2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
سلام بهار جون خداروشکر بخاطر 4تا جنین عالی و پر سلولیت .الان نینیات چسبیدن به دلت دیگه هم قرار نیست ...

سلام عزیز دلم انشالله....چشممممممم میبرمت قنادی هر چی خودت دوست داشتی برات میگیرم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جون من متوجه نشدم شما بتای دومت رو که 42 بود ، دو برابر بتای قبلی بود؟ و فاصله ی دو تا تیتر بت ...

لاله جان ، سلام ، بله این بتای من بعد از 48 ساعت دوبرابر شد و 42 بود، ببین شما یه نکته رو درست میگی در اوایل بارداری افزایش بتا مهم هستش و ملاک بررسی ولی عدد بتا و رشدش با سن بارداری باید همخونی داشته باشه ، من در هفته 4+4 یعنی توی هفته 5 بودم و این بتای من بود این یعنی جنین سالم نیست ، عزیزم با قاطعیت میگی حرف دکتر زنان و جنین شناس ، مگه اونا پرونده منو خوندن اون لحظه یا اون لحظه منومعاینه کردن فدات شم که میگی قبول کن ؟آخه مگه شما از پرونده پزشکی من اطلاع داری ؟ مگه میدونی من چه بررسیهایی کردم یا نکردم؟ 😅

شما عقیده و نظرت برخلاف عقیده من، و این اصلا بد نیست ، هر کدوم از ما آزاد هستیم اونطوری که دوست داریم زندگی کنیم و فکر کنیم و رفتار کنیم به شرط اینکه به دیگران صدمه نزنیم و مزاحم کسی نباشیم ، منظورمو توضیح بدم سوتفاهم نشه ، مثلا یکی دوست داره توی خونش موسیقی با صدای بلند گوش کن ایرادی نداره ولی از هدفون استفاده کنه که مزاحمت برای همسایه ها نباشه ، منظورم اینه و قصد توهین به کسی ندارم از این جهت کلی دارم میگم.

من، شما و همه انسانها آزادیم هر جور دوست داریم زندگی کنیم، هر جور دلمون میخواد فکر کنیم ، فاطمه جان efsibi حرف قشنگی زد ، ما نظراتمونو میگیم دیگه بعدش هر کسی با توجه به شرایطش و عقیدش میره تصمیم میگیره.

چند وقت پیش اومدم پست گذاشتم نظرومو گفتم به دوستان ، من دوسال توی این تاپیک بودم بچه ها روخیلی دوست دارم، خودم خیلی درد کشیدم توی زندگی منتهی از اون دسته آدما هستم که اهل ناله کردن نیستم نمیگم همه مثل من باشن من اینجوری هستم ، حقیقت تلخ رو قبول کردم و پذیرفتم. یکی، دو بار میکرو میکنه کلا درمان رو میگذاره کنار و با زندگی بدون بچه کنار میاد یکی هم نه ، یکی هضم میکنه که نمیشه کاری برای بچه دار شدن با گامتهای خودش کرد یکی هم نه، این به خودشون مربوط. ولی تو این مدت توی تاپیک سعی کردم به بچه ها کمک کنم روحیه بدم و آگاهی در حد اطلاعاتم ، اگر مطلبی ترجمه کردم از روی بروشور داروی خودم بوده که قابل اطمینان هستش ، از روی فیلم آموزشی اون دارو که مربوط به یک کلینیک بسیار معتبر انگلیسی ترجمه کردم ، هر کسی یه روشی داره و نمیگم همه مثل من باشن .برای من هم پیش اومده برای خونواده من هم پیش اومده مشکلات در زمینه کم کاری و بی توجهی در درمان ولی من پزشکارو قبول دارم ، یکی ممکنه تا حدی قبول داشته باشه ویکی دیگه یه تعدادی رو قبول داره ،یه نفرم اصلا قبول نداره ، این به خودشون مربوط ، فقط مهم اینه که عقیده خودمون رو به همدیگه تحمیل نکنیم و اصرار نکنیم که حتما اینی که من میگم درست، باور هر کسی محترم ولی نباید روش اصرار باشه.

هر کسی مختار هر جور دلش میخواد راهشو انتخاب کنه. صلاح خویش خسروان دانند.

اگرم نازی جون حرفی زد از روی وجدانش بود ، چون نازی جون هم خیلی وقته تو تاپیک ، اونم سختیایی کشیده که خیلیا نکشیدن و اونایی که تو تاپیک بودن میدونن پس کسی نیومده حرفی بزنه که بگیم صداش از جای گرم بلند میشه ، دیگه دکتر هم هست علمش هم داره، حالا حرفاش حق ولی بعضیا دوست ندارن بشنون یا نمیدونم چرا بهشون برمیخوره این دیگه بازم میگم به خودشون مربوط.بازم میگم اینم هیچ اشکالی نداره .داریم تایپ میکنیم و حالتمون رو نمیتونیم توی پستامون نشون بدیم ممکنه سوتفاهم ایجاد بشه ، یکی روحیه حساس تری داشته باشه یکی نه، یکی بهش زودتر بر میخوره یکی زودرنج تر. ولی در مقابل پستای بعضی از دوستان حرفی نزد که اینطور باهاش برخورد بشه. امیدوارم در قضاوت کردن دیگران یه سوزن به خودمون بزنیم یه جوالدوز به دیگران.

بهار جونم دیدم انتقال دادی ، از ته دلم برات آرزو میکنم که بیای و خبر خوش بارداریتو بدی ، انشالله مبارکت باشه ، دلم برای شوخیا و شیطونیات تنگ شده. مراقب خودت و نی نی های خوشگلت باش. 😘🤗

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

۴۶. کل عزیز ۱ اسفند

دوستای گلم امروز به نیت پریا ۶۳ عزیز دعا میکنیم

لاله جان ، سلام ، بله این بتای من بعد از 48 ساعت دوبرابر شد و 42 بود، ببین شما یه نکته رو درست میگی ...

لیلا جان من نگفتم دکترم در مورد پرونده شما نظر داده  ، که شما میگی مگه پرونده ی منو خونده؟
بلکه گفتم اولین و مهمترین بررسی ، روند رشد بتاس
یعنی وقتی اوائل بارداری بتا رشد نرمال داره نمیشه گفت جنین مشکل کروموزومی و ژنتیکی داشته چون اگه داشته باشه همون اوائل هم بتا رشد نرمال نخواهد داشت ، و دوباره تاکید میکنم این حرف خودم نیست و حرف پزشکانی هست که باهاشون مشاوره داشتم
بعضی مسائل کلی هستن و ربطی به شرایط خاص بیماران نداره و نیاز به خوندن پرونده ی بیمار نیست ، برای همه صدق میکنه.

همخوانی داشتن مقدار اولیه ی بتا با هفته های بارداری هم درسته اما به اندازه ی روند رشدش مهم نیست (اینم نظر خودم نیست و برداشت شخصی خودم هم نیست) چون بسیار بودن کسانی که عدد اولیه ی بتاشون خیلی کم بوده ولی مشکلی نبوده
همین طور بر عکس کسانی که عدد اولیه بتاشون عالی بوده اما رشدش نرمال نبوده و در نهایت هم بارداری نرمال ادامه پیدا نکرده

در مورد صدمه زدن به وسیله افکارمون به بقیه هم قطعا درست میگی ، اما این یک مساله ی دو جانبه اس
نمیشه اگر پزشکی حرفی بر خلاف نظر یه عده زد درست نباشه ولی هر حرفی بر اساس و موافق نظر اون گروه زد درست باشه !!
وقتی تفاوت نظرات رو قبول داریم، و میگیم بهش احترام میذاریم، باید بپذیریم که دکترا هم نظراتشون متفاوته و نباید نظر اون دسته از پزشکان رو که با نظر پزشکان مورد تایید ما تناقض داره، رد کنیم !!
البته این مساله  فقط در مورد کسانی صدق میکنه که کاملا و صد درصد نظر پزشکان رو قبول دارن مثل خود شما لیلا جان
قطعا منی که میگم خیلی به پزشکا اعتماد ندارم، اگر حرف دکتری رو نپذیرم و بگم دوست عزیز  با یه دکتر دیگه مشورت کن ، بر من خرده ای نیست
چون خودم علنا بارها گفتم به پزشکا اعتمادی ندارم و بایت این عقیده ام دلایل کاملا مستدلی دارم ، اما کسانی که معتقد هستن باید به نظر پزشک احترام گذاشت و معتقدن پزشک علمش رو داره، باید حرف پزشکی که تناقض داره با شنیده های قبلیشون هم بپذیرن نه اینکه زیر سوال ببرن یا محکوم کنن به برداشت غلط من و امثال من . قطعا این مدل برخورد ها و اظهار نظرها هم مشمول همون مساله ی اسیب زدن به دیگران به وسیله ی افکار شخصی میشه، که شما بهش اشاره کردی
وقتی زیر سوال بردنی در کار نباشه ، قطعا هر کسی در بیان نظراتش ازاده
شنونده هم بر اساس اون دسته اظهار نظرهایی که مورد قبول خودش هست و به افکار خودش نزدیک تره ، تصمیم میگیره .

در مورد قضاوت کردن هم چیزی نگم بهتره ، اعضای اینجا خودشون با خوندن پست ها قطعا میتونن متوجه بشن چه کسی داره تو حرفاش دیگران رو قضاوت میکنه و چه کسی همچین قصدی نداره .

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

در نهایت همه ی این صحبت ها مثل صحبت در مورد اعتقادات دینی هست
هر کسی عقیده ای داره و محترمه ، حالا میخواد درست باشه میخواد نادرست
هر گروهی هم معتقده نظر خودش و اعضای همون دسته درسته و نظرات گروه مقابل کاملا غلطه !!

بنابراین در نهایت باز میرسیم به همون نظر انا جون و خیلی از بچه های اینجا من جمله خودم، که هر کسی بر اساس اطلاعاتش راهنمایی میکنه و شنونده بر اساس میل و تشخیصش انتخاب میکنه .

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جدی؟ یعنی ده تا بنویسه فقط دو تا تایید میشه؟ پس حتما بگم دو تایی بنویسه اون وقت شما یه جا خریدی؟ یا ...

عزیزم اگه داروها تایید نمیخوره با تایید دارو تماس بگیر و ادرس داروخانه هایی که نماینده دارن ازشون بگیر اونا تایید میدن تعداد هر چی باشه پس نگران نباش 

دوستای عزیز چندروزه بحث اعتماد به پزشک و وجدان کاری پزشک  توی تاپیک داغه ،بنظرمن هرکسی هرحرفی زد ممکنه حتی یه جملش  به درد یکیمون بخوره پس نقد کننده ونقد شونده هردو هم محترمن هم حرفاشون کمک کننده ،امیدوارم همیشه هممون توی تاپیک حضورداشته باشیم وبه خاطر نقدشدن کمک به همدیگه رو کنارنذاریم وهرکی هرکمکی ازدستش برمیومد دریغ نکنه.

توی پیامای بالایه جمله دیدم نمیدونم کدوم عزیزی نوشتن برام یه سوال پیش اومدلطفا هرکی بلده بهم جواب بده،

یکی ازدوستان گفت جنینی که رشد دوبرابری داشته باشه بعد سقط بشه مشکل ژنتیک یاکروموزومی نداشته علت سقط چیز دیگه ای هست،حالا این سوال برام پیش اومد که مثلا بچه ای که باسندروم داون بدنیا میادیا تو سونوهای ماهای ۳و۴(زمان دقیقشونمیدونم)تشخیص داده میشه تکلیف اون چیه، تواین بارداریم  بتا رشد ۲برابری میکنه ،اگراشتباه نکنم سندروم داون هم یه نقص کروموزومیه،پس میشه اینجوری نتیجه گیری کردکه جنین بعدا دچارنقص شده ؟یعنی بعداز آزمایش بتا،پس بااین حساب من حتی اگرجنینموپی جی دی کنم بازم باید انتظارهمچین نقص های که توی پی جی دی هم بررسی میشن رو داشته باشم،یکم گیج شدم 🤔

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم اگه داروها تایید نمیخوره با تایید دارو تماس بگیر و ادرس داروخانه هایی که نماینده دارن ازشون بگ ...

عزیزم تایید دارو که گفتین تماس بگیرم شماره ی خاصی داره؟ یا مربوط به همون بیمه ی مربوطه میشیه؟