2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست
آنا جون آمپول Hcg روز انتقال دارم اون واسه چیه اطلاعی داری؟

عزیزم هاش سی جی یاجی سی اس اف؟

هاش سی جی داخل رحمیه؟

در هر حال شانس+ شدنو هر کدومسون باشن بالا میبرن.....

منم هاش سی جی روز دوم و پنجم انتقال داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان فردا انتقال جنین دارم محتاجم به دعای شما عزیزان

عزیزم بهترینا بدرقه راهت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ايشالا هيچ كدومتون مثل من نباشه حالش منكه دارم ديونه ميشم بچم دوماه خود به خود افتاد انگار قر ...

چی عزیزم؟

عزیز دلم وای خیلی ناراحت شدم......

فقط از خدا واست آرامش میخوام زبونم قاصره واقعا.....

عزیزم هاش سی جی یاجی سی اس اف؟ هاش سی جی داخل رحمیه؟ در هر حال شانس+ شدنو هر کدومسون باشن بالا میب ...

برای فردا انتقالمه امپولHcgوGcsfو شیاف پروژسترون و امپول انوکساپارین باید ببرم 

برای فردا انتقالمه امپولHcgوGcsfو شیاف پروژسترون و امپول انوکساپارین باید ببرم 

عزیزم خیالت تخت هر دو شانستو بالا میبره.....

آناهید جون میدونم الان حالشو نداری جنینو برا پاتالوژی فرستادی؟

قلبش زده بود درسته؟

سلام به همه دوستان گلم ، آنا جون عزيزم من از ديشب همين الان آنلاين شدم ، قبول كردم خانمي .  

عزیزم ممنون یه پیغام برات فرستادم.....