2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
فک نکنم کاری به بلاست یا چند سلولی بودن جنین داشته باشن ،حسابدارش گفت هزینه انتقال جنین میشه ۷۰۰ توم ...

میشه اگه دفعه بعدشمارفتین بپرسی ازشون ممنون میشم من فکرکنم دیگه تابعدعیددکترنرم توخودکرمانشاهم نیستم یه کم برام سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم مگه به همین راحتی برا بچه اتفاقی میوفته خدادداده خودشم برات حفظش میکنه .از استرس در ...

مرسی ثمین جون ایشالا نی نی شما هم در حال رشد و سلامت باشه . عزیزم ۲۳ بری سونو بهتر نیست؟ چطور تا ۳۰ طاقتت میگیره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

ممنون ازهمگی دوستان عزیزم،سعی میکنم استرسو بزارم کنار،انشاءالله همه چیز خوب پیش بره

آناجون برای رشدش کاری میشه کرد؟الان چی بخورم بهتره؟دکترباید قرص خاصی بهم بده؟

راستی چراازلاله جون خبری نیست؟

عزیزم ایشالله پنج تا جنین عالی خواهی داشت...... کیست رو برات تخلیه نکردن؟ احتمالا اگه تخلیه کرد جا ...

ممنونم آنای عزیز و مهربون...چشم حتما استراحت میکنم...

نه متاسفانه دستی به کیستم نزده ولی نمیدونم چرا انقدر درد دارم...سمت چپم هیچ چیز احساس نمیکنم ولی سمت راستم که کیسته امونم رو بریده

بازم ممنون بابت مهربونیهات

د 

[QUOTE=53627557]سلام به همه دوستان ممنون از دوستای گلم آنای مهربون و لاله سرخ که سوالامو دررابطه با ...

ممنون ثمین جونم...از صمیم قلبم برای شما دعا میکنم که به سلامت دوران بارداریتو بگذرونی و هرچی زودتر کوچولوی نازتو در آغوش بگیری😘😘

د 

مرسی ثمین جون ایشالا نی نی شما هم در حال رشد و سلامت باشه . عزیزم ۲۳ بری سونو بهتر نیست؟ چطور تا ۳۰ ...

کسی که 10سال و 7ماه منتظر مونده بدون کوچیکترین حرفی به نظرت 7روز چیزیه براش برا صبر کردن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من امروز خونریزیم بیشتر شده نمیدونم چ کار کنم موندم بلاتکلیف شیافا رو قطع کنم یا ن آخه با این اوضاع ...

خوب برو ی آز بتا بده دیگه منتظر چی هستی خواهری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون ازهمگی دوستان عزیزم،سعی میکنم استرسو بزارم کنار،انشاءالله همه چیز خوب پیش بره آناجون برای رشد ...

عزیزم آب زیاد بخور.....

تحرک نسبی داشته باشه و مطلق استراحت نکن.....

ایشالله رشدش عالیه.....

والا منم ازش خبری ندارم.....

فکر کنم چند روزه نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون ازهمگی دوستان عزیزم،سعی میکنم استرسو بزارم کنار،انشاءالله همه چیز خوب پیش بره آناجون برای رشد ...

انارم بخور.....

بر اساس طبعت.....

اگه سرده شیرینشو بخور اگه گرمه هم شیرین هم ترششو بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com