2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام،پرپرجونم تبریک میگم عزیزم انشاءالله ب زودی صدای قلبشومیشنوی دیگه خیالت راحت میشه،منم آزدادم ولی ...

کجا آزمایش دادی آزمایشگاه پیوند تو سایتش میزنه

خدایا شکرت😙
مرسي دوستاي گلم ان شاءالله منم زودي واستون شاد كنم و بهتون تبريكاي خوشگل موشگل بگم، منو از دعاي خيرت ...

مبارکهههههههه💖💖💖💖💖

مهم اینه که دکترت راضیه...پس از حاملگیت لذت ببر و استرس نداشته باش.‌‌هشت ماه دیگه جشن زایمان بگیریم برات الهی💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من این تستهارو یکی دو صفحه قبل گذاشتم اگه بتونی پیدا کنی مقایسه کن فکر کنم کم و بیش همونا باشن. ...

مرسی آناجون من نگاه کردم ولی راستش نفهمیدم میشه عکس نسخه آزمایش وبزارم شماببینید ممنون میشم

مبارکهههههههه💖💖💖💖💖 مهم اینه که دکترت راضیه...پس از حاملگیت لذت ببر و استرس نداشته باش.‌‌هشت ما ...

عزيزدلم مرسي ان شاءالله همين روزا شاديه بارداري شما و بقيه دوستامون 😍

مبارک باشه خیلی خوشحال شدم واست امیدوارم صحیح و سالم نی نیت بیاد بغلت🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزيزم ممنونم، تو رو خدا شماها هم روحيه تونو خوب كنيد كار خدا يه دقيقه ست من كاملا اين سختي رو با پوست و گوشت و خون چشيدم ميدونم تو دل دوستام چه خبره، از خدا ميخوام هيچ زني در انتظار فرزندش نباشه حتي ١ ماه... نوبت هممون ميرسه ان شاءالله كه زوووده زود بااااشه واستون

سلام شبتون به خیر

مرمر جان ممنون عزیز دلم
ان شاء ا... عزیزم ، ان شاء ا...
برای لخته هات نگران نباش طبیعیه عزیزم

کل عزیز ممنون فدات شم
ان شاء ا... از دعای دل های شکسته ی این جمع همه به خواست دلشون برسن

ارمغان جان ممنون گلم
در مورد هایپری باید بگم نمیشه از رو تعداد فولی خیلی نظر داد، چون نمیدونم عدد ذخیره ات چند هست
ممکنه تعداد فولی ها زیاد باشن و فقط 6 تاش بزرگ شدن
عدد ذخیره ات چند بود فدات شم؟

فرشته جان طبق رفرنس ها نظر اکثر دکترا اینه که خراش و هیسترو میتونه تاثیر مثبت تو لانه گزینی داشته باشه
با توجه به اینکه شما تعداد جنین هات 2 تاس به نظرم اصلا ریسک نکن و حتما از دکتر بخواه برات هر کاری از دستش بر میاد انجام بده

سارا جان ممنون عزیزم
 غم نبینی عزیزم

نیوا جان اگه قبلا میکروی منفی داشتین بهتره کاریوتایپ هم بدن همسر شما
ویتامین دی و تیروئید هم چک کنین حتما همین طور ازهای هورمونی که شامل اف اس اچ و ال اچ و پرولاکتین و تستوسترون هست
نیوا جان ویتامین دی خیلی کمه ، اگه به زودی میخوای وارد سیکل بشی حتما امپولش رو بزن، اگه دو ماه وقت داری این دو ماه هفته ای یه دونه دی رو بخور

انا جون باز حرف اندومتریوز شد و من دلم شک افتاد
عزیزم در چه حد درد داشتن نشونه اس؟
من درد دارم اما با یه کدوئین یا مسکن ساده خوب میشه
دردم هم سمت یه تخمدانم هست فقط

پر پر جان فکر کنم فاصله ی دو تا آزت 24 ساعت بوده
پس نگران کم بودن رشدش نباش عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام شبتون به خیر مرمر جان ممنون عزیز دلم ان شاء ا... عزیزم ، ان شاء ا... برای لخته هات نگران نب ...

نه عزيزم ٤٠ ساعت بود ولي دكتر گفت از ١.٥ تا ٢ برابر خوبه كه با توجه به روز سيكلت خوبه، ديگه توكلم به خداست و اميدم به دعاي شما مهربونا

٢٧٤ شده، كمه ؟؟؟؟

عزیزم عالیه.....

گوارای وجودت......

خدا شکرت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان خوبي عزيزم؟؟؟ دوبرابر نشده كه، ١٠٠ تا بالا رفته، امروز تازه روز سوم عقب انداختنمه

عزیزم مهم اینه ۶۰ درصد افزایش داشته همین کافیه.....

تازه خیلی بیشتر از ۶۰ درصد افزایشو داشته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com