2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

در مورد پیاز درمانی برا اون دوستی ک پرسیده بودم بگم ک باید حتما شرایطتو چک کنی برا پرولاکتین سمه واقعا من مصرف کردم و خیییلی بالا رفته بود پرولاکتینم ولی میگن خیلی موثره.باید سه ماه مصرف کنی زمان پریودی نباید استفاده شه و پشت سر همم نباید استفاده کنی باید بینش فاصله باشه پیازش هم نارنجی باید باشه 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان اصلا خودم هم الان دقیق نمیدونم..بار اول دکتر آصف جاه گفتن برطرف شده اما نمیدونم چرا باز هم ه ...

احتمالا نمیتونستن بیشتر از این دست بزنن.....

نمیدونم چی بگم منم مثل خودت در حد عمومی یه اطلاعاتی دارم اما ماها که باید و نبایدهارو دقیق نمیدونیم....

والا من چند روز پیش با خانوم دکتر ویزیت شدم برا چکاپ آندو گفتن که ویزان رو نباید قطع کنی چون ریسک برگشت رو داری.....

البته معاینه کرد گفت برنگشته هنوز.....

منم آخرین ویزانمو آخر خرداد خورده بود همسرمم میگه خوب پس باز این سه دوره رو خوردی یه وقفه بده.....

میگه خوب تو این مدت برنگشته هر چی باشه عوارض دارن همه داروها......

بحث هزینش نیست چون بیمه مون هزینه ویزان رو میده اما خوب من مشکل انعقادیم دارم و تو بروشورشم نوشته ریسک ترومبوزو بیشتر میکنه.....

فعلا که سه بلستر باز تجویز کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من امروز  که شنبه اس روز 12 انتقالم دکترم روز آزمایشم رو 3 شنبه نوشته یعنی روز 15 ...

عزیزم خوب بهتره صبر کنی اما اگه نمیتونی خواستی آز بدی حتما تیتر باشه و جای مطمئنم باشه که بعدیارم همونجا بدی که رشد تیتر رو بتونی مقایسه کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ثمین گف یه چیزی مث ی تیکه گوشت دفع کرده من چند سال پیش اوایل ازدواجم ی همچین اتفاقی برام افتا ...

من تجربه نکردم اما احتمال داره اما خوب کسایی که تجربه داشتن میتونن راحتتر و دقیقتر کمکت کنن......

سلام من نزديكه سه ساله كه از سقطم ميگذره همچنان هم در اقدامم مشكليييي هم نيس خداروشكر اما نميدونم چر ...

عزیزم خوب باید علت ناباروری و یا سقطت مشخص بشه.....

همسرت تا حالا مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟

سلام خوبید بچه ها.یه سوال من ماه قبل میکرو کردم که منفی شد و پری شدم.این ماه نمی دونم چرا هنوز پری ن ...

سلام عزیزم ..منم ماه بعد انتقال منفیم ۵ روز عقب انداختم ولی پریود شدم ب خاطر داروهاست ک استفاده کردیم...اگه تا آخر هفته نشدی برو آزمایش بارداری بده ایشالا ک باردار باشی

بچه ها با دکترم حرف زدم خیلی دلداریم داد...گفت پریود بعدیت ال دی بخور از روز سه چند تا مونده بیا.‌..ولی من گفتم سه ماه میخوام طبیعی اقدام کنم و وزنمو کم کنم....خیلی استقبال کرد...گفت خیلی وزن کم کردن تو نتیجه تاثیر مثبت داره

خدا کمکم کنه بتونم خوب وزن کم کنم....از نظر روحی اصلا نمیخوام چند ماه به میکرو فکر کنم...دکترم هم گفت شانس طبیعی داری

بازم ممنونم از همدردیاتون💗💗💗

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم خوب باید علت ناباروری و یا سقطت مشخص بشه..... همسرت تا حالا مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟

اوووووه تا دلت بخواد ازمايش داديم يه پرونده قطور داريم كه فكر كنم دادگستريم اينجور پرونده نداشته باشه 

تازگي ماه پيش بود كه دكتر ديگه رفتيم چكاب داديم باز گفت همسري تري گليسيدش خيلي بالاس اينم ميتونه باعث جلوگيري از باروري بشه الان يه ماهه دارو ميخوره كه بياد پايين 

امروز و فردا پري ميشم خسته شدم...😔

بچه ها با دکترم حرف زدم خیلی دلداریم داد...گفت پریود بعدیت ال دی بخور از روز سه چند تا مونده بیا.‌.. ...

سلام به همه دوستان عزيز ، پريا جون خيلي ناراحت شدم من از صبح دكتر بودم تازه آنلاين شدم اومدم نتيجه آزمايش شما رو ببينم ، ولي خدا رو شكر كه نااميد نيستي عزيزم ، مطمئن باش كه خدا حتما كمكت ميكنه و نتيجه ميگيري خانمي .

مرسي از دعاها قشنگ و دل پاكتون، روز نهم پري ١١ تخمك دارم، كوچكترين ١٠ و بزرگترين ١٥، آندومتر ٧/٨، دكترم راضيه ولي خودم حس ميكنم تعداد كم و كوچك هستن، ميشه نظرتون رو بدونم و تجربه هاتون رو ؟ دوتا آمپول ديگه نوشت و بايد دوشنبه دوباره سونو برم.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام تورک آنا جون و بقیه دوستان .من دیروز اولین آمپول پروژسترون رو تزریق کردم الان جاش قرمزه و سفت شده ودرد میکنه .امروز رفتم دومی رو بزنم به اون خانوم تزریقاتی گفتم اونم گف چون سوزن سرنگ کوتاه عمیق نمیشه تزریق کرد اینم بگم که عضلانی و ببخشید توباسن تزریق شد 

الان خیلی میترسم که نکنه جذب بدنم نشه ؟؟اصلا چرا اینطور شد؟؟

خداجونم شکرت       

سلام خانما. من خیلی نفخ میکنم به حدی که از دل درد به خودم میپیچم. چرا اینطور شدم اون ماه که سیکل میکروم بود خوب بودم. کسی میتونه راهتماییم کنه؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.