2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
آسپرين كي خورده بشه بهتره ؟ اصلا فرقي داره ساعتش ؟

والا دکتر من میگفت بعد ناهار نمیدونم حالا هوایی ی حرفی زده یا نه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبریک میگم  ولنتایتون دیگه سه نفره شد😍😍

خدارو شكر واقعا اميدوارم همونجوري كه يهويي واسه ما پيش اومد همووونجور يهووويي دل همه مهربوناي منتظرم شاد بشه الهي آمين

منو از دعاتون فراموش نكنين، فردا آزمايشم خوب باشه😍

سلام خانوما من بعد از مصرف یه دوره قرص ال دی کیستم برطرف شد انتقال نی نی های برفیمم افتاد برای دو هف ...

خدارو شکر عزیزم....

آب زیاد بخور....

خورد و خوراکتم مناسب طبع و شرایطت باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام مامانا ،خیلی اینجاتاپیک زدم اما جوابی نگرفتم ،من سال ۹۳بعداز یکبار منفی با میکرو تو ابن سیناباردارشدم الان برای بارداری دوم میخام برم اما نه هزینه ش رو که بی علت گرونه میخام بدم نه اینکه علاقه ای به اونجا دارم خیلی محیطش بد بود ،میشه بگید کسی جدیدا مراکز ناباروری دولتی مثل طالقانی ،محب یاس ،مهدیه ،شریعتی یا ...رفته ؟هزینه ها چنده؟ برخوردهاشون خوبه؟فقط دکترویزیت میکنه یا رزیدنت؟ممنون میشم راهنماییم کنید ،انشالله دامن همتون سبز بشه

سلام پرپرجان خیلی تبریک میگم به سلامتی مشکل شما چی بود؟شما بودی پیش آصف جاه عمل کرده بودید؟براتون چن ...

مرسي عزيزم ان شاءالله همه منتظرا زودتر مامان شن و به راحتي فارغ بشن

من شهريور ماه با دكتر آصف اندومتريوز پيشرفته عمل كردم و كيست دو طرفه و چسبندگي داشتم

همين ماهم قرار بود ال دي شروع كنم برم تو سيكل باز

تو رو خدا وااسم دعا كنين همه چي خوب پيش بره

سلام به همه دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد . من هم چند روز بود نبودم ، اومدم ديدم خدا رو شك ...

خدارو شکر عزیزم ایشالله دیگه به سلامتی داری به بغل کردنش نزدیک میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون یه سوال دارم امپول اویترول نیاز به هوا گیری داره باید فردا شب زیر جلدی تزریق کنم

عزیزم من نداشتم....

برا آزاد سازیه؟

آشناست اسمش ولی الان چیزی به ذهنم نمیرسه.....

من بدجور سرماخوردم سر درد و بی حالی و آبریزش بینی دارم به نظرتون چی بخورم؟  ممنون مامان سبحان ...

سوپ و مایعات زیاد بخور ایشالله دورش بگذره زود خوبی میشی....