لاله جان ، سلام ، بله این بتای من بعد از 48 ساعت دوبرابر شد و 42 بود، ببین شما یه نکته رو درست میگی در اوایل بارداری افزایش بتا مهم هستش و ملاک بررسی ولی عدد بتا و رشدش با سن بارداری باید همخونی داشته باشه ، من در هفته 4+4 یعنی توی هفته 5 بودم و این بتای من بود این یعنی جنین سالم نیست ، عزیزم با قاطعیت میگی حرف دکتر زنان و جنین شناس ، مگه اونا پرونده منو خوندن اون لحظه یا اون لحظه منومعاینه کردن فدات شم که میگی قبول کن ؟آخه مگه شما از پرونده پزشکی من اطلاع داری ؟ مگه میدونی من چه بررسیهایی کردم یا نکردم؟ 😅
شما عقیده و نظرت برخلاف عقیده من، و این اصلا بد نیست ، هر کدوم از ما آزاد هستیم اونطوری که دوست داریم زندگی کنیم و فکر کنیم و رفتار کنیم به شرط اینکه به دیگران صدمه نزنیم و مزاحم کسی نباشیم ، منظورمو توضیح بدم سوتفاهم نشه ، مثلا یکی دوست داره توی خونش موسیقی با صدای بلند گوش کن ایرادی نداره ولی از هدفون استفاده کنه که مزاحمت برای همسایه ها نباشه ، منظورم اینه و قصد توهین به کسی ندارم از این جهت کلی دارم میگم.
من، شما و همه انسانها آزادیم هر جور دوست داریم زندگی کنیم، هر جور دلمون میخواد فکر کنیم ، فاطمه جان efsibi حرف قشنگی زد ، ما نظراتمونو میگیم دیگه بعدش هر کسی با توجه به شرایطش و عقیدش میره تصمیم میگیره.
چند وقت پیش اومدم پست گذاشتم نظرومو گفتم به دوستان ، من دوسال توی این تاپیک بودم بچه ها روخیلی دوست دارم، خودم خیلی درد کشیدم توی زندگی منتهی از اون دسته آدما هستم که اهل ناله کردن نیستم نمیگم همه مثل من باشن من اینجوری هستم ، حقیقت تلخ رو قبول کردم و پذیرفتم. یکی، دو بار میکرو میکنه کلا درمان رو میگذاره کنار و با زندگی بدون بچه کنار میاد یکی هم نه ، یکی هضم میکنه که نمیشه کاری برای بچه دار شدن با گامتهای خودش کرد یکی هم نه، این به خودشون مربوط. ولی تو این مدت توی تاپیک سعی کردم به بچه ها کمک کنم روحیه بدم و آگاهی در حد اطلاعاتم ، اگر مطلبی ترجمه کردم از روی بروشور داروی خودم بوده که قابل اطمینان هستش ، از روی فیلم آموزشی اون دارو که مربوط به یک کلینیک بسیار معتبر انگلیسی ترجمه کردم ، هر کسی یه روشی داره و نمیگم همه مثل من باشن .برای من هم پیش اومده برای خونواده من هم پیش اومده مشکلات در زمینه کم کاری و بی توجهی در درمان ولی من پزشکارو قبول دارم ، یکی ممکنه تا حدی قبول داشته باشه ویکی دیگه یه تعدادی رو قبول داره ،یه نفرم اصلا قبول نداره ، این به خودشون مربوط ، فقط مهم اینه که عقیده خودمون رو به همدیگه تحمیل نکنیم و اصرار نکنیم که حتما اینی که من میگم درست، باور هر کسی محترم ولی نباید روش اصرار باشه.
هر کسی مختار هر جور دلش میخواد راهشو انتخاب کنه. صلاح خویش خسروان دانند.