2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
عزیزم من هر روز هپارین دوبار دور ناف دارم سری پیش سرنگ هپارینم ایرانی بود و شکمم کاملا کبود شده بود ...

جدی مییگی سرنگ خارجی کبود نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ من انوکساپارین میزدم که امپول اماده بود و من نمیشد سرنگش عوض کرد

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ی عزیز  خوبید  لاله جون امروز رفتی دکتر چی شد ؟  ثمین چه خبر از نی نی ...

سلام عزیزم من خوبم وضعیت نینی هم دوشنبه مشخص میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها ايشالا هيچ كدومتون مثل من نباشه حالش منكه دارم ديونه ميشم بچم دوماه خود به خود افتاد انگار قر ...

ای خدا .چرا؟خیلی ناراحت شدم خدا صبرت بده خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پریا جون شما چند تا جنین انتقال دادی گریدشون چی بود؟

عزیزم من چهار تا...راستش توی کارت جنین ننوشته گریدشو.دکترم هم موقع انتقال پرسیدم گفت سه تاشون خیلی خوب یکیشون خوب.گفتم گریدشون خندید گفت به این چیزا فکر نکن...راستش دیگه خودمم کنجکاوی نکردم...البته پریتاره گفت خیلی خوب یعنی آ.دیگه توکل بر خدا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آناهید جون میدونم الان حالشو نداری جنینو برا پاتالوژی فرستادی؟ قلبش زده بود درسته؟

روزي كه رفتم ٧ هفته، افتادم خون ريزي تقريبا زياد بود تا يه روز بعدش كه رفتم سونو گفت قلبشم تشكيل شده و فقط كيسه اب كاهش پيداكرده تقريبا سه روز بعد كه رفتم سونو چيزي نيستش دفع شده تيتر بتاهم دادم كه كلا گفتن ٢٠ شده درحالي كه من فقط خون ريزي اونم كم و بيشتر لك داشتم هيجي از دفع شدنش نفهميدم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

ببخشيد بچه واقعا حالم خوب نيست نتونستم تك تك جواب بدم ولي از همتون ممنونم از اينكه باهام همدردي كردين واقعا ممنونم مهربونا

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
تورک جونم امپول منوگون چقدر تاثیرمیزاره روی اسپرم شوهرم چیشو بالا میبره؟؟؟؟دکتر6تاداده  

عزیزم همسر من کلا از این آمپولارو نداشت اما بعضی دوستان داشتن.....

باید ببینیم کاربرد منوگون برا همسرت دقیق چیه....

به هر حال برا مشکلات ناشی از هورمونها نقش داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی 

آنا جون خوبی ؟پرنسس چطوره ؟خداقوت عزیزم 

لیلا جون ..لاله جون  وتمام دوستان امیدوارم  حالتون خوب باشه ..به امید مامان شدن همه مامنتظرها ..

مامان سبحان ان شالله چیزی تا تولد دخملی نمونده التماس دعا

از خودم بگم فعلا در حال مصرف مکمل ورقیق کننده ها هستم ..به امید خدا سال جدید سیکلمو شروع میکنم ...دعام کنید عزیزان

الان 5روزه ک قرص ال دی تموم شده ومن پری نشدم .....پری بشم روز سوم قراره برم وانشاله برم تو سیکل پانک ...

ایشالله به سلامتی مامان رز عزیز......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم من خوبم وضعیت نینی هم دوشنبه مشخص میشه

عزیزم ایشالله خوش خبر خواهی بود......

روزي كه رفتم ٧ هفته، افتادم خون ريزي تقريبا زياد بود تا يه روز بعدش كه رفتم سونو گفت قلبشم تشكي ...

عزیز دلم نمیدونم چی بگم فقط ایشالله به زودی خدا واست جبران میکنه....

عزیزم حتما بررسی کنی.....

عزیز دلم نمیدونم چی بگم فقط ایشالله به زودی خدا واست جبران میکنه.... عزیزم حتما بررسی کنی.....

ممنونم اناجون