2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
نگفت داروهاتو قطع کن شیاف استفاده میکنم یعنی بعد از اون همه خونریزی باز دارم پری میشم اینجوری ک جونی ...

شراره جان شرمنده عزیزم
فکر کردم دکتر گفته داروهاتو قطع کنی
در هر حال حتما شنبه تکرار کن بتا رو
چون تنها راه اینکه متوجه بشی و پیش اگهی داشته باشی همین بتاس
اگه کم شده باشه یه معنی میده رشد کنه هم بر حسب اینکه نرماله یا غیر بازم فرق داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلامممم به همگی  امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای عزیزم  ثمین جان دلم گرفت از اتف ...

عزیزم ایشالا ک خدا بهت نظر میکنه و مامان دوقلوها میشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نه راحت باشه..... چند ساعت اول که بیمارستانی..... بعدشم حالا یا عقب بخواب یا صندلی جلو رو بخ ...

ممنونم انای مهربونم اگه خدا خواست مثبت شد هیچوقت یادم نمیره اولین تبریک شما به من گفتین.خدا دخترتو سلامت نگه داره

سلام.صبح زیباتون بخیر.بچه ها جای امپول پروژسترونها داغونم کرده هرچی کیسه اب گرم میزارم اروم ماساژ می ...

سارا جان اولا نباید اصلا ماساژ بدی
دوما هر وقت میخوای تزریق کنی اول کیسه یخ بذار یه مین بمونه بعد تزریق کن
این کار باعث میشه مواد پروژسترون به صورت عرضی تو بافت در سطح بالاتر جذب نشه و فقط تو عمق جذبش اتفاق بیوفته
از طرف دیگه وقتی رفتی خونه تا 24 ساعت فقط کیسه یخ بذار و از فرداش کیسه اب گرم یا حوله داغ

در هیچ شرایطی نه وقتی کیسه یخ میذاری نه وقتی حوله گرم ، کمپرس نکن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دخترا کسی می دونه قیمت آمپول گنال اف با منوپیور چنده ؟ تاییدیه از کجا بهتره بگیرم و از کجا بخ ...

ندا جان من گونال 300 واحدی گرفتم هر کدومش 340 تومن بود که با بیمه شد هر کدومش 168
منوپیور قیمتش رو نمیدونم
تاییدیه هم اصولا خود ازمایشگاه از طریق نت میگیره
اگرم نتونست یا اولین باره که دارین داروهای ناباروری تهیه میکنین، خود داروخونه راهنمایی میکنه کجا برین
چون نوع بیمه مهمه چی هست

عزیزم فدات بشم...... عزیزم ذخیرت خیلیم پایین نیست..... من با ذخیره ۱/۴ دو با پانکچر شدم و کلا ذخیر ...

مرسی عزیزم 

انا جون چرا ۳ دفعه پانچکر شدی؟؟

حقیقتش انا جون از اونموقع که ذخیره تخمدانم فهمیدم ارامش ندارم 

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
سلامممم به همگی  امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای عزیزم  ثمین جان دلم گرفت از اتف ...

افسون جان ان شاء ا... به سلامت انتقالت اتفاق بیوفته عزیزم
و بهترین اتفاق زندگیت رو دو هفته بعدش اینجا خبر بدی

مچکرم لاله جان.کاملا برعکس کار میکردم.

اشکال نداره هنوز دیر نشده
در ضمن وقتی مامان داره تزریق میکنه حتما بگو با نوک انگشت باسنت رو چک کنه و جایی که حالت گوله و سفت داره تزریق نکنه
پرستاری که برام تزریق میکرد خیلی از این بابت دقیق عمل میکرد و فقط یه بار تو کل 15 روز که تزریق داشتم درد شدید داشتم

حواستم باشه وقتی محل تزریقا گرم تر از نواحی اطرافش هست یعنی متاسفانه داره ابسه ایجاد میشه