2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
نه عزيزم همچين چيزي نيست، اين برداشت شما از حرفي هست كه اونها زدن،  اگر اينطور بود كه از ه ...

نازی جان فکر کنم لازمه دوباره تاکید کنم چیزایی که نوشتم برداشت هام از حرف پزشکان نبوده!!
جالبه شما طوری نظر میدین که انگار در محل صحبت من و دکتر ها حضور داشتین!! که این قدر پافشاری میکنین دارم برداشت های خودم رو عنوان میکنم

شما دکتری سراغ ندارین که برای بچه های میکرویی تا هفته ی 10 صبر کنه
خب من سراغ دارم ، مگر اینکه معتقد باشین من برداشتم این بوده  که این دوستان هفته ی 10 بارداری هستن !!
اینکه شما همچین دکتری سراغ ندارین ملاک نیست!!
اینکه همچین دکترایی هستن ملاکه !!

در هر حال من تو زندگیم با دکترهایی مثل شما سر سخت ، بسیار مواجه شدم که در نهایت هم با وجود مدرک علمی و پزشکی هرگز حاضر به پذیرفتن خطای خودشون نشدن
نمونه اش پزشکی که 20 سال از بهترین روزهای عمرم رو درگیر استرس و حسرت و کارهای نکرده ی بسیار کرد !!

من به احترام انا جون دیگه ادامه نمیدم
شما هر چقدر خواستین برداشت های من !!!!!! رو نقد کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی جان فکر کنم لازمه دوباره تاکید کنم چیزایی که نوشتم برداشت هام از حرف پزشکان نبوده!! جالبه شما ط ...

دكتر خوبي نبوده اون كه اينكار رو كرده، از مراحل تشكيل و تكامل جنين بي اطلاع بوده. 

متاسفانه درست ميگي اين موضوع انقدر روشن و بديهيه كه من بازم تصورم اينه كه برداشت شما اشتباه بوده از موقعيت بوده. اينكه پزشك تو چه موقعيتي چه تصميمي ميگيره رو نميشه قضاوت كرد چون دقيق نميدونم چي بوده، ولي تو شرايطي كه هفته هشتم سونوي بارداري ميكرو قلب نداشته باشه جنين ادامه دارو انجام نميشه و بارداري ختم ميشه.

کو دکتر اصلا دسترسی بهش ندارم زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا پاس میدن یا درست جواب نمیدن

عزیزم کدون بیمارستان انتقال دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جون اره حتما همین کارو میکنم و میگم برام دو تا دو تا نسخه کنه فقط یه چیزی، اون وقت چند ...

آره عزیز اگه تایید کنن واست میدن......

اون زمان یادمه دو تارو داروخونه میتونست تایید کنه بیشترشو حتما باید میرفتی دفتر بیمه از قانون الان خبر ندارم.....

اگه نتونستی تاییدم بکنی دو تا رو میگیری دو تا رو هم دو روز بعدش میگیری.....

برا سلکسانا یادمه اون موقع سی تا رو که میگرفتی سی تا ماه بعد رو تقریبا سی روز بعد تاریخ تهیه نسخه قبلی میتونستی بگیری البته با یکی دو روز تلرانس یعنی باید سی تا رو میزدی بعد باز بهت میدادن.....

حتی یادمه یه هفته قبل اتمام سی تا رفته بود همسرم بگیره هفته بودن نهایتش دو روز قبلش میتونی بیایی بگیری.....

منم میکروی سومم میدونی برا سلکسانام چیکار کردم؟

مثلا قرار بود اولین سلکسانو ۵ بهمن بزنم به دکترم گفتم زودتر برام نسخه کرد مثلا ۱ بهمن تهیش کردم......

اینطوری عملا یه هفته قبل اتمام سی تا میتونستم برم سی تای بعدیو بخرم و استرس پیدا نکردنش و تهیشو نداشتم.....

این روش برا سلکسان یادت باشه حتما!!!!!

البته حواست با تاریخی که دکتر واسه سلکسانا میزنی حتما باشه مثلا من میگفتم برام تاریخ اول هر ماهو یا یکی دو روز زودترو بزنه که بتونم تهیه کنم!!!!!

ستروتایدم نهایتش اگه نتونی تایید تعداد بیشترو بگیری به جای اینکه بقیه رو آزاد بگیری دو روز بعدش مجدد میری میگیری....

بیشترم بنویسن اگه محدودیت تعداد باشه مثلا دو تا رو با بیمه میدن بقیه رو آزاد اما اگه جدا باشه این شانسو داری با دو روز فاصله همه رو با بیمه بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدی؟ یعنی ده تا بنویسه فقط دو تا تایید میشه؟ پس حتما بگم دو تایی بنویسه اون وقت شما یه جا خریدی؟ یا ...

عزیزم اون زمان که اینطور بود داروخونه فقط دو تارو میتونست تایید کنه من چهار تا اون زمان داشتم که رفتم مستقیم بیمه نسخه مو تایید کردم بدون دردسر گرفتم اما از قانون تایید تو خود مرکز بیمه الان خبر ندارم.....

چون بقیه داروهامم همین برنامه رو داشتن.....

سلام. من دارو استفاده میکنم برای تخمک گذاری. اگر تخمک گذاری انجام بشه هفته بعد میرم آی یو آی.

اما شدیدا سرما خوردم. میخاستم ببینم استفاده از آنتی بیوتیک رو این داروها تاثیر میزاره؟ یا در کل مشکلی برام پیش میاد؟

ثمین جان اینو بدون هر چیزی که پیش بیاد قطعا خواست خداوند بوده و حکمتی درش بوده من متوجه نشدم ، شما ...

عزیزم تا جایی که یادمه دکترش (البته فکر کنم این دکتر خوبه) ۲۳ گفته بود ولی ثمین جون گفته بود دیرتر بره که اونم راضی شده بود......

یسنا جان اگه میشه خود آز رو بذار عزیزم چون رنج های هر ازمایشگاهی فرق دارن گز گز و خواب رفتگی مداو ...

دکتر منم اعتقاد داشت هپارین قویتره برا همین معمولا هپارینو به بازو میگفت تزریق بشه و سلکسان رو دور ناف مگر در موارد خاص جاشون تغییر میکرد.....

من با اون قسمت از حرف شما که دکترا علمش رو دارن خیلی مشکل دارم چون واقعا با چشمای خودم دیدم فوق تخص ...

منم صبول دارم هر کسی که مدرک داره قطعا علمشو نداره.....

تو هر قشریم هست.....

استاد، مهندس، دکتر، معلم، معمار،......

اتريسا دكتر به من گفته بود روز انتقال كه مياي اگر مثانه ات پر نباشه من انتقال نميدم از الان بگم.&nbs ...

تا جاییکه من میدونم یه بار از دکترم پرسیدم لازمه مثانم پر باشه گفت برا انتقال با سونو لازمه.....

اما چون دکترم انتقالش بدون سونو بود گفت نیازی نیست.....

احتمالا فقط برا انتقالهای با سونو باشه مثانه پر.....

دوستای خوبم به همفکری نیاز دارم، من بعد منفی شدن سومم که ماه پیش بود اصلا حال روحیم خوب نیست، دارم د ...

یسناجون میفهمت.....

باورت میشه من هنوزم از بودن تو خیلی ازجمعها خوشم نمیاد خدا شاهده الانم همه گیر دادن یکی کافی نیست بذار دومیم بیاد همبازیش باشه.....

اما هیچ کس از دلمون خبر نداره نمیدونن همون اولیشم با خون جگر اومده....

چه قدر از این جمله متفرم که کی بالاخره مامان میشی......

بابا بفهمین مخاطبتون خودش میدونه برنامه زندگیش چیه.....

چند روز پیش یکی از بستگان خبر بارداری یکی دیگه رو میداد تهش گفت دعا کن خبر بعدی مانان شدن دخترن باشه......

گفتم ایشالله هر موقع که برنامه شو داشتن و خدا خواست خبرشو میدین فقط توروخدا اذیتشون نکنین بذارین طبق برنامه خودشون پیش برن.....

ليلا جونمممم عزيزدلمممم ديدي ؟؟؟ واسم دعا كن مهربون كه به خير و خوشي بگذره... هنوزم باورم نميشه، ان ...

انقدرررر خوشحالم برات که حد نداره ، هر کدوم از دوستای عزیزم مثبت میشن واقعااااا دلم شاد میشه شکر ، چشم عزیزم من برای همتون دعا میکنم تا وقتی که بچه نازتونو سلامت بغل کنین. ❤️😘🤗🌹

انا و لاله جان طبق اطلاعاتی که برای تزریق انوکسپارین به من گفتین انجام دادم و اینسری اصلا با پنبه ال ...

خدارو شکر عزیزم.....