2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
تو اسپرموگرام همسرم هم مورفولوژی نرمال 1%گزارش شده.امیدوارم که با این رقم بتونیم نتیجه بگیریم

عزیزم برا ما مورفو بین صفر و یک نوسان داشت و نتیجه گرفتیم.....

خیلیا با مورفوی یک جواب گرفتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی که مناسب طبعت و شرایطت باشه نه اینکه چیزیو بخوری که دیگران خوردن و نتیجه گرفتن..... مثلا من چو ...

اتفاقا منم طبعم سرده همش میگم بقیه چرا بعد از انتقال سردی میخورن 

عزیزم میشه بگی ما که طبعمون سرده چی باید بخوریم  چی نخوریم؟

اتفاقا منم طبعم سرده همش میگم بقیه چرا بعد از انتقال سردی میخورن  عزیزم میشه بگی ما که طبعمون ...

ببین من کلا با توجه به شرایطم از یه سال قبل لب به سردی نزدم تا ماه سوم بارداری.....

غیر مرغ و ماهی که اونارم با ادویه جات اصلاح میکردم.....

فقط گرمی خوردم غیر قاعده آورا.....

تو سایت طبایع دات آی آر قسمت خواصش میرفتم طبع هر چیزی که نمیدونستم نگاه میکردم اگه مناسب بود میخوردم.....

ماه سوم بارداری حس گرمی تو بدنم شروع شد و حالت گر گرفتگی و به مرور خودم حس کردم طبعم برگشته به سمت گرمی، دیگه از اون به بعد ترکیبی خوردم هم سردی هم گرمی با رعایت اعتدال......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه برات تجویز شده بله سرم داری..... عزیزم قبل انتقال سخت تایید میکنن یا بهتر بگم تایید نمیکن ...

رسما بدبخت شدم خدایی نکرده اگ منفی شم چی ؟؟؟؟؟؟‌ینی نمیدن دیگ؟؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام آنا جون منم رفتم دكتر تا سيكل جديدمو شروع كنم سونو كرد وبهم امپول داده گونال اف واچ ام جي منوگو ...

چ جالب برای من روزی دوتا گونادپین تویه سرنگ دورناف میزنم 

هواست باشه هایپر نشی

ببخشید آنا جون.ولی منفی شد...بچه ها فقط برای حال دلم دعا کنید..‌بریدم دیگه

وای جقدر اعصابم خوردشد عزیزم خدا کنه بتونی تحمل کنی و دوباره شروع کنی 

رسما بدبخت شدم خدایی نکرده اگ منفی شم چی ؟؟؟؟؟؟‌ینی نمیدن دیگ؟؟؟؟

عزیزم بد بخت چرا؟

ایشالله سرمهای بعدیم استفاده خواهی کرد......

فدای سر خودت و دردونت.....

سلام علیکم روزتون به خیر بچه ها نخوندم ص های قبل رو فقط از ص اخر فهمیدم انگار متاسفانه پریا جون م ...

وای الهی عزیزم هایپری خعلی بده منم تجربه کردم 

چرا دارو زیاد استفاده کردی ک هایپرشی تو که بلدی 

کی پانکچرمیشی؟؟؟؟؟‌مراقب خودت باش 

و بگو دکترت چیشد رفتی امروز 

عزیزم بد بخت چرا؟ ایشالله سرمهای بعدیم استفاده خواهی کرد...... فدای سر خودت و دردونت.....

اگ مثبت شم ک بیمه میده و فدای سره بچم 

ک انشاله مثبت میشم 

من فردا روز دهم پریودمه باید برم سونو اگر چند تا تخمک داشته باشم یا اندازه هاشون چقدر باشه خوبه؟&nbs ...

عزیزم بهترین حالت از نظر من حدود ده دوازده تاست اما این یه نظر کلی ممکنه برا یکی پنج تا خوب باشه برا یکی بیست تا نمیشه نظر قطعی داد.....

مهم کیفیتشونه عزیزم.....

فکرتو درگیر این چیزا نکن چون واقعا خارج از توانته و هر رفلسی ممکنه بدنت به دارو بده....

اگ مثبت شم ک بیمه میده و فدای سره بچم  ک انشاله مثبت میشم

ایشالله که +ی عزیزم به چیز دیگه فکر نکن مامان کوشولو......

سلام دوستان...

امیدوارم همگی خوب باشید

من ی سوال دارم ...قبل سوالم ی توضیح بدم

ماه آذر میکرو کردم و منفی شد و روز ۱۵ انتقال پریود شدم

پریود ماه بعدش با ۷ روز تاخیر اومد(دلیلشو مبنی بر اثر داروهای پانکچر گذاشتم)

این ماه هم ۳ روز تاخیر داشتم فعلا...

حالا سوال:شماها بعد میکرو ناموفقتون کی پریوداتون تنظیم شد؟

سلام لاله جون، منم از امروز تخمدانهام تير ميكشه، من خدا رو شكر با آب گرم مشكل دفعم حل ميشه، ميخواي ش ...

امتحان کردم فدات شم
کلا سری قبل هم وقتی هایپر شدم همین مشکل رو داشتم
دیگه هر دارویی بود خوردم و حتی شیاف بیزاکودیل که یه دونه اش ادمو داغون میکنه ، من 3 تا میذاشتم اما اثر نداشت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو