2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها.من الان رفتم دکتر زنان بهم گفت دکتری ک عملت کرده لولتو داغون کرده تخمدوناتم اشتباه کرده ک کوتر کرده بدون بررسی بعدش گفت اگه پریودات نامنظم میبود چون اف اس اچ بالاس باید اهدایی میگرفتی شانس آوردی منظمه😢😢😢😢😢

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

کسی بوده با اف اس اچ بالا و پریودای منظم؟آخه گف این دوتا باهم نمیخونه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما، من امروز ويزيت شدم، شكر خدا وضعيت تخمدانها خوب بود، عمق رحم رو كه فوبياي هر روزم بود ان ...

ممنون عزیزم
امیدوارم شما هم شنبه فولی های خوبی داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
باید ساکن روستا باشین و دفترچه روستایی داشته باشین این لینک رو مطالعه کنین https://www.saat24.news/ ...

میشه یبار دیگه سایتو بفرتی؟اگر ممکنه بنویس و بعد بفرست. اینطوری اصلن نمیشه یعالمه حرف و عدد اومده

میشه یبار دیگه سایتو بفرتی؟اگر ممکنه بنویس و بعد بفرست. اینطوری اصلن نمیشه یعالمه حرف و عدد اومده

من زدم روش بالا اومد برام زدی روش پایین صفحت ی چیزی میاد میزنی رو اون میری تو سایت

سلام میگم لاله جون شما مثلا اگه بخوای تهران بری دکتر کدوم دکترو انتخاب مبکنی و اگه بخوای بری کلینیک ...

نیوا جان من اطلاعاتم از دکترا و مراکز فقط به واسطه ی کمپینی هست که دو سالیه داریم و تو این دو سال حدودا 1000 نفر از بیمارایی که تو مراکز یا پیش دکترای مختلف کار میکنن تو این کمپین عضو بودن و هستن پرونده اشون رو کامل در اختیار کمپین گذاشتن همین طور روتین کار دکتر یا مراکزشون رو. منم یه جمع بندی از کار هر دکتر و مرکزی دستم اومد.
بر این اساس این دکترا تو تهران کارشون خوبه : پاک روش ، نصر ، طرازی ، رزاقی، عارفی ، افسانه محمد زاده

البته یه تعداد دیگه از دکترای تهران هستن که اسمشون خیلی معروفه اما خب خطاهایی که دارن نسبت به اکثر بیمارا (حالا به عمد یا سهوا) خطر ساز میتونه باشه . این دکترا هم که نوشتم قطعا 100 درصد بدون نقص نیستن اما دکترای قابل اعتمادی ان . اما هر کدومشون معایبی هم قطعا دارن .
مثلا دکترپاک روش یه کم طول میده درمان رو ، و ترجیحش بر اینه که بیمار طبیعی نتیجه بگیره حتی اگه بیمار سال هاست در حال انتظاره یا بنا به دلایلی زمان نداره برای منتظر موندن ، دکتر نصر مسائل ایمنی انعقادی رو قبول نداره ، دکتر عارفی نحوه ی ویزیتش و وقت گذاشتنش کمه و ............

من اگه میخواستم یکی از این دکترا رو انتخاب کنم چون ترجیحم اینه که دکترم مرد نباشه ، نصر و پاک روش رو انتخاب نمیکردم، از بین بقیه هم با هر کدوم یه بار ویزیت میشدم تا ببینم روتین کاری کدومشون درست تره و اخلاق و روحیاتشون برام استرس زا نیست ، اون وقت یکی رو انتخاب میکردم و باهاش ادامه میدادم
در مورد مراکز هم من خودم ( هم طبق تجربه هم بر اساس اونچه بیمارای مختلف دیگه تجربه کردن) مرکز رو نمیپسندم چون هر بار به یکی ویزیت میشی و خود این مساله کلی اشکال ایجاد میکنه تو روند درمان .

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها.من الان رفتم دکتر زنان بهم گفت دکتری ک عملت کرده لولتو داغون کرده تخمدوناتم اشتباه کرده ...

متاسفم نیوا جان ، متاسفانه دکترا گاهی اشتباهشون خیلی غیر قابل بخشش میشه
هیچ دکتری بدون اجازه ی بیمار اصلا حق نداره تخمدان رو کوتر کنه!! مخصوصا وقتی پلی کیستیک هم نبودی
اما خدا رو شکر که صدمه اش غیر قابل جبران نبوده فعلا برات

کسی بوده با اف اس اچ بالا و پریودای منظم؟آخه گف این دوتا باهم نمیخونه

من چند تا بیمار که مثل شما به اشتباه کوتر شده بودن رو دیدم که اف اس اچ بالا داشتن اما پریود منظم بود
احتمالا چون عدد ذخیره با کوتر کردن کم شده اف اس اچ هم میره بالا
چون مقدار ترشح اف اس اچ ارتباط مستقیم با کارکرد تخمدان داره
وقتی تخمدان دست کاری میشه و عدد ذخیره اش به صورت مصنوعی کم میشه با کوتر کردن، فعالیتش هم کم میشه در نتیجه میتونه عامل بالا رفتن اف اس اچ بشه . در واقع میخوام بگم این بالا رفتن اف اس اچ عارضی بوده !

https://www.saat24.news/news/168751/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%88%D8%AC-%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86

من چند تا بیمار که مثل شما به اشتباه کوتر شده بودن رو دیدم که اف اس اچ بالا داشتن اما پریود منظم بود ...

مرسی لاله جونم برا کمک و جوابات خیییییییلی 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸گلی بخدا و همچنین آنا جونم.* زور سپاس*

من چند تا بیمار که مثل شما به اشتباه کوتر شده بودن رو دیدم که اف اس اچ بالا داشتن اما پریود منظم بود ...

لاله جون ببخشید بعدش برا این مشکل ک اف اس اچ بخاطر کوتر بالا میره درمانیم هست؟