2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
لاله جون ببخشید بعدش برا این مشکل ک اف اس اچ بخاطر کوتر بالا میره درمانیم هست؟

نه دیگه متاسفانه :((
اف اس اچ که بالا میره نشون میده ذخیره کم شده
زمانی میاد پایین که عدد ذخیره زیاد بشه که خب همچین جیزی فعلا ممکن نیست
در اینده ی نه چندان دور امکان اینکار وجود داره، چون پیوند تخمدان فعلا تو مراحل مطالعه و تحقیق هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه دیگه متاسفانه :(( اف اس اچ که بالا میره نشون میده ذخیره کم شده زمانی میاد پایین که عدد ذخیره زیاد ...

مرسی گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیوا جان من اطلاعاتم از دکترا و مراکز فقط به واسطه ی کمپینی هست که دو سالیه داریم و تو این دو سال حد ...

سلان. لاله جان ممنوم میشم اگر درباره مرکز مادر هم اطلاعاتی دارین بدی. چون خودم اونجا میکرو کردم ولی منفی شد و طبق براورد خودم خیلی جواب نداده این چند وقت. میخوام اگر اینجا خوب نباشه برنامه ای بریزم نوین مشهد برم چون شنیدم راندمان کارشون بالاست.ممنون میشم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
جدی ??? یعنی اگر واسه انتقالش بخوام بیهوشم کنن قبول میکنن ?  حداکثر چند تا جنین انتقال میدن?&n ...

بله عزیزم.بستگی به مرکزی هم که انجام میدید داره.دقیق نمیدونم ولی فکر کنم تا چهار تا...برای خود من چون فقط چهار تا جنین داشتم گفتن بهتره چهار تا فرش انتقال بدی تا دو تاشو بخوای فریز کنی....شما اول دکتر و مرکزتونو انتخاب کنید بعد با اطلاعات کامل ایشالا اقدام کنید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلان. لاله جان ممنوم میشم اگر درباره مرکز مادر هم اطلاعاتی دارین بدی. چون خودم اونجا میکرو کردم ولی ...

مرکز مادر و کودک شیراز کارشون عادیه ، مثل مرکز ابن سینا ی تهران
در مورد نوین مشهد توصیه ام اینه که اگه قراره از شهر خودتون برین یه استاد دیگه برای درمان ، بهتره این همه هزینه و مسافت واقعا ارزش این کار رو داشته باشه ، نوین مشهد تفاوتی با مادر و کودک نداره که به خاطرش بخواین این همه مسافت رو طی کنین

براورد شما طبق اون چیزیه که دیدین ، که خب جامعه اماری درستی نمیتونه باشه
ممکنه شما هر کسی دیدین منفی شده باشن ، یا حتی بر عکس ، اما دلیل نمیشه این مساله مبنای کار شما باشه

مهم اینه که روتین کار درست باشه
از نظر رسیدگی ، اهمیت به بیمار و پیگیری علت منفی شدن ، نوع داروهایی که تجویز میشه و .........
اینا رو دیگه خود بیمار باید حواسش باشه
مثلا مثال میزنم : بدون اینکه اسم از اون مرکز ببرم، مرکزی هست که اکثر بیماراش تعداد جنین کم دارن ، یا کلا جنین ندارن و به بیمار میگن مشکل از تخمک های شماست، حالا پرونده ی هر کدوم از این افراد رو میبینی ، روز 13 سیکل پانکچر داشتن و اخرین سونو که روز 11 بوده سایز فولی ها 13 14 !!!!
خب این چیو نشون میده؟ نشون میده یا پزشک بلد نیست کی باید پانکچر کنه!! که خب بعیده همچین چیزی باشه یا نشونه ی اینه که پزشک براش مهم نیست وگرنه همه میدونن سایز فولی باید بالای 18 باشه حد اقل توی اخرین سونو

به نظرم شما کافیه ازهای لازم رو انجام بدین ، به لطف انا جان لیست مناسبش تهیه شده
اگه تو سیکل اسپرین و هپارین داشتین که خب فقط ژن های غلظت خون رو بررسی کنین کافیه
مسائل ایمنی هم چک کنین

یا بار منفی شدن نشونه ی هیچی نیست ، اما بهتره چک کرد تمام موارد لازم رو تا اگه مشکلی هست مشخص بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها.من الان رفتم دکتر زنان بهم گفت دکتری ک عملت کرده لولتو داغون کرده تخمدوناتم اشتباه کرده ...

عزیزم خدارو شکر خدا واست راه دررو گذاشته......

بازم همینم غنیمته ایشالله به سلامتی مامان میشیو و خلاص.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرکز مادر و کودک شیراز کارشون عادیه ، مثل مرکز ابن سینا ی تهران در مورد نوین مشهد توصیه ام اینه که ا ...

ممنون عزیزم. من مرکز مادر یزد انتقال دادم دکتر افلاطونی که خیلی حاذق هم هست ولی خودم کرمان هستم میخوام اینبار اگر وارد سیکل شدم درصد بیشتری باشه چون این مرکز فریز انجام نمیده بیشتر فرش میزارن و فقط ۲تا . توصیه شما برای من که شوهرم مشکل نداره و ذخیره خودم ۱.۹ هست چیه . بعد مسافت مهمه ولی اگر بهتر باشه تهران هم میام

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
کسی میدونه ویزیت دکتر طرازی چند تومنه؟

عزیزم الانو نمیدونم آخرین باری که من رفته بودم برا پاپسمیر و چکاپ تقریبا خرداد بود اون موقع ویزیت پنجاه بود فکر کنم ولی سونو اگه اشتباه نکنم ۱۲۰ بود اما مطمئن نیستم چون من پاپسمیر و ویزیت و سونو داشتم ممکنه اشتباه کنم....

حالا دوستان که جدیدا ویزیت داشتن میان راهنماییت میکنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم. من مرکز مادر یزد انتقال دادم دکتر افلاطونی که خیلی حاذق هم هست ولی خودم کرمان هستم میخو ...

با این توضیحاتی که دادین من جای شما باشم تهران رو انتخاب میکنم
اگه هزینه براتون اهمیت داره ، و میخواین مرکز دولتی برین و از طرح 85 درصدی استفاده کنین ، بیمارستان طالقانی به نسبت بقیه مراکز دولتی تهران بهتره( نگفتم عالیه ها فقط مقایسه کردم بین مراکز مختلف دولتی تهران)
اگر هم هزینه براتون مهم نیست، کلا مرکز رو بذارین کنار و یه پزشک خوب و قابل اعتماد انتخاب کنین و با همون یه دکتر ادامه بدین
در کنار همه اینا حتما و حتما اطلاعات خودتون هم بالا نگه دارین و حواستون همه جانبه به همه چیز باشه

عزیزم الانو نمیدونم آخرین باری که من رفته بودم برا پاپسمیر و چکاپ تقریبا خرداد بود اون موقع ویزیت پن ...

انا جون به نظرم بچه هایی که الان میرن پیش دکتر طرازی 180 گفتن ویزیت و سونو رو 

انا جون و بقیه دوستان یه چیزی یادم اومد الان
دیشب بیمارایی که شرح سونو و عکس سونو میخواستن ، دکتر و ماماهاش رمزی حرف میزدن و نمیدادن تاجایی که میشد
فقط برای بیمارایی که برای بیمه میخواستن دان عکس سونو رو
به نظرتون علتش چیه؟ که دلشون نمیخواست بدن

منم از استرس این رفتارشون یادم رفت بگم عکس سونو رو میخوام :((

با این توضیحاتی که دادین من جای شما باشم تهران رو انتخاب میکنم اگه هزینه براتون اهمیت داره ، و میخو ...

ممنون عزیز بابت اطلاعات خوبتون. امیدبه خدا تا سال دیگه که همسرم رو راضی کنم و تصمیم بگیرم باز هم تحقیق میکنم 

انا جون به نظرم بچه هایی که الان میرن پیش دکتر طرازی 180 گفتن ویزیت و سونو رو 

پس احتمالا ۶۰-۱۲۰ بوده چون یه ۱۲۰ یادم بود.....

انا جون و بقیه دوستان یه چیزی یادم اومد الان دیشب بیمارایی که شرح سونو و عکس سونو میخواستن ، دکتر و ...

هیچی به ذهنم نمیرسه لاله جون....

خوب اگه اینطوره که به همه نمیدن خوب هر کسی میره بگه واسه بیمه میخواد.....