2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
سلام به همگی  آنا جون خوبی ؟پرنسس چطوره ؟خداقوت عزیزم  لیلا جون ..لاله جون  وتما ...

عزیزم شکر خوبیم.....

دست بوس خاله هاشه....

عزیزم خدارو شکر ایشالله به زودی همه خستگی راه از تنت در میره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  آنا جون خوبی ؟پرنسس چطوره ؟خداقوت عزیزم  لیلا جون ..لاله جون  وتما ...

سلام شاينا جان ، ان شا الله كه سال جديد برات پراز اتفاقهاي خوب باشه و يكيش هم همين اتفاق خوب مادر شدن باشه .

چشم عزيزم قابل باشم دعاگوت هستم و همينطور ملتمس دعاي بسيار .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزي كه رفتم ٧ هفته، افتادم خون ريزي تقريبا زياد بود تا يه روز بعدش كه رفتم سونو گفت قلبشم تشكي ...

آناهيد جان عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خانمي و چيزي نميتونم بگم واقعا ، ان شا الله كه به زودي دوباره خدا كمكت كنه .

سلام به همه...

آنا جون یه سوال داشتم ،دکتر برام پرد نوشت و گفت ای وی ای جی هم اگر دکتر زنانت موافق بود قبل از انتقال بزن،نظرشو داد بردم دکتر زنان گفت فقط پرد کافیه،که ایمونولوژ گفته بود یک و نیم ماه که اونم گفت فقط همینو مصرف کن ،ای وی ای جی ضروری نیست...

گفت یکی صبح و یکی عصر بخور، به نظرت زمانشو چطور تنظیم کنم بهتره؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم ایشالله خوش خبر خواهی بود......

ان شا الله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همه... آنا جون یه سوال داشتم ،دکتر برام پرد نوشت و گفت ای وی ای جی هم اگر دکتر زنانت موافق ...

عزیزم من یکی صبح میخوردم یکی شب هر ۱۲ ساعت.....

فقط با شکم گشنه نخور ضمنا غذاهاتم بهتره کم نمک باشن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من یکی صبح میخوردم یکی شب هر ۱۲ ساعت..... فقط با شکم گشنه نخور ضمنا غذاهاتم بهتره کم نمک باشن ...

ممنون عزیز دلم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام بچه ها شبتون به خیر
چطورین؟
صدای یک عدد لاله ی خسته رو میشنوین
من امروز رفتم دکتر و تازه رسیدیم خونه

اولش بگم که بازم اومدم با کلی غر
اما خب چون در نهایت به خیر گذشته عصبانیتم فروکش کرده

امروز رفتم دکتر و طبق معمول جلوی یه نفر دیگه سونوی یه ثانیه ای شدم!!
اول گفت کیست داره کنسله این ماه ، بعد دوباره یه کم پروب رو فشار داد و گفت نگاه کنین تو پرونده اش ببینین کیست داشته قبلا؟
که دیدن نه نداشتم و فقط یه فولی 20 میلی داشتم
گفت خب این کیست داخل تخمدان نیست و بیرونشه و مشکلی نیست داروهاشو شروع کنین

منم صبر کردم ببینم چه داروهایی داره میده ، اگه دیدم ایرانی داره میده بگم من ایرانی مصرف نمیکنم
به ماما گفت سینال اف و مریونال بزن براش
بعد دوباره گفت این همون بیماره که حساسیت داشت؟ ماما گفت بله ، گفت خب پس سینال نه!!
گفت نمیتونم برات سینال بنویسم(با یه حالت ناراحت!!) فکر کرد من الان خیلی غصه میخورم😂😂😂😂😂
گفت چون به داروهای ایرانی اعتمادی نیست برات سینال نمینویسم
منم گفتم خانم دکتر من منتظر بودم شما نظرتون رو بفرمایین ببینم چه دارویی میدین ، اگه ایرانی دادین اون وقت درخواست کنم لطفا برام داروی خارجی بنویسین دلم میخواست در ادامه اش بگم اگه شماها خودتون میدونین به داروی ایرانی اعتمادی نیست چرا میدین؟؟؟؟؟ بیمار مگه با بیمار فرق داره؟

به هر حال گفت قبلا چه داروهایی داشتی منم همه رو گفتم، و گفتم گونال و مریونال خیلی برام مناسب بود هم از نظر تعداد تخمک هم از نظر سایز و یه دستی فولی ها ، گفت خب براش گونال و مریونال بزن و دوزش هم گفت و رفت

دیدم دوزش رو 150 واحد گونال گفته و مریونال یه دونه !!
به ماما گفتم دوزش با توجه به عدد ذخیره ام زیاد نیست؟ گفت نه
گفتم من سری قبل که هایپر شدم فقط 150 واحد گونال داشتم که همونم باعث شد 21 دونه فولی بالغ با کلی ریز داشته باشم ، بعدشم 4 روز بیمارستان بستری شدم و......... اول قبول نکرد و گفت مشکلی نیست اما وقتی دید خیلی اصرار میکنم گفت وایسا به دکتر بگم پس!! و این در حالیه که من تو پرونده ام نوشته هایپر شدم قبلا!! اما این دکتر عزیز حتی ازم نپرسید چه دارویی داشتی چه دوزی بود و چند تا تخمک گرفتن ازت و.......
به هر حال با اصرار من گفت بمون دکتر بیاد، دکتر که اومد و بهش گفت ، گفت مریونال رو حذف کن و فقط گونال بزنه 😐😐😐😐😐

قصه ی مابه سر رسید

یعنی اگه این قدر پاپی شون نمیشدم و فقط به اعتبار دکتر بودنش بهش اعتماد میکردم، به حول و قوه ی الهی این بار تخمدانم میترکید!!!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

یه چیزی یادم رفت
من بین راه امپولم رو زدم
امروز روز سومم بود
بعد که زدم یادم اومد که اصلا نگفت از کی امپول بزنم 😐😐😐😐😐
یعنی کلا فک کنم سیکل رو گذاشته به بر خودم !!!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناهيد جان عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خانمي و چيزي نميتونم بگم واقعا ، ان شا الله كه به زودي دوباره ...

ممنون عزيزم ايشالا فرشتتو سالم بغل بگيري

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام بچه ها شبتون به خیر چطورین؟ صدای یک عدد لاله ی خسته رو میشنوین من امروز رفتم دکتر و تازه رسیدیم ...

سلام لاله جون شدیدا خسته نباشی.خوب لاله جون تویه پرونده ی من قید شده مینور.قید شده مشکل ایمنی ولی اصلا توجه نکرد ایشون.بعدم دوستان میگن دکترا چون متخصص هستن همه چی تمام هستن.من فقر اهن دارم ولی کو قرصش؟فقط منتظر دوشنبه هستم بعد من میدونم و اون مطب و اون دکتر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها ی عزیز  خوبید  لاله جون امروز رفتی دکتر چی شد ؟  ثمین چه خبر از نی نی ...

افسون جان شرح ماوقع :))))))))))))))))) رو بالا نوشتم
ممنون عزیزم که یادم بودی

ان شاء ا... ضخامتت نرماله عزیزم و انتقالت انجام میشه و امسال عید با نینی میشینی سر سفره هفت سین

تیروئید برا کیفیت تخمکه که تاکید میشه زیر 2 باشه اما شما جنین داری
فقط بعد از مثبت شدن حتما دوباره چک کن