2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
سلام،پرپرجونم تبریک میگم عزیزم انشاءالله ب زودی صدای قلبشومیشنوی دیگه خیالت راحت میشه،منم آزدادم ولی ...

عزیزم ایشالله تو هم بهترین کادوی ولنتاینتو میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آناجون من نگاه کردم ولی راستش نفهمیدم میشه عکس نسخه آزمایش وبزارم شماببینید ممنون میشم

عزیزم اینا چند تا آیتم روتین سقط مکرر و میشه گفت همه شون فقط انعقادین.....

مثل پروتئین سی و اس و.....

این چند مورد تو آزهای تکمیلی که گذاشتم بودن اما اون آزمایشی که من گذاشتم کامله و آزهای ایمنی و انعقادیو در حد نسبتا کاملی شامل میشه.....

حالا فعلا اینارو انجام بده شاید یه چیزایی نشون بده اما اگه مشکلیو رو نکردن حتما کاملشونو انجام بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون به خیر مرمر جان ممنون عزیز دلم ان شاء ا... عزیزم ، ان شاء ا... برای لخته هات نگران نب ...

عزیزم درد من با کودئین خوب بشو نبود.....

من عملا سه چهار روز فلج میشدم.....

من دردم با هیچی تسکین پیدا نمیکرد.....

اکثرا از شدت درد بالا میاوردم.....

برا من شده بود حتی مورفینم تزریق کرده بودن.....

جالبه من هر جا میرفتم میگفتن آندومتریوز نداری.....

اما بعد عمل معلوم شد برا من چون ناحیه یوتروساکرال و کلدوساک خلفی درگیر بود به خاطر نزدیکی به عصب ساکرال شدت دردم انقدر زیاد بوده.....

شاید خیلیا دردشون قابل مقایسه با درد من نباشه چون همونطور که گفتم چون بافت درگیر نزدیک عصب بود من شدت درد رو بیشتر حس میکردم.....

یعنی حتی شاید همین بافت یه جای متفاوت تر بود انقدر درد نمیکشیدم پس نمیشه درد منو ملاک قرار داد.....

تنها راهش بررسی توسط متخصص و سونو توسط متخصص آندومتریوزه یعنی دکتر زنان یا سونوگرافی که تو زمینه آندومتریوز کار کرده....

اگه شک داری بد نیست به چکی بکنی.....

حالا میخوایی علی الحساب آزمایششو بده شاید با همون چیزی نشون بده....

نه عزيزم ٤٠ ساعت بود ولي دكتر گفت از ١.٥ تا ٢ برابر خوبه كه با توجه به روز سيكلت خوبه، ديگه توكلم به ...

عزیزم پس دیگه عالی بوده بتات.....

من ۴۸ ساعت حساب کردم با ۴۰ ساعت کافیه بالای ۲۳۸ باشه......

خیلی ازت ممنونم آناجون مرسی که جواب دادی 

فدات عزیزم......

پر پر جون بزیزم خیلی هم خوبه بتات اصلا نگران نباش فک کنم با اون عملی که انجام دادی چسبندگی رفع شد و به خواست خدا طبیعی مامان شدی . چرا دکتر بهت شیاف داده؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
الان این پستتو دیدم! خوب ان شالله هر چی خیره. منم سونو نرفتم. وسواس گرفتم! هرهفته میگم بمونه هفته بع ...

عزیزم سپردم به خدا انشالله سی ام میرم ی خبر خوب بهتون میدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون خوبی عزیزم منم ایشالا ۳۰ بهمن سونو ان تی دارم اونسری هم سونوی من و شما همزمان بود عزیزم ایش ...

الهی آمین خواهری .الهی هردوباخبر خوش بیاییم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....