2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام تورک آنا جون و بقیه دوستان .من دیروز اولین آمپول پروژسترون رو تزریق کردم الان جاش قرمزه و سفت ش ...

عزیزم سوزن پروژسترون کمی بلندتره و اونی ک برات تزریق میکنه بگو عمیق تزریق کنه ی روز اینور ی روز اونور بعد از دوسه ساعت تزریق ک کردی کمپرس گرم بزار روش خیلی موثره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سوزن پروژسترون کمی بلندتره و اونی ک برات تزریق میکنه بگو عمیق تزریق کنه ی روز اینور ی روز اونو ...

امروز خودش سوزن بلندتر استفاده کرد الان خیلی خوبم اصلا نفهمیدم کجا زد آمپولو 

امشب میرم ازداروخونه دوتا سرنگ بلند میگیرم .....فقط نگران آمپول دیروزم نکنه جذب نشه ؟؟ آخه جاش یه کم ورم کرده و سفت شده ؟؟

خداجونم شکرت       
بچه ها با دکترم حرف زدم خیلی دلداریم داد...گفت پریود بعدیت ال دی بخور از روز سه چند تا مونده بیا.‌.. ...

خدارو شکر که انگیزه پیدا کردی.....

عزیزم فقط رژیم غیر معمول نگیر و مواد لازم بدنتو کم نکن و با حذف هله هوله و برنج و نان و چیزایی که مشکل ساز نیستن با حذفشون وزن کم کن خلاصه منظورم اینه با ضعیف کردن بدنت وزن کم نکن اصولی اینکارو بکن......

ایشالله خبر معجزه بدی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اوووووه تا دلت بخواد ازمايش داديم يه پرونده قطور داريم كه فكر كنم دادگستريم اينجور پرونده نداشته باش ...

عزیزم از این پرونده ها خیلیامون داشتیم.....

بازم میپرسم همسرت کجا آزمایش اسپرم داده؟

آزمایشگاه معمولی یا آزمایشگاه مرکز ناباروری؟؟

چون حتما باید آزمایشگاه مرکز ناباروری باشه وگرنه مثل منو خیلیای دیگه سالهای دنبال نخود سیاه میگردین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي از دعاها قشنگ و دل پاكتون، روز نهم پري ١١ تخمك دارم، كوچكترين ١٠ و بزرگترين ١٥، آندومتر ٧/٨، دك ...

عزیزم تعداد عالیه ایشالله در همین حد متعادل میمونه چون دیگه بیشتر از اینا بخواد بشه کیفیت پایین میاد ایشالله بهترین تخمکا و جنینارو خواهی داشت.....

در مورد اندازه هاشونم برا روز نه خوبه، ایشالله یه دست بتونن بزرگ بشن و همه شون تخمکهای عالی بشن.....

سلام تورک آنا جون و بقیه دوستان .من دیروز اولین آمپول پروژسترون رو تزریق کردم الان جاش قرمزه و سفت ش ...

عزیزم بهتره سرسوزن بلند تهیه کنی اینطوری خیلی خوب میشه و کمتر اذیت میشی.....

من از نزدیکیای جمهوری کلی سرسوزن بلند خریده بودم.....

خیلی کمتر اذیت شدم.....

سلام خانما. من خیلی نفخ میکنم به حدی که از دل درد به خودم میپیچم. چرا اینطور شدم اون ماه که سیکل میک ...

عزیزم الان تو سیکل نیستی؟

امروز خودش سوزن بلندتر استفاده کرد الان خیلی خوبم اصلا نفهمیدم کجا زد آمپولو  امشب میرم ازدارو ...

نه نگران نباش جذب میشه.....

عزیزم بهتره سرسوزن بلند تهیه کنی اینطوری خیلی خوب میشه و کمتر اذیت میشی..... من از نزدیکیای جمهوری ...

ممنون منم میرم میگیرم ..آناجون بنظرت آمپول دیروز جذب میشه ؟ آخه دورو برش خیلی قرمز شده خیلی نگرانم 

خداجونم شکرت       
ممنون منم میرم میگیرم ..آناجون بنظرت آمپول دیروز جذب میشه ؟ آخه دورو برش خیلی قرمز شده خیلی نگرانم&n ...

نگران نباش اصلا.....

عزیزم تعداد عالیه ایشالله در همین حد متعادل میمونه چون دیگه بیشتر از اینا بخواد بشه کیفیت پایین میاد ...

مرسي آناي مهربون كه پر ار انرژي مثبتي، خدا دختر گلت رو حفظ كنه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
مرسي آناي مهربون كه پر ار انرژي مثبتي، خدا دختر گلت رو حفظ كنه

فدات عزیزم.....

عزیزم الان تو سیکل نیستی؟

نه عزیز ماه پیش منفی شد فعلا داریم طبیعی اقدام میکنیم....🙈🙈 دیشب از درد دل خواب نرفتم امروز هم دلپیچه دارم حتی تورحمم حس میکنم درد میگیره و ول میکنه. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.