2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

ثمین جون خوبی عزیزم فردا صب میری سونو یا بعدازظهر ؟ من ساعت۱۱:۳۰ صب نوبت دارم خیلی نگرانم همش روز شماری میکردم حالا که نزدیکه استرس دارم ایشالا امام زمان خودش بهمون رحم کنه خدا کنه قلب نی نی رو ببینی منم سلامتی جنین رو . ایشالا دوتامون خوش خبر باشیم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آناجون. من باز یه سری چکاپ انجام دادم. Anti tpo من ۲۱.۱ شده که رنجش از ۱ تا ۱۶ هست. برای بالا بودن tpo چه دارویی لازمه؟ دکترداخلیم فقط صبحها هست نمیدونم این هفته بتونم برم یا نه. لووتیروکسین میخورم. بنظرتون کافیه یا داروی دیگه ای باید بهم بدن. قبل از بارداری نرمال بود. TSH خداروشکر فعلا ۱.۴ هست. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
یه چیزی یادم رفت من بین راه امپولم رو زدم امروز روز سومم بود بعد که زدم یادم اومد که اصلا نگفت از کی ...

لاله جون اولا خیلی خندیدم از گفته های خودت😂😂😂... الهی ک خدا خودش پشت و پناهت باشه و سیکلتو ب خوبی شروع کنی و ب ی نتیجه عالی برسی😍

من که همونم بهم ندادن زنگ زدم گفتم بیام کارتی برگه ای چیزی بگیرم گفتن نمیخواد ما خودمون فریز میکنیم

فقط عاشق این تلاششونم بخدا زیادی بهشون فشار میاد اینقدر زحمت میکشن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون خوبی عزیزم فردا صب میری سونو یا بعدازظهر ؟ من ساعت۱۱:۳۰ صب نوبت دارم خیلی نگرانم همش روز شم ...

عاطی جون ممنونم خوبم خواهری.من فردا ساعت 3باید برم سونو البته ساعت 3باید برم بشینم چون نوبت دهیش اینطوریه ساعت خاصی نیست باید بری منتظر بمونی.الهی که خوش خبر باشیم هر دوتا .خدا بهمون رحم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آناجون. من باز یه سری چکاپ انجام دادم. Anti tpo من ۲۱.۱ شده که رنجش از ۱ تا ۱۶ هست. برای بالا ب ...

عزیزم همون لوتیروکسین کافیه منم همین مشکل رو دارم بالا بود گفت که همون لوتیروکسین کافیه و این بالا بودن انتی تی پی او نشون میده که کم کاری تیرویید دارم . این anti که انجام دادی مال تیروییده ؟ اخه یه چیز دیگه جلوش نوشته

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم من چهار تا...راستش توی کارت جنین ننوشته گریدشو.دکترم هم موقع انتقال پرسیدم گفت سه تاشون خیلی خ ...

شما هم آبان انتقال داشتی؟ ب منم فقط کارت فریز میدن ولی دکترم گفت جنینای عالی پرسلولی ک من منظورش از پرسلولی نمیدونم چند روزست و اینبار گفت بهار من ۵۰ درصد یقین دارم ک میگیره یعنی ده درصد از شانس معمولت بیشتر امیدوارم...انشالله ک همینطور بشه ک دکتر گفت و همچنین برای شما

عزیزم من هر بار میرم سونو و ویزیت ۱۴۰ میشه...نقدی هم باید بپردازیم 🙄

بهار جون وضعیتت چطوره خواهری؟خوبی؟روز چند انتقالی؟

خانوما يه چيزي از ديشب تا الان اعصابم رو بهم ريخته، من كلا توي مطب دكتر سعي ميكنم از بقيه مراجعين شرح حال نگيرم، به نظرم خصوصي مياد و شايد وجه خوبي نداشته باشه، ولي ديشب توي مطب دكتر يه خانومي پيش من بود، ازم پرسيد براي چي اومدي؟ گفتم اي وي اف، يه نگاه ناجوري بهم كرد، منم متقابلا پرسيدم شما هم اي وي افي هستين؟ چادرش رو روي سرش مرتب كرد و با يه حالتي گفت: من اصلا نميدونم ايني كه ميگي يعني چي، شكر خدا من كارم به اونجاها نرسيده، بعد روش رو كرد طرف ديگه، منو ميگي از عصبانيت داغ شدم ولي سكوت كردم، راستش خيلي دلم شكست و شاكي شدم چرا بايد كارم به جايي برسه كه اينطور باهام برخورد بشه، خلاصه با دلي كه شديدا رنجيده بود به اتاق سونو رفتم، بعد از گرفتن عمق رحم به دليل تپش قلب بالا دكتر گفت چند دقيقه روي تخت استراحت كنم، وقتي دوباره به اتاق ويزيت برگشتم تا دكتر دارو برام بنويسه ديدم همون خانم داره ويزيت ميشه(سه بيمار باهم تو اتاق ويزيت ميشيم)، خلاصه دكتر بهش گفت شما اصلا شانس طبيعي ندارين و بايد كاشت انجام بدين، طبق نظر دكتر اورولوژ حتي ريسك اي يو اي هم ندارين فقط اي وي اف، خانومه پرسيد از كي شروع ميكنيم و دكتر ادامه داد، منم مدام توي دلم ميگفتم اين خانم بيرون به من گفت اصلا نميدونه اي وي اف چي هست!!!!! چرا انقد راحت دلم رو شكوند و مثل كسي باهام رفتار كرد كه انگار بيماري خاك برسري گرفتم، همه ما كه پيش دكتر نازايي ميريم مشكلمون يكيه ولي شكلش متفاوته، ببخشيد از طولاني شدنش ولي واقعا از ديشب حالم گرفته ميشه وقتي ياد حرفا و نگاهاش ميفتم.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
شما هم آبان انتقال داشتی؟ ب منم فقط کارت فریز میدن ولی دکترم گفت جنینای عالی پرسلولی ک من منظورش از ...

50درصد چیه بابا 100درصد نینیهات تویه دلت جاخوش کردن بابا.میخوای از زیر بار شیرینی دادن شونه خالی کنی؟کشتمت بخدا

ثمین من ب خاطر تو میام ی سر میزنم همش میگم نکنه زودتر رفته باشه سونو و این وسط من جا بمونم و خودشون شیرینیارو بخورن من سرم کلاه بره😋😁عزیزممممممممممممم ایشالاااااااااااا ک فردا ب حق فاطمه زهرا خوش خبری و ما هم کلی ذوق میکنیم برات😍

عاطی جون ممنونم خوبم خواهری.من فردا ساعت 3باید برم سونو البته ساعت 3باید برم بشینم چون نوبت دهیش این ...

ثمين عزيزم مطمن باش فردا هر اتفاقي بيفته صد در صد به صلاح تو و همسرته، انشالا رحمت خدا رو ببيني و بياي همه ما رو خوشحال كني خواهري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم