2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
بچه ها چرا انقدر آمار مثبت ميكرو كمه؟ واقعا استرس ميگيرم هر كدام از بچه ها كه وقت آزمايشش ميشه، من ت ...

عزیزم تغذیه درست میتونه تا حدی موثر باشه اما مهمترین عامل رو شدن مشکلات موجوده.....

اونم فعلا با انحام یه سری از آزهای تکمیلی ازمون بر میاد.....

در مورد تغذیه تاکید میکنم از رژیم کسی تقلید نکنین باید مناسب طبع و شرایطتون تغذیه تونو تنظیم کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام علیکم روزتون به خیر بچه ها نخوندم ص های قبل رو فقط از ص اخر فهمیدم انگار متاسفانه پریا جون م ...

سلام لاله جون، منم از امروز تخمدانهام تير ميكشه، من خدا رو شكر با آب گرم مشكل دفعم حل ميشه، ميخواي شماهم امتحان كن، منم امروز سونو دارم، برام دعا كنيد لطفا، روحيه ام داغونه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من انوکساپارین دور ناف میزنم دو روزه موقع تزریق درد داره بنظرت قبل تزریق راهی وجود داره مثلا ...

عزیزم الان دستور العمل ترجمه شده لیلا جونو میذارم شاید کمکی بکنه......

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:
آمپول Clexane یا enoxaparin:

سلکسان (انوکساپارین) چیست؟
این دارو برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز میشود. انوکساپارین ماده فعال سلکسان میباشد، یک هپارین با وزن مولکولی پایین که پروسه انعقاد خون را کند میکند.

طریقه تزریق:
- برای تزریق این آمپول حتما سعی کنین یه ساعت مشخصی رو در نظر بگیرید و همیشه سر همون موقع تزریق رو انجام بدید چون اینکار باعث میشه که یه مقدار مشخصی از دارو همیشه توی بدن باقی بمونه.
- این آمپول رو میشه تو سه منطقه از بدن تزریق کرد، ناحیه شکم، از آرنج تا بازو، رانها، ولی بیشتر شکم تزریق میشه چون به اندازه کافی چربی داره. برای پیدا کردن محل تزریق از اطراف ناف تقریبا ۵ سانت فاصله بدید بعد یه بار راست تزریق کردید فرداش سمت چپ میزنید.
- قبل از تزریق سر سرنگو پایین بگیرید اگه قطره دارو داره چکه میکنه خود سرنگو آروم تکون بدید تا چکه بیفته به هیچ وجه با پنبه یا الکل اون چکه رو پاک نکنین.
- این آمپول باید با زاویه ۹۰ درجه تزریق بشه، نگران ارتفاع سرنگ نباشید چون  ارتفاع آن کاملا مناسب در نظر گرفته شده.
- داخل سرنگ هوا وجود داره و نیازی به خارج کردن هوا نیست. اگر هوا مشاهده نشد یه کوچولو سرنگو تکون بدید تا اون حباب هوا ایجاد بشه، تکونای سرنگ باید خیلی آروم باشد.
- قبل از هر کار دستهارو با آب و صابون میشوریم بعد بیمار دراز میکشه ریلکس و اگر خودتون تزریق میکنید که به حالته نشسته طوریکه روی بدنتون تسلط داشته باشین، یه تیکه پنبه برمیداریم، اون ناحیه تزریق رو با الکل ضد عفونی میکنیم بعد با یک دست پوست رو میگیریم با انگشت شست و اشاره  و با دستی که مینویسیم آمپولو وارد میکنیم و کامل با ملایمت کل دارو رو تزریق میکنیم، وقتی تق صدا داد یعنی ماده تموم شده، سرنگ رو در میاریم بعد پوست رو ول میکنیم، پنبه رو آروم میذاریم روی نقطه تزریق و بر میداریم.
- به هیچ وجه محل تزریق را ماساژ نمیدیم چون کبود میشه، در ضمن مقداری هوا در سرنگ وجود دارد که نیازی به تخلیه هوا نیست.

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام علیکم روزتون به خیر بچه ها نخوندم ص های قبل رو فقط از ص اخر فهمیدم انگار متاسفانه پریا جون م ...

لاله جون والا برا من بعضا هیچی جواب نمیداد این راه جواب میداد میخوایی امتحان کن.....

ماساژ رکتال با روغن زیتون تصفیه نشده و اصل خیلی کمک میکرد.....

در مورد هایپریتم خیلی رعایت کن خودت بهتر از هر کسی میدونی ایشالله به خیر میگذره.....

سلام ببخشید من یه سوال دارم. من پنجشنبه پانکچر داشتم. بعدازظهر عمل فقط به من گفتن یکشنبه انتقال دهپارم. به بقیه گفتن دو ماه دیگه برن واسه انتقال. شما دلیلش رو میدونین؟ به نظرتون جنین تازه باشه بهتره یا فریز کنن بعد بذارن؟

خدایا شکرت🙏
سلام ببخشید من یه سوال دارم. من پنجشنبه پانکچر داشتم. بعدازظهر عمل فقط به من گفتن یکشنبه انتقال دهپا ...

نه عزیزم اینا ارجحیتی به هم ندارن.....

احتمالا این دوستان تخمداناشون بیش از حد تحریک شده بوده انتقالشون مونده برا بعد......

برای قبل انتقال چیا بخورم بهتره؟

چیزی که مناسب طبعت و شرایطت باشه نه اینکه چیزیو بخوری که دیگران خوردن و نتیجه گرفتن.....

مثلا من چون طبعم سرد بود کلا فقط گرمی خوردم در حالی که خیلیا بعد انتقال سردی میخورن منم اگه از این قانون تقلید میکردم میتونست رو نتیجه تاثیر بذاره.....

پس ببین طبعت چی میطلبه همونارو بخور فقط قاعده آور نخور.....

شياف گليسرين عاليه، داروخانه ها دارن ايرانم حتما، ولي عاليه براي يبوست، ظرف ده دقيقه عمل ميكنه. ضرري هم نداره تا اونجايي كه من ميدونم.

ببخشید آنا جون.ولی منفی شد...بچه ها فقط برای حال دلم دعا کنید..‌بریدم دیگه

سلام ب همگی.عزیزم خیلی ناراحت شدم منم ی بار اینو تجربه کردم ولی ناراحت نباش دوباره تلاش میکنی و حتما نتیجه دلخواهتو میگیری

شياف گليسرين عاليه، داروخانه ها دارن ايرانم حتما، ولي عاليه براي يبوست، ظرف ده دقيقه عمل ميكنه. ...

عالیه من یبوست گرفته بودم تو نت سرچ کردم شیاف گلیسیرین موردی نداشت تا گذاشتم ب دو دیقه نرسید🙈

سلام تورک انای عزیزم .مزاحمتون شدم ازتون یه سوال بپرسم.تو اوایل تاپیکتون از یه خانمی به نام نیلو جون گفته بودید که قبل ای وی اف پیازدرمانی کرده بود میخوام بدونم چه جوری میتونم باهاشون در ارتباط باشم.اسم کاربریشونو تو نی نی سایت زدم نتونستم پیداشون کنم. خیلی مهمه عزیزم ممنون میشم کمکم کنید.