2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من امروز صبح انتقال داشتم سه تا جنین سه روزه ۸ سلولی 

به سلامتی فندق ها بچسبن به دل مامانشون و هشت ماه دیگه بیان بغلت عزیزم💗💗💗💗

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دو بسته جنین فریزی دارم هر کدوم سه جنین گرید Aو Ab یه چیز جالب من زمان سیکلم دوبار رفتم سونو بار او ...

عزیزم منم تا روز هفت فقط دو تا بود...دکتر گفت اینجوری فایده نداره و فوقش ای یو ای میکنیم

بعد که روز دوازده رفتم شده بود شش تا البته چهار تاش سایزشون خوب بود و جنین شدن

واقها خدا خیلی بزرگه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من بیمارستان آبان با دارو خارجی سونو کلا شد هشت تومن.البته سه تومنش دارو بود

مرسی گلم.از لحاظ هزینه میکرو با ای وی اف فرق داره؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
مرسی گلم.از لحاظ هزینه میکرو با ای وی اف فرق داره؟

عزیزم فکر نکنم فرقی کنه اما میشه گفت تقریبا الان میکرو میکنن اکثر دکترا و مراکز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی به جز کارت فریز اطلاعات دیگه ندادن؟

نه والا هیچی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان منم ديشب دكتر رفتم طول سرويكس با سونوي واژينال اندازهگيري شد يك ميليمتر افزايش داشت شده بود خداروشكر ٣٠و دهانه رحم بسته بود ولي مشكل پرابي كيسه اب هست دكتر كفت قندتو كنترل كن رفتم پيش دكترغدد بهم گلوكوفاژ داد كفت بعدازغذاهاي نشاسته اي مثل پلو يك دوم شو بخور گلوكوفاژ همون متفومرمين ولي خارجيشه.قرار شد ١٥اسفند دوباره برم دكتر زنان براي كنترل اب كيسه دورجنين.يكسري ازمايش هم نوشت 

سلام دوستان منم ديشب دكتر رفتم طول سرويكس با سونوي واژينال اندازهگيري شد يك ميليمتر افزايش داشت شده ...

سلام مينو جان ، خدا رو شكر كه طول سرويكست بهتر شده ، ان شا الله كه مشكل قندت هم حل ميشه و هيچ مشكلي برات پيش نمياد و ني ني نازت رو به سلامت در آغوش ميگيري .

راستي شما جنسيت ني ني ات چي بود ، من يادم رفته ؟

ولی مرکزی که من میرم روال کارشون انه که یکی از دکترای مرکزو انتخاب میکنی بعد همه مراحل و بااون دکتر ادامه میدی واز این لحاظ خیال بیمارا راحته که هروقت مراجعه کنه دکتر خودش هست واین به بیمار آرامش میده.

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سلام مينو جان ، خدا رو شكر كه طول سرويكست بهتر شده ، ان شا الله كه مشكل قندت هم حل ميشه و هيچ مشكلي ...

ممنون عزيزم اره حالا وسواس دارم ميگم نكنه خطاي دستگاه سونو باشه عدداش رو بيشتر نشون ميده اخه طول سرويكس چطور زياد شده انشالله كه درست باشه قندهم رعايت دوباره و قرص گلوكوفاژ ديگه توكل بخدا جنسيتش پسره

ولی مرکزی که من میرم روال کارشون انه که یکی از دکترای مرکزو انتخاب میکنی بعد همه مراحل و بااون دکتر ...

عزيزم توي رويان هم براي ويزيت شدن و حتي سونو شدن ميتونيم يه طوري وقتمون رو تنظيم كنيم كه با دكتري كه ميخواهيم باشه ولي براي پانكچر و انتقال ديگه انتخابي نيست ولي من كه خودم اصلا هيچ وقت برام مهم نبود با چه دكتري باشم و هر وقت رفتم با دكتر متفاوتي ويزيت شدم يا سونو شدم ، فقط يك بار كه سيكلم كنسل شد خودشون گفتن با دكتر پرونده اصليم وقت بگيرم و مشورت كنم كه چي كار كنم كه سيكل بعديم كنسل نشه .

ممنون عزيزم اره حالا وسواس دارم ميگم نكنه خطاي دستگاه سونو باشه عدداش رو بيشتر نشون ميده اخه طول سرو ...

عزيزم وسواس بيخود نداشته باش ديگه ، تازه من يه جايي ميخوندم براي بارداري اول طول سرويكس بالاي ٢٥ مشكلي نداره . ان شا الله كه گل پسرت به سلامت به دنيا بياد خانمي .