2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ثمبن جون کجاشو دیدی؟ باکل آزمایشگاههای ایران قراداد دارم واسه بحث آزهای تکمیلی..... خخخخخخخخخ..... ...

فدات بشم اناجون.تو ببخش بعضیا دل شکستن رو خوب بلدن.جاریم امروز با خنده اومد گفت نشد نشد دیگه حالا مگه باید حتما میشد؟نمیدونم واقعا نمیفهمه و اینجوری حرف میزنه یا از قصد اینجوری میگه.خیلی ناراحت شدم و دل شکسته.بعد با خودم گفتم ثمین خدا دلتو سوزوند این که خلق خداست مهم نباشه دختر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه انتقالت بدون سونو هست تا جایی که من میدونم نیازی به مثانه پر نداری منم قبل انتقال خالیش کر ...

سلام آنا جون ..چطوری..مرسی از وقتی که میذاری برای کمک به من و دوستان

من قبلا از شرایطم برات گفتم...شوهرم مشکل اسپرم داره و حرکت سریعش طبق ازمایش 4 ماه پیش که ابن سینا داد صفر بود .و مورفو هم 2 درصد.. تو این چن ماه هم مکمل مصرف میکنه..

حالا شوهرم میگه قبل عید بریم ای یو ای کنیم

ولی من با این همه امار ای یو منفی .اصلاااااااااا امیدی به ای یو ندارم اونم با این وضع شوهرم......نظر شما چیه؟

یه موصوع دیگه اینکه ..من نمیدونم شانس موفقیت تو مراکز که چن نفرویزیت میشن بیشتره یا مطب دکتر؟

ممنون میشممممممممم کمکم کنی 

سلامممم به همگی  امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای عزیزم  ثمین جان دلم گرفت از اتف ...

چی بگم افسون جون دیگه درمورد خودم حرفی برا گفتن ندارم .من خیلی آدم قوی و صبوری بودم الان فقط گریه میکنم دائما گریه میکنم حتی یک لحظه هم اروم نمیشم.دعاهام در مورد خودم که افاقه نکرد ولی امیدوارم خدا دلتو شاد کنه و با نینیات 9ماه رو سپری کنی و بغلشون بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی ثمین نیستی؟تونستی بیا ی خبر از خودت بده بهمون

بخدا هستم میخونمتون ولی توان حرف زدن ندارم آخه چی دارم که بگم.فقط امیدوارم دلتون شاد شه دل همتون .

فدات بشم اناجون.تو ببخش بعضیا دل شکستن رو خوب بلدن.جاریم امروز با خنده اومد گفت نشد نشد دیگه حالا مگ ...

عزیزم میفهمت اما مطمئن باش خدا به زودی اینو از دلت درمیاره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون ..چطوری..مرسی از وقتی که میذاری برای کمک به من و دوستان من قبلا از شرایطم برات گفتم... ...

عزیزم اولا بستگی به تحرک کندم داره اما فکر نکنم آی یو آی آیتم مناسبی باشه مگه اینکه تحرک کند خیلی بالا باشه و شانس بالا بره.....

و اما در مورد آمار مراکز و دکترا نمیشه با هم مقایسه کرد چون مراجعین برا مراکز بالاتر از مطباس.....

هر چی باشه تو مراکز هم زمان چند دکتر ویزیت میکنن....

عزیزم انتهاب بین مراکز و مطبها به نظر به شخصیا خودت و روحیاتت ربط داره.....

چون اکثر دکترای خوب که مطبها میرن مراکزم میرن.....

اما من شخصا ترجیح میدادم با یه دکتر طرف باشم تا قلقش بیاد دستمو بتونم باهاش رابطه برقرار کنم.....

اما دوستان زیادی هستن با همین مراکز جواب گرفتن.....

به نظرم چه مرکز بخوایی بری چه مطب مهمترین چیز اینه که همه چی بررسی بشه و تا حد ممکن موانع از سر راه مادر شدنت کنار بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چی بگم افسون جون دیگه درمورد خودم حرفی برا گفتن ندارم .من خیلی آدم قوی و صبوری بودم الان فقط گریه می ...

عزیزم هنوز درد و خونریزی شروع نشده؟

میدونم سخته بازم یاداوری میکنم اگه بتونی جنین رو بفرستی پاتالوژی خیلی کمکت میکنه.....

عزیزم خوب برمیگرده به پاسخ بدنت به دارو و اینکه جنین مطلوب براتون تشکیل بشه یا نه و بدنتون بخواد جنی ...

مرسی عزیزم😍😍😍

بچه اولم رو بار اول اقدام باردار شدم.چون دوتا بچه میخوایم دوست دارم از هر دو جنسیت رو داشته باشم تا دیگه بچه سوم نکشه بخاطر همین شوهر پیشنهاد میکرو رو داد

عزیزم اولا بستگی به تحرک کندم داره اما فکر نکنم آی یو آی آیتم مناسبی باشه مگه اینکه تحرک کند خیلی با ...

من فقط عکس رنگی و ازمایش خون و هورمون دادم ( ابن سینا)

نمیدونم وضع ایمنی بدنم در چه حده؟

نیازی هست آزمایشی بدم

راستی من این ازمایشا رو اخرای مهر دادم

اگه یخام بعد از عید برم سراغ میکرو یا ای یو...باید دوباره تکرار کنم؟؟؟

مرسییییی خانومممممممی

دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

سلام به همه دوستان و مخصوصا به آنا جونم. من تقریبا تبدیل شدم به خواننده خاموش و هرازگاهی میام پست ها رو میخونم. اما پستی نمیذارم

آنای عزیزم که اینطور مظلوم واقع شدی و در نهایت بی انصافی قضاوت شدی، راستش از پست روشانیلو جون دلم بدجور گرفت. نتونستم هیچی نگم، اما خواهشا تو دلت نگیره و همچنان به کمک هات ادامه بده. خدایی که بالا سر ماست خبر از نیت بنده هاش داره. دارم فکر میکنم شاید این دوستمون اینقد آدمای بی تعهد به پستش خوردن که نسبت به همه بدبین شده. راستش منم چندبار پستش رو خوندم باورم نمیشد از اینهمه کمک، یه همچین برداشتی کرده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم