2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من بدجور سرماخوردم سر درد و بی حالی و آبریزش بینی دارم به نظرتون چی بخورم؟  ممنون مامان سبحان ...

سلام عزیزم لیمو شیرین و پرتقال و شلغم بخور برگ اوکالیپتوس بزار بجوشه سرتو بگیر روش اینا خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم استرادیول دارم با استروژن و آ اس آ و چندتا مکمل دیگه

حالا داروهاتو به دکترت بگو ممکنه از عوارض بقیه داروهاتم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون قرص استرادیول با اون آزمایش استرادیول که میدیم در ارتباط هستن یعنی کم و زیاد بودن قرص منظورم ...

والا اون آز استرودیول فکر کنم برا تخمین فولیکولهای بالغه.....

چون هورمون استروژن از سلولهای فولیکولی تخمدان تولید میشه احتمالا باهاش تخمین میزنن ببینن چند تا فولیکول بالغ داره.....

ببین یادمه مثلا یکی از دوستان هایپر شده بود یعنی همون سونوی دوم تخمداناش لانه زنبوری شده بودن ولی استروژنش خیلی پایین بوده فکر کنم حدودای ۴۰۰ بود یعنی نشون میداد فولیکولاش فقط زیاد شدن و به درد بخور نیست برا همین دیگه سیکلش کنسل شد چون ادامه میدادن براش خطر داشت.....

قرص استرادیولی که تجویز میشه به همراه پروژسترون تو بحث ضخامت دیواره فکر کنم کاربرد داره.....

آز استرون مال قبل پانکچره و به تعداد فولیا بستگی داره.....

البته اگه برداشتم درست باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد . من هم چند روز بود نبودم ، اومدم ديدم خدا رو شك ...

انشالله خواهری کیک خامه ای که چیزی نیست عزیزم شما جون بخواه خواهری.انشالله زایمان راحتی داشته باشی وای مشتاقم فقط عکس پرنسستو ببینم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بدجور سرماخوردم سر درد و بی حالی و آبریزش بینی دارم به نظرتون چی بخورم؟  ممنون مامان سبحان ...

خيلي ممنون عزيزم ، همينطور شما ، عزيزم هيچ چيزي بهتر از شلغم براي سرماخوردگي جواب نميده ، توي سوپ و آش بريز بخور همينطوري پخته هم كه خيلي خوبه بعد شبها هم روي آبش بخور بگير همونطوري با پارچه اي كه انداختي روي سرت برو توي رختخواب بخواب خيلي موثره .

من امروز بعد از 6 روز خونریزی تازه دل دردام شروع شده و لخته ها بیشتر شده و خونریزی شدیدتر چ کار کنم

عزیزم یه آز بده تکلیفت مشخص بشه....

بهارم من که گفتم برا 30بهمن نوبت گرفتم عزیزم.دیشب خواب دیدم رفتم سونو و قلب نینی میزد حتی صدایه قلبش ...

انشالله عزیزم.....

چرا که نه.....

مرسي از همتون مهربوناي من، ان شاءالله هر روز اينجا پر از خبراي خوب باشه

من الان از دكتر برميگردم، نظرشون با دكتر زر ناني يكي بود، انوكسا و اسپرين ... ولي گفتش تعداد كم مينويسم تا فردا شب بتاي مجدد بدي و بر اساس اون بريم جلو، بي بي چك هم گفت ملاك نيست با توجه به اينكه الان كه چند ساعت گذشته جفتشون يه شكل شدن... خلاصه اينكه فردا روز مهميه، واسم دعا كنين تو رو خدا

تیرویید دارم شلغم بد نیست بخورم

عزيزم نميدونم واقعا بگذار آنا جون بهتر در اين مورد ميدونه البته حالا توي نت هم يه سرچ بكن ولي حتما بعدا از دكتر غددت هم بپرس چون بعدا هم يه موقع لازم ميشه بخوري ، من كه توي بارداري هر وقت سرما خوردم فقط با شلغم و ليمو شيرين و پرتغال و اينجور چيزها درمانش كردم .

حالا تا از شلغم مطمئن بشي يك سوپ يا آش با يك عالمه پياز ريز پخته بخور خود پياز هم براي سرماخوردگي خيلي خوبه .

ولي بخور با آب شلغم رو حتما بگير اون ديگه قطعا ضرر نداره .