2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ثمین جون خوبی عزیزم فردا صب میری سونو یا بعدازظهر ؟ من ساعت۱۱:۳۰ صب نوبت دارم خیلی نگرانم همش روز شم ...

اتی جان ان شاء ا... فردا خبر خوش به بچه های اینجا میدی عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اولا خیلی خندیدم از گفته های خودت😂😂😂... الهی ک خدا خودش پشت و پناهت باشه و سیکلتو ب خوبی ...

فدات عزیزم
خوشحالم که باعث خندیدنت شدم
چه کار کنیم دیگه، این دکترا حداقل باعث خنده بشن همینم غنیمته :))

ان شاء ا... سری بعد خبر بتای مثبت خودت باعث بشه من لبخند خوشحالی رو لبام بیاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.شبتون بخیر.انا جان امروز ده پریود بودم سونو رفتم ضخامت رحم 10 بود چطوره بنظرتون؟ روز پنجشنبه هم ...

سلام واسه ضخامت رحم بغیر از استرادیول چیز دیگه ای هم خوردین؟؟؟

خداجونم شکرت       
خانوما يه چيزي از ديشب تا الان اعصابم رو بهم ريخته، من كلا توي مطب دكتر سعي ميكنم از بقيه مراجعين شر ...

سوگل جون میگفتی خانم دکتر ای وی اف رو برای این خانم توضیح بدین چون بیرون که بود گفت اصلا نمیدونه چی هست !!!!!!!!

البته که اینو محض مزاح گفتم
متاسفانه دل شکستن از جماعتی که صاحل بچه هستن منتقل شده به جماعتی که خودشون همدرد ما هستن!!

الهی آمین.خدا کنه صلاحمون فقط و فقط دلخوشی با این بچه باشه چون غیر این باشه فکر نکنم دیگه دووم بیارم ...

ثمین چان چو فردا شود فکر فردا کنیم
حق نداری تحت هیچ شرایطی نا امید بشی
حالا جواب هر چی میخواد باشه ، باشه
همه چیز دست خداست
حتی همون توانی که ازش حرف میزنی هم خدا بخواد میده نخوادم نمیده
خودم همیشه تحسینت میکنم
چون من بعد از یه میکرو  و هایپری ، دو سال طول کشید تا بتونم خودم رو اماده کنم برای شروع مجدد
واقعا هر بار میرم ویزیت به یادتم
و به خاطر این همه توانت بهت تبریک میگم

سلام خانمها ،چراکسی جواب منو نمیده ، من دنبال یه مرکز ناباروری دولتی هستم برای میکرو ،سه سال پیش ابن ...

عزیزم چون بچه دارین متاسفانه نمیتونین از طرح 85 درصدی دولت استفاده کنین
چون این طرح فقط شامل حال افرادی میشه که فرزند ندارن

اما کلا فکر کنم مراکز دولتی یه مقدار ارزون تره نسبت به خصوصی
تو تهران بیمارستان طالقانی نسبت به مراکز دولتی دیگه کارش بهتره

مرسی گلم.از لحاظ هزینه میکرو با ای وی اف فرق داره؟

عزیزم همین طور که آنا جونم گفت دیگه اکثرا میکرو میکنن چون ریسک تشکیل نشدن جنین کمتره.ولی فکر نکنم هزینه ای فرقی داشته باشه 

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دکترمن گفت ivf کنم توکل برخدا

مطمینا دکترتون با توجه به شرایطتون گفته...ولی خودتون ضرر نداره ازش یه سوال کنید که چرا میکرو نه...به هر حال ایشالا موفق باشید.همش دست خداست اون بخواد به هر طریقی خودش میده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستان منم ديشب دكتر رفتم طول سرويكس با سونوي واژينال اندازهگيري شد يك ميليمتر افزايش داشت شده ...

عزیزم بابت سرویکست شکر......

بقیه مواردم توکلت به خدا باشه میبینی همه چی داره کنترل میشه خدا مواظب دردونته عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اميدوارم متفورمين براي جنين و بارداري مضر نباشه🙏🏻

عزیزم خیلی از داروهایی که داشتیم عوارض داره اما بر اساس شرایط فوایدشون به عوارضشون میچربه نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااای کلافه شدم دیگه بسکه صب ها خودمو کش و قوس میدم همش شکمم رو منقبض میکنم نمیتونم ترکش کنم این عاد ...

عزیزم نگران نباش خطری نداره حالا رفتی به دکترت بگو اگه مورد خاصی باشه بررسی میکنه یا دارو میده فقط تا میتونی آب زیاد بخور.....