2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اشکال نداره هنوز دیر نشده در ضمن وقتی مامان داره تزریق میکنه حتما بگو با نوک انگشت باسنت رو چک کنه ...

لاله جان الان میتونم کیسه یخ روش بزارم؟دیشب سومیش تزریق کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خیلی ناراحتم
این همه این چند وقت همه چیز رو رعایت کردیم
از تغذیه گرفته تا داروها و مکمل ها و رعایت هر چیز کوچیکی که باعث بشه اسپرم شرایط خوب داشته باشه
اون وقت علی چند روزه حالش بده
دیشب دیگه تب و لرز شدید کرد و گلوش هم عفونتی شد
این چند روز سعی کردم با شلغم و زنجبیل و چیزای گیاهی کاری کنم که گلو درد نکنه
تب و درد بدنش هم با استامینوفن ساده کنترل کردم
اما دیشب مجبور شدم بهش اموکسی سیلین بدم
نباید انتی بیوتیک بخوره نه؟
تبش اثر بد میذاره رو اسپرم؟ :((((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به خدا فقط شانس آوردم همسرم حمونه...... اشک چشام بند نمیاد...... من کی تبلیغشو کردم اونم منی که حت ...

عزیزم خدا دو تا گوش داده 

یکی بشنو یکی در کن

همه و همه شاهد زحمات و دلسوزی های خوهرانه شما هستیم

مگه قراره همه از  هر دکتری جواب بگیرن ...   این حرفا چیه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

آنا جون ثمین باید سرم آی وی آی جی میزد??

من تو انتقال سومم 3 تا سرم زدم که منفی شدم

و انتقال چهارمم سرم نداشتم

الان که دفعه پنجمه یه دونه سرم داشتم روز قبل از انتقال نه 3 تا؟؟؟؟؟

یه دونه کم نیست 

افسون جان ان شاء ا... به سلامت انتقالت اتفاق بیوفته عزیزم و بهترین اتفاق زندگیت رو دو هفته بعدش این ...

الهی آمیییییییییین    با دعای شما ان شالله

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اگه روز دوم سوم پریود انجام دادین نرمالن 

لاله جونم سلام

لاله به نظرت من با سه تا شیاف و دو تا استرادیول پریود نمیشم اگه نگرفته باشه؟؟؟

بی بی چک دیروز خیلی تو مخمه.همش میگم اگه گرفته باشه حداقل یه هاله کوچیک مینداخت.امروز موعد پریودمه روز دوازده انتقال

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها خیلی ناراحتم این همه این چند وقت همه چیز رو رعایت کردیم از تغذیه گرفته تا داروها و مکمل ها ...

عزیزم دقیقا همسر منم قبل از پانکچر سرما شدید خورد ولی دکترم گفت اصلا آنتی بیوتیک ایرادی نداره...دو سه بار هم تاکید کردم گفت نگران نباش چیزی نمیشه...بازم از دکترت بپرس دارویی که کمترین ضرر رو داره بده

ولی ما انجام دادیم نمونه موردی نداشت عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلامممم به همگی  امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای عزیزم  ثمین جان دلم گرفت از اتف ...

به سلامتی عزیزم ایشالله که بهترینا منتظرته عزیز دلم و به زودی خبر بتای تپلتو میدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم انای مهربونم اگه خدا خواست مثبت شد هیچوقت یادم نمیره اولین تبریک شما به من گفتین.خدا دخترتو س ...

فدات بشم عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلامممم به همگی  امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای عزیزم  ثمین جان دلم گرفت از اتف ...

به سلامتی انجام بدی افسون جان و سالم بغلشون کنی فسقلی ها رو💗💗💗

بچه ها اینا fsh ....lh هستن  فرستادم عکسشو  ببینید خوبن عدداش

عزیزم ظاهرا که تو رنجن تازه اف اس هاش من یه کمم از رنج زده بود بالا فکر کنم ۱۱ و خورده ای بود......

به نظر میاد شرایطت بد نباشه حالا باز دوستانی که تو تحلیل آزهای هورمونی اطلاعات بیشتری دارن میان کمکت میکنن.....

مرسی عزیزم  انا جون چرا ۳ دفعه پانچکر شدی؟؟ حقیقتش انا جون از اونموقع که ذخیره تخمدانم فهمیدم ...

خوب عزیزم من دو میکروی اولم با هر پانکچرم فقط جنین فرش داشتم که متاسفانه منفی شدم.....

بار سوم پنج تا جنین داشتم که سه تاشو انتقال دادم و دو تا رو هم فریز کردم و شکر خدا با همین انتقالم + شدم......