2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام دوستان کسی اینجا تجربه بارداری خارج از رحم داشته.من از دهم انتقال تا 12 روز خونریزی داشتم بتام ...

عزیزم خوب اینکه جنین داخل کیسه نیست چه ربطی به خارج رحمی داره؟

اگه جای کیسه خارج رحم باشه مگه نمیشه خارج رحمی؟

عزیزم دردهای غیر عادیم داری؟

کاش یه سونوی دقیق انجام میدان جای کیسه مشخص میشد.....

ضمنا مگه رشد بتات کم نیست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم همش میام سر میزنم ببینم ثمین سونو رو انجام داد یا نه.ایشالا ک ب حق فاطمه زهرا با شیرینی میاد خبر ...

دارم نگران میشم از اینکه ثمین نیومده.این چند مدت رو روز شماری کردم تا امروز.انشاالله اوضاع خوب بوده که نیومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا بتام از اول بالا نبود بار اول 37.بار دوم.47و بار سوم 40 بود رفتم پیش دکتر سونو انجام دادم گفت کی ...

عزیزم منظور دکتر این بوده که بارداری پوچه نه اینکه جنین جای دیگه خارج رحم باشه...اگه ساک رو داخل رحم دیده دیگه جای نگرانی برای خارج رحمی نیست...دکترت گفت باید چه کار کنی؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
شکر خدا که مشکلی ایجاد نشده الان انتقال انجام دادین؟

نه لاله مهربان هنوز انجام ندادم.انشاله خدا کمک کنه 5شنبه ساعت 8ونیم صبح انتقال دارم از استرس شبها خوابم نمیبره مثلا دیشب بعد از امپول پروژسترون الکی انقدر گریه کردم اصلا درد امپول هم نداشتم که بگم بخاطر درد بود.نمیدونم چرا روحیم از دست دادم توی این 4سالی که مشکل داشتم تا حالا اینجوری نشده بودم.بازم الهی شکر شماها هستین وگرنه ادم نمیتونه به شوهرشم این حرفهارو بزنه

نه لاله مهربان هنوز انجام ندادم.انشاله خدا کمک کنه 5شنبه ساعت 8ونیم صبح انتقال دارم از استرس شبها خو ...

عزیزم خیلی طبیعیه.داری ولی به آخراش نزدیک میشی.روحیه خوب و انرژی مثبت خیلی مهمه.سعی کن خودتو سرگرم کنی...من همش دارم کتاب میخونم.امیدوارم انتقال خوبی داشته باشی و نی نی ها نه ماه تمام بچسبن به دل مامانشون💗💗💗💗

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم خوب اینکه جنین داخل کیسه نیست چه ربطی به خارج رحمی داره؟ اگه جای کیسه خارج رحم باشه مگه نمیشه ...

نمیدونم والا دکتر اینجور بهم گفت.بتامم پایینه خدا رو شکر هیچ دردی ندارم جز خونریزی ک الان قطع شده و امروز سینم درد میکنه

عزیزم منظور دکتر این بوده که بارداری پوچه نه اینکه جنین جای دیگه خارج رحم باشه...اگه ساک رو داخل رحم ...

ن اصلا اسمی از بارداری پوچ نیاورد حتی گفت اگه خارج باشه باید عمل شی خیلی ترسوندم

دارم نگران میشم از اینکه ثمین نیومده.این چند مدت رو روز شماری کردم تا امروز.انشاالله اوضاع خوب بوده ...

ایشالا ک از خوشحالی دیگه پیداش نیس داره سور میده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن اصلا اسمی از بارداری پوچ نیاورد حتی گفت اگه خارج باشه باید عمل شی خیلی ترسوندم

عزیزم ب بعضی دکترا اصلا هیچ اعتباری نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

اگه خارج رحمی میبود درد داشتی چون یکی از علائمش درد لگنی هست ایشالا ک هیچی نیس نگران نباش

سلام دوستان ، من هم چند بار اومدم سر زدم تا از عاطي جون و ثمين جون خبر بگيرم ، ان شا الله كه به حق اين شب عزيز خوش خبر باشن .

راستي كسي ميدونه آزمايش آتريسا جون چه روزي هست ؟ ان شا الله كه آتريسا هم اين بار خوش خبر باشه .

سلام دوستان ، من هم چند بار اومدم سر زدم تا از عاطي جون و ثمين جون خبر بگيرم ، ان شا الله كه به حق ا ...

ایشالا ک همشون موفق باشن

چی بگم عزیزم....ولی حتما بازم تحت نظر باش ایشالا هر چی باشه خیر باشه برات