2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
جفتشون پرد رو ممنوع كردن واسم گفتن براي مشكل تو بدترم هست فقط سرم رو دكتر زنان گفت و ايمني رد ك ...

عزیزم نگران نباش سرم خوبه خیالت تخت.....

اولیو تو اولین فرصت میزنی.....

امروز رفتی برات تجویز کرد برو سریع بزن......

بیمارستان الغدیر اگه برات خوبه برو بزن.....

بعدیارو هم هر ۲۸ روز میزنی.....

ببین سرم سیستم ایمنیتو تنظیم میکنه کلا.....

یعنی اگه ایمنی بدنت پایینم بود جواب میداد.....

البته این پست باعث نشه همه فکر کنن میتونن بزنن ها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها من دیروز پانکچر داشتم وای خیلی بد بود فوق العاده درد و خونریزی داشتم هایپر هم شدم و به مواد بیهوشی هم حساسیت داشتم   

خیلی حالم بد شد 

انتقالم افتاد برای ۲ ماه دیگه تو روخدا برام دعا کنید جنین های زیاد و با کیفیت ایجاد بشن برام 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احتیاطا سرمتو بگیر چون عوارض در مقابل پرد چیزی نیست..... عوضش اینطوری خیالت راحتتره..... حال ...

سلام آنا جون...میگم سرم باید چند روز قبل از انتقال باشه؟ من الان 8 روزه ک تزریق کردم و ب احتمال زیاد انشالله ک 5 شنبه انتقالم باشه...واینکه از وقتی سرم تزریق کردم خیلی سر گیجه دارم این طبیعیه ؟

سلام بچه ها من دیروز پانکچر داشتم وای خیلی بد بود فوق العاده درد و خونریزی داشتم هایپر هم شدم و به م ...

عزیزم خدارو شکر بحرانو رد کردی....

رژیمتو خیلی رعایت کن....

سفیده تخم مرغ، پروتئین و آب فراوان بادت نره.....

کار سنگینم نکن.....

نگران جنیناتم نباش ایشالله جنینای تپل مپلی خواهی داشت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون...میگم سرم باید چند روز قبل از انتقال باشه؟ من الان 8 روزه ک تزریق کردم و ب احتمال زیاد ...

عزیزم والا برا خیلیا دو سه روز قبل انتقال بود ولی مثلا یادمه برا ماری سری قبلش اینجوری جواب نداد این دفعه فکر کنم ده روز یا دو هفته قبل زد و شکر خدا مامان دو قل ها شد.....

عزیزم فکر نکنم از سرم باشه باز بروشور سرمو نگاه کن.....

استرا هم داری؟

باز از دکترت بپرس.....

عزیزم والا برا خیلیا دو سه روز قبل انتقال بود ولی مثلا یادمه برا ماری سری قبلش اینجوری جواب نداد این ...

آنا جون قرص استرادیول با اون آزمایش استرادیول که میدیم در ارتباط هستن یعنی کم و زیاد بودن قرص منظورم هست

خدایا شکرت😙