2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سبحان و بقیه دوستان من صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود . 

فقط یه چیزی ان تی رو زده ۰/۷ به نظرتون پایین نیست ؟؟ سن بارداری رو گفت ۱۱ هفته و ۲ روز و اینکه جنسیت گفت مشخص نیست 

ضربان قلب ۱۶۷ بود . 

و جفت قدامی خوبه ؟

ایشالا ثمین عزیز هم با خبرر های خوش بیاد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
قربونت گلم ممنون

عزیزم مطمعن باش خارج از رحمی نیست من تجربش رو داشتم اول اینکه خونریزی داری و بتا داره میاد پایین نگران نباش بعدش ساک و کیسه زرده تو رحم بوده حتما جنین از بین رفته که دیده نشده . داروهات رو قط کردی؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام به همه دوستای عزیزم 

علی الخصوص آنای مهربونم

من کاربر آرامشم .... یه مدت زیاد بودم ... نمی دونم منو یادتونه یا نه

آنا جون من چند ماه بعد از اینکه شما باردار شدید با  طرازی برای سومین بار انتقال دادم که منفی شد  که هر کاری میتونست طرازی برام انجام داد 

تمام آزمایشهای ایمنی و انعقادی و ژنتیکی و ... رو انجام دادم

برای آندومتریوز سونو سه بعدی شدم با دکتر نصر که منفی بود و مشکلی نداشتم

تو تیرماه 96 برای بار چهارم انتقال دادم

بازم منفی شد

الان برای بار پنجم 3 تا جنین فریز پنج روزه انتقال دادم

امروز روز هفتم انتقالمه... دکترم برام 10 جلسه فیزیوتراپی لگن و رحم نوشت که انجام دادم

قبل از انتقالم 14 تا آمپول دیفرلین 0.1 داشتم .... تاثیرش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال بعدیم اینه 

به جای آمپول پروژسترون و شیاف سیکلوژیست : شیاف اوتروژستان 200 برام نوشته که هر 8 ساعت یه شیاف که به صورت قرص خوراکی میخورم یعنی با آب

بعد من نگرانم نکنه این شیافه ضعیف باشه و عمل نکنه

بعدم  خیلی خسته شدم و کلافه با اینکه دفعه پنجمه ... نباید از خونه بیرون برم یا کمی پیاده روی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

ن اصلا اسمی از بارداری پوچ نیاورد حتی گفت اگه خارج باشه باید عمل شی خیلی ترسوندم

والا نمیدونم بعضی دکترا چرا اینکارو میکنن.....

عزیزم ببین برا خارج رحمی کافیه حواست جمع باشه.....

خوب دکترت اگه کیسه رو دیده و نتونسته تشخیص بده داخل رحمه یا خارج رحم نباید بهت استرس بده نهایتش باید بگه تحت کنترل باشی و حواست به علایمت باشه....

ایشالله که جای نگرانی نیست.....

توکل کن به خدا.....

از خدا میخوام بهترینا برات اتفاق بیفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامان سبحان و بقیه دوستان من صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود .  فقط یه چیزی ان تی ...

خدارو شکر خوش خبر بودی عزیزم.....

ایشالله ثمینم خوش خبر بیاد.....

خدایا معجزت رو نشونمون بده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

داروهامم به این صورت :

ا.اس.ا

آمپول انوکساپارین

استرادیول روزی 2 تا

اکویین روزی 2تا

تقویتی و مکمل

با شیاف اوتروژستان روزی 3 تا

روز قبل انتقالمم سرم آی. وی.آی. جی داشتم 

روز انتقالمم آمپول هیوسین و آمپول هاش. سی. جی داشتم

سلام به همه دوستای عزیزم  علی الخصوص آنای مهربونم من کاربر آرامشم .... یه مدت زیاد بودم ... ن ...

عزیزم خوشحالم بهمون سر زدی ایشالله خوش خبر بیایی و بگی دیگه این دفعه مامان شدی.....

عزیزم فیزیوتراپی برا بحث خونرسانی به رحم و تخمدانا خیلی خوبه.....

عزیزم دیفیرلینات احتمالا برا مهار بوده.....

ایشالله هفته بعد خبر بتای تپلتو بدی بی صبرانه منتظر خبر خوشتم عزیزم.....

مرسی مهربونمممم برام دعا کنید خیلی محتاج به دعاتونم آنا جون راجع به شیاف اوتروژستان چی؟؟؟؟؟؟

عزیزم بعضی دوستان بودن این شیاف براشون جواب داده نگران نباش......

احتمالا خواستن این دفعه اینو برات امتخان کنن.....

ایشالله با همین بهترین جوابو میگیری.....

به هر حال همون کارو انجام میده.....

منم بتام فعلا نود و سه .خارج از رحمی داشتم .دومین امپول متو ترکساتمم زدم شاید گشایشی بشه.دردمم هست و ...

خدارو شکر ایشالله خودش رفع میشه و بیشتر از اینا اذیت نمیشی.....

خیلی مراقب خودت باش.....