2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
سلام به همه دوستای عزیزم  علی الخصوص آنای مهربونم من کاربر آرامشم .... یه مدت زیاد بودم ... ن ...

سلام عزیزم، انشااا به حق فاطمه زهرا اینسری مامان میشی، میتونم بپرسم سونو سه بعدی برای رحم رو چطوری گرفتی ؟ ممنونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان و بقیه دوستان من صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود .  فقط یه چیزی ان تی ...

سلام عزيزم، خدا رو شكر ني ني جان سالم هستن، اين عدد زيادش شبه برانگيزه مامان پر استرس، نگران نباش، اندازه اش خوبه عزيزم، از بارداريت لذت ببر و همه منتظرا رو دعا كن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام مامان سبحان و بقیه دوستان من صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود .  فقط یه چیزی ان تی ...

خدا رو شکر عزیزم ایشالا تا آخر همه چی برات ب بهترین شکل پیش بره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انا جون و بقیه دوستان یه چیزی یادم اومد الان دیشب بیمارایی که شرح سونو و عکس سونو میخواستن ، دکتر و ...

لاله جون فکرکنم علتش قانون جدیدیه که درحال تصویبه ورادیولوژیست ها اعتراض کردن توقانون قبلی پزشک زنان وقتی سونو میکردن بیمه هزینه شو نمیداد(البته من ازبیمه خودم خبردارم که بیمه نفتم)ولی طبق قانونی که قراربود تصویب بشه پزشکای زنانم میتونستن سونو کنن وبیمه هم هزینشو میداد اماخب پزشکای سونوگرافی اعتراض کردن ویک هفته کارنکردن براهمین تصویب قانون عقب افتاد احتمال میدم که پزشکای زنانم یابرنامه ای برای اعتراض داشته باشن یاکلا این قانون تصویب نشده وکارشون غیرقانونی شده واسه همین برگه سونو رونمیدن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
منم ميخاستم تو كروهتون باشم كسي مثل من بوده نتيجه كرفته باشه?دكترمم رزاقيه الانم كيوتن رويال زل فولي ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

عزیزم خیلی بدتر از این شرایط نتیجه گرفتن.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون فکرکنم علتش قانون جدیدیه که درحال تصویبه ورادیولوژیست ها اعتراض کردن توقانون قبلی پزشک زنان ...

بیمه مام با اینکه هزینه سنو و این جور چیزا رو خوب و کامل میده اگر دکتر زنان سونو میکرد فقط تا سقف ۸۵ میداد.....

من یه بار برا سلامت جنین الان یادم نمیاد کی بود دکترم پیش یه دکتری فرستاد منو، هزینشم ۳۰۰ شد منم خوش خیال که بیمه میده بعد دیدیم ندادن اعتراض که کردیم گفتن چون مهر سونوگرافیست نیست و مرکز سونوگرافی نبوده و مطب بوده و.... این شده نتیجش.....

خلاصه دیگه از اون به بعد برا همچین سونوهایی سعی کردممراکز سونوی معتبر برم.....

هزینه های سونوی دکتر زنانمم چون زیر سقف تعهد بود همیشه میدادن.....

وگرنه بیمه من حتی هزینه سونوی ۴ بعدیم داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها ،چراکسی جواب منو نمیده ، من دنبال یه مرکز ناباروری دولتی هستم برای میکرو ،سه سال پیش ابن ...

برای بچه دوم نمیشه ازطرح دولتی استفاده کردعزیزم هزینه های رویان ازابن سیناپایینتره میتونی اونجاادامه بدی

عزیزم مطمعن باش خارج از رحمی نیست من تجربش رو داشتم اول اینکه خونریزی داری و بتا داره میاد پایین نگر ...

آره گفت کیسه زرد هست اما جنین توش نیست دارو هم فقط شیاف استفاده میکنم

بیمه مام با اینکه هزینه سنو و این جور چیزا رو خوب و کامل میده اگر دکتر زنان سونو میکرد فقط تا سقف ۸۵ ...

بیمه مافقط زمانی پول چیزی رومیده که پیش متخصص همون بیماری یاکاررفته باشی مثل همین سونوگرافی یامثلا هزینه اپتومتریستونمیده ولی چشم پزشک میده

ایشالله ثمین جون مثل اون دفعه هنوز نرسیده و تو راهه و نتونسته بهمون خبر بده......

ای خدا معجزه میخواییم خواهش میکنم روی این بنده هاتو زمین ننداز و دل ثمینمونو خوشحال کن.....

خدایا ۱۲ بار کم نیست تو رو به خداییت قسم میدم ناامیدش نکن!!!!!!!

معجزت رو شامل حالش کن......

بیمه مافقط زمانی پول چیزی رومیده که پیش متخصص همون بیماری یاکاررفته باشی مثل همین سونوگرافی یامثلا ه ...

برا مام همینه جوریه تقریبا.....

برا عینم حتما چشم پزشک بنویسه که از هزینه عینک بتونی استفاده کنی.....

درستشم اینه هر کاریو متخصصش انجام بده.....