2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام. من دارو استفاده میکنم برای تخمک گذاری. اگر تخمک گذاری انجام بشه هفته بعد میرم آی یو آی. اما ش ...

عزیزم بهتره از دکترت مشورت بگیری و بهش بگی چون بعید نیست اثر بذاره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درد واژن به طول سرويكس ربطي داره؟يعني وقتي درد ميگيره داره كوتاه ميشه؟من وقتي درد ميگيره ميترسم  ...

والا نمیدونم مینو جون،منم از اول استرس طول سرویکس و داشتم، ولی فکر نمیکنم این درد به اون ربطی داشته باشه،به نظرم همون جا باز کردن فضای داخلی رحمه

منم مثل تو از همون نیمه بارداری نگران زایمان زودرس بودم،تمام این مدت عفونت هم داشتم،اولش باکتریایی بود به نظرم و آنتی بیوتیک میخوردم،بعدش دو روز خوب شد ،اونوقت تبدیل شد به عفونت قارچی که دائم کلوتریمازول استفاده میکردم ولی کامل خوب نشد! نمیدونم طول سرویکس شما چنده مال من از ۳۷ رسیده بود به ۲۹ و منم کلا هیچ جا نمیرفتم جز خونه مادرشوهرم،حتی تو ماشین که بودم شوهرمو دق میدادم اینقدر بهش میگفتم آروم،مواظب باش و این حرفا! باورت میشه الان کلا یه هفته است که بی دغدغه راه میرم،سوار ماشین میشم و غذا میخورم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی هیچی نخورم؟ گلوم داره می ترکه😢😢

عزیزم حتما با دکترت مشورت کن مطمئنا بهترین تصمیمو میگیره.....

چون به هر حال باید طبق شرایطت کاری واست بکنه.....

باید سبک سنگین کنه ببینه عوارض دارو بالاتره یا سرماخوردگیت.....

ضمنا شاید برات آنتی بیوتیک تجویز نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی هیچی نخورم؟ گلوم داره می ترکه😢😢

ببین بذار یه مثال برات بزنم......

من تو بارداریم به خاطر خلط خونی رفتم دکتر گفت تا جایی که بتونیم بدون آنتی بیوتیک جلو میریم اما این به این معنی نیست که کسی که بارداره هیچ کاری واسش نکرد.....

همونطور که یه باردار اگه ممکنه حین بارداری ممکنه نیاز به جراحی داشته باشه (مثلا نیاز به عمل آپاندیسیت پیش بیاد) ممکنه شرایطیم پیش بیاد که بخوان براش آنتی بیوتیک تجویز کنن همه اینا برمیگرده به شرایط.....

پس باید ببینی دکترت تو این شرایط صلاحتو تو چی میدونه.....

سلام به همه دوستان مامان سبحان جان از اینکه به یادم هستی ازت خیلی ممنونم، شما هم مثل فاطمه جان لحظه ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، ليلا جونم قربونت بشم عزيزم ، باور كن من هم همه شما دوستان گلم رو خيلي دوست دارم و شما هم يكي از خاص ترين دوستان اين جمع هستيد كه هميشه بهترينها رو براتون آرزو دارم و مطمئنم كه زود زود يكي از مامانهاي خوشگل اين جمعمون ميشي . 😘😘😘😘

عزیزم تایید دارو که گفتین تماس بگیرم شماره ی خاصی داره؟ یا مربوط به همون بیمه ی مربوطه میشیه؟

من تو نت زدم اداره کل بیمه بعد اپراتور وصل شد و گزینه تایید دارو انتخاب کردم و راهنمایی کرد بیمه من ایرانیانه بیمه شما چیه ؟

من الان هفته آخرم اگه خدا بخواد، یعنی درد واژنم قابل توصیف نیست،۵ دقیقه دراز میکشم دیگه نمیتونم بشین ...

عزیزم ایشالا به سلامتی پیش بره و زایمان خوبی داشته باشی میشه لطف کنی بگی داروهات چی بودن از اول و کی قط کردی ممنون

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستانی که انتقال داشتین روز انتقال چه امپولی موقع انتقال تزریق کردین و چند ساعت بیمارستان موندین

من سه ساعت قبلش آموپول پروژسترون زدم ک البته باید شب قبلش میزدم ک امکانش برام نبود وبااجازه ی دکتر قبل ازانتقال زدم،ساعت2:30انتقالم بود فرداش ساعت 11مرخص شدم

دوستانی که انتقال داشتین روز انتقال چه امپولی موقع انتقال تزریق کردین و چند ساعت بیمارستان موندین

واسه همه ی ما قبل انتقال امپول زدن که چند تا از خانما گفتن ارام بخشه هست که انتقال راحت باشه منکه نفهمیدم چی بود. بعد انتقال دو ساعتی اونجا بودم . من ابن سینا میرفتم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام مجدد به همه دوستان گل... اول تبریک میگم به مامانهای جدید.انشالله که 9ماه رو بسلامتی بگذرونن... ...

عزیزم دکترای شیراز اصولا با برند ایرانی و کارما کار میکنن
اگه دوست داری داروخونه ای بهتون معرفی کنم که بتونین داروهای خارجی رو تهیه کنین (اگه خواستین تو خصوصی بهم پیام بدین تا ادرس بدم بهتون)
اونجا همه ی داروهای کمیاب رو داره ، زمانی که یه دونه گونال 75 هم نمیشد پیدا کرد اونجا 2000 تا گونال پن داشت !!

البته ایشون با دکتر صیادی کار میکنن (قطعا با دکترای دیگه هم قرار داد دارن اما من نمیشناسم) اما ممکنه بتونین به صورت ازاد بخرین ازشون

در مورد مکصرف مکمل ها هم توصیه میکنم با دکتر صیادی ویزیت بشین
برای شما و همسرتون داروهای لازم رو تجویز میکنن تا کیفیت تخمک ها بهتر بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم دکترای شیراز اصولا با برند ایرانی و کارما کار میکنن اگه دوست داری داروخونه ای بهتون معرفی کنم ...

مرسی عزیزم از بابت راهنمایی کاملت...حتما مزاحمت میشم تو خصوصی...دکتر صیادی شیوه نوبت دهیشون به چه شکل هست ؟راحت گیرم میاد؟

یک دنیا ممنونم

د