2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
من تری گلیسیرید برام خیلی پایینه و ویتامین دی هم همینطور ویتامین دی19 هست اینا تاثیری تو باردار شدن ...

عزیزم ویتامین دی که سهم عمده ای تو لانه گزینی داره حتما باید نرمالش کنی......

برا تری گلیسیریدم والا نمیدونم تا چه حد پایین بوده اما خوب چون یکی از وظایف مهمش ذخیره انرژیه فکر کنم از یه حدی پایینتر باشه بی تاثیر نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون من بعددوبارمنفی شدن با این آزمایشهای ایمنی وانعقادی اینجاآشناشدم وبه دکترم گفتم برام بنو ...

والا من این تستهارو یکی دو صفحه قبل گذاشتم اگه بتونی پیدا کنی مقایسه کن فکر کنم کم و بیش همونا باشن.....

اگه پیدا نکردی باز برات بذارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جون خوبی عزیزم منم ایشالا ۳۰ بهمن سونو ان تی دارم اونسری هم سونوی من و شما همزمان بود عزیزم ایش ...

ایشالله بهترینا منتظر هر دوتونه......

زیاد از رنجش سر در نیاوردم

عزیزم اگه روز دوم انجام دادی که فکر کنم گفتی روز دوم بوده پس فولیکولار فاز رنج مورد نظرته.....

ظاهرا برا تو نرمال بوده......

من امروز یه ساعت امپولم رو دیرور زدم همیشه ۵ میزدم حالا از فردا ۶ بزنم یا همون ۵ این یه ساعت تاخیر م ...

هر کدوم واست راحته همونو بزن نگران نباش......

ولی هر روز تغییرش نده.....

حالا هر از گاهی یه تغییر موردی نداره اما هر روز این تغییر قابل قبول نیست......

اومدم آزمايشگاه جوابو بگيرم ميگه كارشناسمون تشخيص داده آز شما تكرار بشه نيم ساعت ديگه جوابش آماده ست ...

عزیزم نگران نباش خوب دردونت نازش زیاده زیر لفظی میخواد دیگه مامانش......

خدا كنه خوب باشه، ولي اگه عادي بود تكرارش نميكردن كه

نه عزیزم هر تکراری مفهوم بدی نداره.....

انرژی منفی نفرست......

پرپر جون مباركت باشه ، عزيزم چه كمي ؟ خوبه ديگه ، دو برابر شدنش مهمه ، ديگه فقط از بارداريت لذت ببر ...

مامان سبحان خوبي عزيزم؟؟؟ دوبرابر نشده كه، ١٠٠ تا بالا رفته، امروز تازه روز سوم عقب انداختنمه

مامان سبحان خوبي عزيزم؟؟؟ دوبرابر نشده كه، ١٠٠ تا بالا رفته، امروز تازه روز سوم عقب انداختنمه

عزيزم من دقيق عدد قبلي رو يادم نبود ، از ١.٦٦ برابر تا ٢ برابر بشه خوبه . اصلا فكر و خيال نكن ، تا آخر بارداري اينقدر از اين فكر و خيالها هست ، الكي الان انرژيت رو هدر نده . 😘😘😘

عزيزم من دقيق عدد قبلي رو يادم نبود ، از ١.٦٦ برابر تا ٢ برابر بشه خوبه . اصلا فكر و خيال نكن ، تا آ ...

١٦١ بود قبليش، واقعا درست ميگي امان از فكر و خيال

به خدا انقد دلم ميخواد شادي كنم كه خدا ميدونه ولي ميدونم حداقل تا سونوي قلب وضعم همين بلاتكليفيه