2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شبها ميخوردم عزيزم الان يه ١٠ روزي هم هست كه ديگه قطع كردم ولي با انوكساپارين حتما يه ٥ الي ٦ ساع ...

سلام عزیزمممممم خوبی وای ۶ هفته دیگه ب سلامتی دخمل نانازت بغل میکنی چقد شیرینه این لحظه الهی ک زایمانت راحت باشه😍

این بی بی الانمه،خیلی ذوق دارم ولی تهش میترسم بخوره تو ذوقم

مبارکه عزیزم، خیلی خوشحال شدم

ان شاءالله به سلامتی به دنیا بیاریش

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خدارو شکر عزیزم.... آب زیاد بخور.... خورد و خوراکتم مناسب طبع و شرایطت باشه.....

ممنون عزیزم من تو آزمون مزاج شناسی که شرکت کردم طبعمو زد گرم الان من میتونم به شکمم روغن سیاه دونه بزنم؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

سلام عزیزم، متاسفم...خدا رحمتشون کنه

و ان شاءالله که به زودی با خبر خوش بارداریت شاد بشی...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
مرسي عزيزم ان شاءالله همه منتظرا زودتر مامان شن و به راحتي فارغ بشن من شهريور ماه با دكتر آصف اندوم ...

مبارکت باشه عزیزم، ان شاءالله به خوشی و سلامتی نی نیت بیاد تو بغلت..

دعا یادت نره ...

سلام عزیزمممممم خوبی وای ۶ هفته دیگه ب سلامتی دخمل نانازت بغل میکنی چقد شیرینه این لحظه الهی ک زایما ...

سلام بهار خانم گل ، ممنون عزيزم ، ان شا الله شما هم انتقال خوبي داشته باشي و منجر به مامان شدنت بشه عزيزم .

سلام خانما، اميدوارم كه همتون به زودي مامان بشين و كساني كه باردارن به سلامتي و خوشي زايمان كنن. من تازه اين تاپيك رو پيدا كردم و كلي سوال دارم كه اگه راهنماييم كنيد ممنون مي شم.

منم سه بار ميكرو كردم ولي منفي شد حالا يكشنبه مي خوام برم پيش دكتر عارفي. شنيدم كه خيلي دكتر خوبي هستن. كسي پيششون باردار شده؟

سوال بعديم هم اينه كه يه دكتر خوب براي شوهرم مي خواستم و آيا خود دكتر زنان هم مي تونه براي شوهرم آزمايش يا دارو بنويسه؟ اصلا چه جوريه روند كار دكترا؟ چون من ايران ميكرو نكردم خبر ندارم از كارشون و مدت زمانش و هزينه هاش. يعني برم دكتر تا قبل از عيد ميكرو مي تونم بكنم؟ 

ممنون مي شم كه راهنماييم كنيد 🙏🏼

سلام من چند روز نبودم واقعا دلم فکر همتون بود خیلی فعال نیستم ولی همتونو درک میکنم.پرپر جان تبریک میگم انشاله سلامت باشی.

انا جان من خودم انوکسپارین به شکم تزریق میکنم اونم خیلی اروم.ولی جاشون کبود میشه این طبیعیه؟ ساعت یک ظهر اسپرین میخورم ساعت 4 انوکسپارین میزنم ساعت 6 استرادیول میخورم باهم تداخل پیدا نمیکنه از نظر زمانی؟

سلام آنا جون ، جواب آزمایشات ایمنی انعقادی رو گرفتم چندتایی انگار مشکل دارم، 

prot.s      102

Homo   15        5-15

APCR  91           positive:<120 

ASA    Negative

میشه لطفا راهنمایی کنی، این هفته به دکترم دسترسی ندارم، مرسی

سلام بهار خانم گل ، ممنون عزيزم ، ان شا الله شما هم انتقال خوبي داشته باشي و منجر به مامان شدنت بشه ...

عزیزم انشالله که به سلامتی چند وقته دیگه نی نی تو بغل کنی.

یادمه شما چند باری سیکل انتقال جنینتون به دلیل کم بودن ضخامت آندومتر کنسل شد.چه دارویی استفاده کردی یا کلا چه کارهایی کردی که خدا رو شکر ایندفعه نتیجه گرفتی؟

ضخامت آندومتر ت برای انتقال چند بود؟

منم مشکل آندومتر دارم که از ۶ بیشتر رشد نمی کنه

سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

لاله جان خدا بيامرزه عزيزت رو انشالله غم اخرت باشه عزيزم🙏😍

ارزو ميكنم هر چه زودتر حاجت روابشي  و خدا حاجت دل شكستتو بده🙏