2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

سلام به همه دوستان

مامان سبحان جان از اینکه به یادم هستی ازت خیلی ممنونم، شما هم مثل فاطمه جان لحظه لحظه باردار شدنت یادم میمونه ، وقتی سیکلت کنسل شد ، قبل از انتقالت رفتی مشهد ، بی بی مثبت بتا اول و بتا دوم و خلاصه تمام مراحل بارداریت تا الان، آرامشی که داشتی و به آدم منتقل میکنی و باید بگم ایمانی که داشتی به منم منتقل میشد و این آرامشت از پستات به من منتقل میشه همیشه ، تو هم جز عزیزانی هستی که واقعا از آشنایی باهاش خوشحالم. انشالله هم تو هم فاطمه عزیزم زایمان راحتی در پیش دارین و بچه هاتونو به سلامتی بغل میکنین و با دل خوش بزرگ میکنین. خیلی خوب داشتن دوستایی مثل شماها که همیشه برای آدم دعا میکنن و به یاد آدم هستن. میبوسمت خیلی.

انقدرررر خوشحالم برات که حد نداره ، هر کدوم از دوستای عزیزم مثبت میشن واقعااااا دلم شاد میشه شکر ، چ ...

تو مهربونترين ليلايي 😍 تو مامان سه قلوهايي ان شاءالله به زووووديه زود عزيزدلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكتر خوبي نبوده اون كه اينكار رو كرده، از مراحل تشكيل و تكامل جنين بي اطلاع بوده.   متاسف ...

بله قطعا شما درست میگین !!!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اتريسا دكتر به من گفته بود روز انتقال كه مياي اگر مثانه ات پر نباشه من انتقال نميدم از الان بگم.&nbs ...

خب من شرایطم فرق داشت گفتم که بعد جراحی خیلی حس نمیکنم که مثانه ام پره و بیشتر حس درد دارم..جالبه که بعد انتقال به محضی که اومدم رفتم دستشویی و کم هم نبود حالااینا کجا بودن دیگه من نمیدونم...

درباره دوز دارو و حتی نوع امپول نه من و شما نه حتی پزشک زنان تمیتونن مداخله کنن...متخصص حالا ایمونولوژ و...مشخص میکنن..من حتی صبح انتقال مشاوره پزشکی شدم روتین بیمارستان بود و اونجا گفتن حتما تاکید کن به دکتر واسه انوکسا 6000 چون دکتر معمولا واسه همه انوکسا 4000 تجویز میکنن..پس روتین کاریشون هست که انوکسا 4000..

حالا اینم بماند که در اصل نامه ایمونولوژ هپارین ذکر شده نه انوکسا اونم بماااند!!!.من که خیلی راضی ترم که داروی کمتری بگیرم و اصلا کمتر سوزن سوزن شم..اصرار بیجا که ندارم..والا الان بسی خوشنودم داروهام خلاصه میشه در یک شیاف و یکعدد امپول پروژسترون و انوکسا والسلام..

●حالا دیگه اینا همش چرته که فولیک اسید و...مخصوصا سه ماه اول بارداری لازمه..والاااا...مکمل که نگووو احتمالا اور دوزم من!!

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آره عزیز اگه تایید کنن واست میدن...... اون زمان یادمه دو تارو داروخونه میتونست تایید کنه بیشترشو حت ...

ممنون انا جون از توضیح کاملت
علت اینکه منم دوست داشتم فردا پریود بشم با یه روز تاخیر همین بود که روز اول پریودم باشه و من وقت داشته باشم برای تهیه ی دارو ها یکی دو روز
البته برای ستروتاید که وقت دارم
حالا ان شاء ا... به کمک خدا تهیه میکنم

در مورد سلکسان هم ، این دکتر که برام نمینویسه باید برم یکی از دکترای مرکز قبلی برام نسخه کنه
اونا هم هپارین مینویسن و من وقت دارم یه هفته تا تهیه کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم اون زمان که اینطور بود داروخونه فقط دو تارو میتونست تایید کنه من چهار تا اون زمان داشتم که رفت ...

ممنون فدات شم

سلام. من دارو استفاده میکنم برای تخمک گذاری. اگر تخمک گذاری انجام بشه هفته بعد میرم آی یو آی. اما ش ...

دکتر من میگفت از شروع داروهای سیکل (حالا هر نوع سیکلی ) ترجیحا دارویی جز استامینوفن ساده خورده نشه

عزیزم احتمالا با شما به خاطر همکار بودن یه جور دیگه برخورد کرده...... دیگه به شما نمیتونن برگردن بگ ...

وای همین دقیقااا قبل اینکه پیام شما رو بخونم عین مطلب نازی جان رو داشتم میخوندم واسه همسرم اولین چیزی که گفتن احتمالا واسه همکار بودنه!!!!به نکته ظریفی اشاره کردید خانوم طلاااا☺

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دکتر منم اعتقاد داشت هپارین قویتره برا همین معمولا هپارینو به بازو میگفت تزریق بشه و سلکسان رو دور ن ...

اره انا جون دکتر منم میگفت قوی تره
من تو سیکل بعد از انتقال دور ناف داشتم اما هایپر که شدم تو بیمارستان برام رو بازو دکترم گفت تزریق بشه

خب نگفتن بعد از انتقال از روز 5 شروع کنی؟ ماه قبل رو از دست دادی و گذشت الان که وقت نگذشته عزیزم

نه دیگه به خاطر اعتماد صرف به پزشک زنان اونو پیگیری نکردم گفتم فلو باشم آزاد و رهااا والااا...گویا داره این سبک پزشکی مد میشه ..البته د زرنانی گفتن یک ماه قبل دیگه بعدشو نگفتن...و خب پزشکم دکاپپتیل کامل تجویز کردن شاید اون بتونه التهابها رو کم کنه..دیگه یا شانس و یا اقبالم یا دنیا فقط دکتر..

خدا هم میگه در پذیرش دین هیچ اجباری نیستاااا اما شاه میبخشه و....هیچ بگذریم

یعنی هیچی نخورم؟ گلوم داره می ترکه😢😢

نه نگفتم هیچی نخوری
منظورم اینه که قطعا اثر داره که اکثر دکترا میگن خورده نشه بهتره

نه دیگه به خاطر اعتماد صرف به پزشک زنان اونو پیگیری نکردم گفتم فلو باشم آزاد و رهااا والااا...گویا د ...

عزیزم استرس و دلخوری زیادی لابه لای حرفهات هست که خب حق میدم بهت
حالا بیا و تا روز آز به خدا توکل کن و سعی کن نگرانی رو دور کنی از خودت
ان شاء ا... مثبت میشی اون وقت سریع برو نظر دکتر ایمونولوژ و انکولوژ و .... رو جویا شو

درسته که دکتر وظیفه داره تمام تلاشش رو برای موفقیت بیمار انجام بده ( و متاسفانه جای این تلاش رو امروزه نظر شخصی دکترا گرفته ) اما هرگز فکر نکن اگه دکتر کمکاری کنه قطعا اتفاق خوش یمنی نمیوفته
در نهایت همه چیز دست خداست

یکی به خاطر مشکل انعقادی هفته ی 37 جنینش از دست میره، یکی مثل دوست من که هفته ی قبل در موردش گفتم، با اصرار خودش سونو مینویسن براش و با وجود لخته های خون خیلی زیاد تو کمر و پا ، پسرش سالم به دنیا میاد و خودش هم به سلامت از بیمارستان مرخص میشه یکی هم با وجود بهترین مداخلات پزشکی و درمانی، برای خودش یا فرزندش مشکلی ایجاد میشه

قطعا همه ی اینا خواست خداونده و هر کدومش به نوعی جاری شدن حکمتش تو زندگی آدمهاست
ما فقط میتونیم به رحمتش امیدوار و در برابر حکمتش تسلیم باشیم

[QUOTE=53957357]نه عزيزم همچين چيزي نيست، اين برداشت شما از حرفي هست كه اونها زدن،  اگر اينطور بود كه از ه ...[/

خب یادمه شما گفتید متخصص هستید اما نه تو این زمینه پس اگه شما نظری بدید و واقعاا بخواهید که دیگران عینا همین رو اجرا کنن!!! درست مثل این میمونه که من لاله جان و یا دیگر دوستان نسخه پیچی کنیم واسه هم دیگه...چون علمش رو نداریم خانوم دکتر...چون فکر کنم مداخله در درمان میشه و خوشایند جامعه پزشکی نیست چون کمتر پیش اومده که نظر دو تا متخصص نسبت به یه موضوع هماهنگ باشه داستان فیل مولانااااس دیگه!!!! و بیشتر نظر شخصی اعمال میشه☺

به هر حال درست یا غلط پزشک جدید ثمین جان نظرشون صبر کردنه و اصلا شاید تنها دکتر ایشون بود و جای دیگه ای نرفته بود...هرچند که من اگه بودم دلم طاقت نمی اورد و دایم چک میشدم حتی اگه ته این پیگیری خوشایند نباشه..اما این نظر شخصیه من هست و نمیتونم تحمیل کنم هر چند خیرخواهانه ست اما باز هم نمیتونم دیکته کنم]

عزیزم استرس و دلخوری زیادی لابه لای حرفهات هست که خب حق میدم بهت حالا بیا و تا روز آز به خدا توکل ک ...

لاله جان ممنونم ازتون..بله دقیقا همین راه رو پیش گرفتم که با موج حرکت کنم ..و انشاا...بعد مثبت شدن برم سراغ پیگیری جدی...حالا توکل بخدااا اصلا فکر میکنم هیچی نمیدونم به پزشکم اعتماد میکنم و پیش میرم تا به امبد خداا بعدا لازم شد درمان جدیتر شروع بشه وگرنه فعلا در همین حد کفایت میکنه..بالاخره به علم دکترم اعتماد دارم.

●.حالا اینجا اگه به حرف دکتر گوش کنیم خوبه چون همش نهی میشیم اما اگه مثلا فلان دکتر گفت دو هفته صبر کن جنایت کردیم!! واقعااا ناراحت کننده س رواج این افکار...