2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
یسنا جان هزینه آزمایش ایمنی و انعقادی چقدر شد واینکه با بیمه بود؟

بذار دقیق بگم هزینه انعقادیم 464تومن شد ایمنیم 471 به نظرم بعدم دوباره 85ازم گرفتن گفتن کم گرفتیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خوب اولا بستگی به این داره شدتش چه قدر باشه..... ضمنا تو آزهای ایمنیم دادی؟ مثلا من برا انعق ...

بله انا جون ازهای ایمنی رو هم دادم ولی چون فعلا تو سایت دیدمشون ، ازمایشگاه گفت بعصی تست ها رو نمیتونی ببینی؟ نمیدونم علتش چیه؟

انا جون رنج Homo  تا پانزده زده منم دقیق پانزده شده یعنی خیلی بالاست؟ با چی پایین میاد؟

برای APCR دکتر آزمایشگاه باهام تماس گرفت، 30 تا از رنج کمتره، فاکتور 5 انعقادی انگار هم بهش میگن

این هفته به دکتر دسترسی ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من حدودا 1تومن شد نه بابا بیمه کجا بود فکر کن 85تومن بیمه داد

من از نت سرچ کرده بودم هزینه آزمایشاتو هم دولتی هم خصوصی و زده بود واسه دولتی هزینه ها خیلی پایین بود تقریبا مابین300-400تومن ،پس اینا یعنی چی ؟من که سر در نیاوردم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
یسنا جان هزینه آزمایش ایمنی و انعقادی چقدر شد واینکه با بیمه بود؟

من نسخه بیمه تامین اجتماعی بود، حدود یه تومن شدن، نمیدونم بیمه حساب کرد یا آزاد

ولی برای کاریوتایپ فرستاد دفتر اسناد پزشکی تاییدیه گرفتیم ، دویست هزار تومن کمتر شد

من نسخه بیمه تامین اجتماعی بود، حدود یه تومن شدن، نمیدونم بیمه حساب کرد یا آزاد ولی برای کاریوتایپ ...

منم دقیقا بیمم تامین اجتماعیه تقریبا همین حدودا شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها حالا که جنین هام فیریز شدن و ۲ ماه دیگه انتقال دارم بیاین بگین چکار کنم که شانسم بیشتر بشه چی بخورم چکار کنم.

روش هایی که هست به دکترم بگم اثر داره بهتره ؟

مثل خراش رحم و این چیزا

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  

دوستان من بعد از عمل رحم(برداشتن چسبندگی) با دکتر آصف جاه پریودهام لخته ها ی کوچک سیاه داره،آندومتر م نامرتب شده بود این لخته ها یعنی داره دیواره رحم ریزش می کنه که مرتب بشه؟و دارو های مصرفیم اکوئین هست و دوفاستون،

یا جای نگرانی دارد؟

بله انا جون ازهای ایمنی رو هم دادم ولی چون فعلا تو سایت دیدمشون ، ازمایشگاه گفت بعصی تست ها رو نمیتو ...

عزیزم ببین هموسیستئین برا بارداری باید زیر ۱۲باشه اون ۱۵ برا شرایط عادیه نه اقدام برا بارداری.....

دکتر من میگفت قبل شروع سیکل باید زیر ۱۲ باشه.....

والا دقیق نمیدونم ولی اگه اشتباه نکنم ب۶ و ب۱۲ و فولیک اسید برا پایبن آوردنش بود اما الان دقیق نمیدونم.....

ایشالله آزاتو گرفتی دقیق میفهمی علت منفیات چی میتونه باشه.....

منم میکروی دوم هپاریتگن داشتم ولی منفی شدم چون مشکلات ایمنی و آندومتریوزم داشتم.....

اما خوب اینکه هپارین برا مشکل انعقادیم کفایت میکرد نمیدونم چون من برا سیکل سوم سه چهار ماه روزی یه قرص ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ و روزی یه قرص فولیک اسید ۵ داشتم.....

البته اینارو من برا جهش ژنی مربوط له mthfr داشتم ولی فکر کنم درمان هموسیستئین بالام همین بود و پروتئین سی هم فکر کنم پایین باشه درمانش با ایناست....

آزاتو گرفتی کامل بذار.....

یا اگه دوست داشتی برام ایمیل کنم.....

هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتت هستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من نسخه بیمه تامین اجتماعی بود، حدود یه تومن شدن، نمیدونم بیمه حساب کرد یا آزاد ولی برای کاریوتایپ ...

عزیزم با بیمه همون حدودای به تومن میشه....

مال منم اون زمان با بیمه نهصد شده بود....

البته برا ما بیمه تکمیلیمون کامل هزینه رو برگردوند.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها حالا که جنین هام فیریز شدن و ۲ ماه دیگه انتقال دارم بیاین بگین چکار کنم که شانسم بیشتر بشه چی ...

عزیزم اولا حتما تغذیه تو طبق طبعت داشته باش.....

آب زیاد بخور.....

پیاده روی داشته باش.....

ضمنا از اقدام طبیعی هم غافل نشو بودن دوستانی که قبل رسیدن انتقالشون طبیعی مامان شدن.....

اگه بتونی بررسیهای تکمیلیم انجام بدی خیلی خوب میشه و اگه مشکلی داشته باشی کنترل میشه و جنینات هدر نمیرن.....

دوستان من بعد از عمل رحم(برداشتن چسبندگی) با دکتر آصف جاه پریودهام لخته ها ی کوچک سیاه داره،آندومتر ...

عزیزم احتمال داره همچین چیزی باشه اما توصیه میکنم به دکترت بگی که مورد خاصی باشه بررسی کنه....

بررسی های تکمیلی یعنی چی؟ چی بگم به دکترم؟

عزیزم والا نمیدونم دکترت به آزهای ایمنی و انعقادی اعتقاد داره یا نه.....

انجامشون بدی بد نیست....

حالا به دکترت بگو چون به خاطر پانکچر و جنینات خیلی اذیت شدی و هایپر شدی میخوایی که همه بررسیهای لازم چه ایمنی چه انعقادی رو کامل انجام بدی....

یا مثلا بگی خواهرت همچین مشکلی داشته و از این حرفها که برات بررسی کنه.....

یه تومن بیشتر هزینه میکنی اما شانستو بالاتر میبری.....

والا چیزی به ذهنم نمیرسه چون اکثر دکترا در مقابل نوشتن این آزها قبل سه چهار بار منفی و سقط مقاومت میکنن.....

اما خوب واقعا تحمل چند بار منفی یا سقط برا کسی که تجربش کرده خیلی سخته و به عنوان کسی که دو بار منفی رو تجربه کردم دوست ندارم دیگر دوستان هم تجربه کنن.....