2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ثمین من ب خاطر تو میام ی سر میزنم همش میگم نکنه زودتر رفته باشه سونو و این وسط من جا بمونم و خودشون ...

بهار تو یکی نگران نباش شده شیرینیتو با پست پیشتاز پست میکنم برات خخخخ.بهار دعام کن خواهر فردا داغون نشم باز.خیلی سخته امیدم ناامید شه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمين عزيزم مطمن باش فردا هر اتفاقي بيفته صد در صد به صلاح تو و همسرته، انشالا رحمت خدا رو ببيني و بي ...

الهی آمین.خدا کنه صلاحمون فقط و فقط دلخوشی با این بچه باشه چون غیر این باشه فکر نکنم دیگه دووم بیارم.چون نه دیگه فریزی دارم نه توانی که بتونم از نو شروع کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوبم ثمین جون الان روز ۴ انتقالم و دارم این روزای شیرین و پر از نگرانی و  میگذرونم

ان شالله اینبار ی خوشیییه فراموش نشدنی نصیبت شه .

خانوما يه چيزي از ديشب تا الان اعصابم رو بهم ريخته، من كلا توي مطب دكتر سعي ميكنم از بقيه مراجعين شر ...

عزیزممممممممم اشکالی نداره نادون بوده و جاهل😂😁شما ب دل نگیر ما خدارو داریم ب خودش توکل کن ک بزودی میخواد دلتو شاد کنه😍

قربونت برم فردا قراره اشک شوق بریزی و خانوم خودت خبر نداری

خداکنه.

انشالله با دعای شما دوست عزیزم

اگر قابل باشم حتما دعات میکنم

خانوما يه چيزي از ديشب تا الان اعصابم رو بهم ريخته، من كلا توي مطب دكتر سعي ميكنم از بقيه مراجعين شر ...

عزيزم ديدي كه ؟؟؟ سطح فرهنگش رو با رفتارش نشون داد ولي همه چيز به حرفي كه مردم ميزنن نيست  تازه الان شما يه پله هم ازون بنده خدا جلوتري، ناراحت نشو ازش  تقصير خودش نيست شعورش در همين حده، بعضيا واااقعا درك و فهم ندارن الان كه وارد سيكل بشه مجبور ميشه درك كنه و با حرفاش كمتر دل بشكنه، توكل به خدا ان شاءالله سوي بعد كه ميري مطب ماماني ، اون خانمم اميدوارم زود نتيجه بگيره و تو خلوت خودش يه كم منطقيتر فكر كنه و مامان با درك و فهم تري بشه
تحملتو ببر بالا گلم به هيييچي جز موفقيت فكر نكن 😍

سلام خانمها ،چراکسی جواب منو نمیده ، من دنبال یه مرکز ناباروری دولتی هستم برای میکرو ،سه سال پیش ابن سینا بودم و الان یک بچه دارم ،اما الان نمیتونم هزینه بالایه اونجا رو بپردازم توروخدااگر کسی رفته یا اطلاعی داره بگه ،ممنون

سلام ب روی ماهت مامان دوهفته بعد😂😍عزیزم اگه قابل باشم چشم دعا میکنم ک عید امسالو با نی نی جون جشن ...

قربونت عزیزم ممنون انشالله انشالله دریا دل عزیز ازکارایی که این روزا میکنی بگو چه مراقبتایی لازمه من اطلاعاتم کمه میترسم ناخواسته اشتباهی بکنم

خداجونم شکرت       
ولی مرکزی که من میرم روال کارشون انه که یکی از دکترای مرکزو انتخاب میکنی بعد همه مراحل و بااون دکتر ...

ملورین جان کدوم مرکز میری ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزيزم توي رويان هم براي ويزيت شدن و حتي سونو شدن ميتونيم يه طوري وقتمون رو تنظيم كنيم كه با دكتري كه ...

تو ابن سینا هم میشه
اما باید وی ای پی باشی
یعنی بیمار ویژه میشی اما 50 درصد میاد رو هزینه ها
همون اول هم یه کارت میخری که دو تومن فکر کنم یا 3 تومن توش پوله و همه ی پولا رو از همون کارت میکشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو