکان میگن باید زیر 2 باشه رو چیکار کنم؟

برام 8 تا پرگووریس نوشت که از روز سوم پریود یه دونه زیرجلدی تزریق کنم و 24 تا HMG KARMA که روزی 3تا عضلانی تزریق کنم. ولی در مورد اینکه چه ساعتی از روز تزریق کنم چیزی نگفت.البته سعی  میکنم از دستیارش بپرسم ولی اگه اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنید ممنون میشم

3تاHMG رو با 3تا آب مقطر مخلوط و تزریق کنم؟

ببخشید سوالام زیاد شد.امروز دکترم اصلا حوصله نداشت و ازش سوال میکردی درست و حسابی جواب نمیداد.

سلام علیکم روزتون به خیر بچه ها نخوندم ص های قبل رو فقط از ص اخر فهمیدم انگار متاسفانه پریا جون م ...

لاله جون چارت فقط ی چیزه آلو بخارا رو بپز و بخور مطمئنا جواب میده .

خونریزیم عادیه از وقتی دفع شد اون چیز

خدا رو شکر عزیزم...دل نگرونت بودم‌....ثمین چقدر امروز درکت کردم...البته فکر کنم ده درصدتو.....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خدا رو شکر عزیزم...دل نگرونت بودم‌....ثمین چقدر امروز درکت کردم...البته فکر کنم ده درصدتو.....

اوووووف اصلا نمیخوام حتی به یادم بیارم که بتام مثبت شد.فکر میکنم اصلا هرگز همچین چیزی نبوده پریا

اوووووف اصلا نمیخوام حتی به یادم بیارم که بتام مثبت شد.فکر میکنم اصلا هرگز همچین چیزی نبوده پریا

عزیز دلمممممم💞💞💞💞💞

سلام دوستان من امروز پیش دکترم بودم.همونطور که گفتم TSH=3.2 هست و دکترم گفت که طبیعیه و درمانی نمیخ ...

عزیزم والا تی اس هاش همونجور که گفته طبق نظر اکثر دکترا زیر ۲ بودنه حالا اگه احیانا دکترت نداد به محض + شدن سریع چکش کن که اگه خیلی بالا رفته باشه لااقل اون موقع دارو بده.....

در مورد زمان تزریق آمپولهای تحریک تخمدانت معمولا ۴ تا ۶ عصر میگن دکترا اما خوب مثلا من ۸ شب تزریق میکردم عوضش آمپولهای مهار رو که صبح (۸ تا ۱۰) رو هم باید شیفت داد.....

مثلامن ستروتایدامم ساعت ۱۲ ظهر میزدم به جای ۸ تا ۱۰.....

در مورد تعداد پودر و آب معمولا دکتر تجویز میکنه مثلا من ۳ پودر و ۳ آبم داشتم،۳ پودر و ۲ آبم داشتم، ۵ پودر و ۳ آبم داشتم و.....