2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

لاله ی عزیزم خدا عموتونو بیامرزه.من خوبم خداروشکر توکل بر خدا کردم 30بهمن میرم سونو.انشالله اینبار قراره مامان بشی اصلا به اتفاقات تلخ گذشته فکر نکن خدابزرگه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

لاله جون عزیزم تسلیت میگم انشالا روحش قرین آرامش بشه.نبودنت خیلی ملموس بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

پرپر جون تبریک میگم همین ک آزت مثبت شده دیگه خیالت راحت باشه خدا برادباقیشم کمکت میکنه عزیزم ایشالا نی نی سالم بیاد بغلت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نادی جون از ثمین خبری داری رفت سونو؟

بهارم من که گفتم برا 30بهمن نوبت گرفتم عزیزم.دیشب خواب دیدم رفتم سونو و قلب نینی میزد حتی صدایه قلبشم برام گذاشت وای خیلی عالی بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باشه حتما امروز ميرم ولي خب رشد بتا توي ٢٠ ساعت مگه چجوريه كه بفهمن خوبه يا نه ؟؟؟

پرپر جون مبارکت باشه خواهری خیلی خوشحالمون کردی

بهارم من که گفتم برا 30بهمن نوبت گرفتم عزیزم.دیشب خواب دیدم رفتم سونو و قلب نینی میزد حتی صدایه قلبش ...

ثمین جون ایشالا ک خوابت خیلی زود ب حقیقت تبدیل میشه

ثمین جون ایشالا ک خوابت خیلی زود ب حقیقت تبدیل میشه

انشالله خواهری

آنا جان، من امروز روز ٣٠ سيكل هستم ديروز پريود نشدم تست زدم مثبت شد بي بي چك پررنگ شد رفتم آزمايش بت ...

وای پر پر جون چی دارم می بینممممم 

خداروشکرررررررر

مامان شدی ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...