2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
١٦١ بود قبليش، واقعا درست ميگي امان از فكر و خيال به خدا انقد دلم ميخواد شادي كنم كه خدا ميدونه ولي ...

عزيزم ، ان شا الله كه همه چيز برات خوب پيش ميره ، همون آسپرين و انوكسان رو استفاده كن آب هم زياد بخور ، مطمئنم همه چيز برات خوب پيش ميره .

دكترم راضي بود خدارو شكرررر، گفت نسبت به تاريخ پريوديت خوبه همه چي، ١٠ روز ديگه بيا واسه ديدن ساك داخل رحم كه ديگه خيالمون راحت بشه، روزي يه دونه شياف و يه انوكسا و يه اسپرين و يه فميبيون و يه فوليك هم دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا منکه علایم درست درمون داشتم که نمونش درد فلج کننده پری بود..... جالبه که نه یه کیست کوچو ...

مرسی آنا جون قربونت برم ممنون برا جوابات خدا خیرت بده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

پرپر جونم تبریک مجدد ایشالا بارداری خوب و راحتی داشته باشی گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام،پرپرجونم تبریک میگم عزیزم انشاءالله ب زودی صدای قلبشومیشنوی دیگه خیالت راحت میشه،منم آزدادم ولی فرداظهر جوابش میاد ک شوهرم سرکاره، فرداشب میتونه بگیرش،تااون موقع میمیرم وزنده میشم خیلی دعام کنین

٢٧٤ شده، كمه ؟؟؟؟

مبارکه عزیزم. برای منم ۲۷۱ بود. اومدم ببینم ثمین جون سونوش چطور بوده؟! که باخبر خوب بارداری شما خوشحال شدم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بذار دقیق بگم هزینه انعقادیم 464تومن شد ایمنیم 471 به نظرم بعدم دوباره 85ازم گرفتن گفتن کم گرفتیم

ثمین جون دیروز رفتی سونو؟

بهارم من که گفتم برا 30بهمن نوبت گرفتم عزیزم.دیشب خواب دیدم رفتم سونو و قلب نینی میزد حتی صدایه قلبش ...

الان این پستتو دیدم! خوب ان شالله هر چی خیره. منم سونو نرفتم. وسواس گرفتم! هرهفته میگم بمونه هفته بعد!

سلامت باشي عزيزم ان شاءالله اينجا هررر روززز پر از ماماناي خوشحال و بچه هاي سالم باشه 😍 

پرپرجون خیلی برات خوشحالم مبارکت باشه عزیزم خداروشکرکه معجزش شامل حالت شده ایشالله بارداری خوب وراحتی داشته باشی

سلام،پرپرجونم تبریک میگم عزیزم انشاءالله ب زودی صدای قلبشومیشنوی دیگه خیالت راحت میشه،منم آزدادم ولی ...

ميدونم چي ميكشي دوستم، مطمئن باش واسه شما هم خوبه 😍 نگران نباش عزيزم توكل به خدا، ان شاءالله با خبراي خوب مياي

مرسي دوستاي گلم ان شاءالله منم زودي واستون شاد كنم و بهتون تبريكاي خوشگل موشگل بگم، منو از دعاي خيرت ...

مبارک باشه خیلی خوشحال شدم واست امیدوارم صحیح و سالم نی نیت بیاد بغلت🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹