2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
امید زندگی جون خوندی سر خونه تکونی چ کارایی ک نکردم😊😂

تازه خوندم عزیزم، کلی هم خندیدم، و اقعااااا خدا قوتتتت ...          

ای خدا ،ان شاءالله که به زودی نی نیت بیاد و باهم دیگه از این خرابکاریها کنین...     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الهی ک فردا جنینات میچسبن ب مامانشون و دیگه هم ولت نمیکنن ..عزیزم ب سلامتی 

مرسی دریا جووونم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانوما من دوشنبه انتقال دارم واسم دعا کنین..محتاج دعاهایه قشنگتونم😘😘😘😍😍

عزیزم من برات یه حمد خوندم

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام خانوما من دوشنبه انتقال دارم واسم دعا کنین..محتاج دعاهایه قشنگتونم😘😘😘😍😍

ایسالا صحیح و سلامت میان بغلت

منم فردا انتقال دارم💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من از صب کشاله رانم تیر میکشه فقط یه سمتم هست به نظرتون طبیعیه ؟ آنا جون ببخش شاید حرفم مسخره باشه  من اصلا سینه هام تغییر نکردن ن سفت ن دردناک . فک میکنم میگم من این همه استرادیول و پروژسترون مصنوعی دارم مصرف میکنم جنین هم باید خودش تولید کنه پس چرا هیچ تغییر نکردن . یعنی شیر تولید نمیشه ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزا‌.من فردا انتقال دارم.باید نباید های غذایی برای روز انتقال به بعد کدوم صفحه تاپیکه مثلا ن ...

پریای عزیزم انشالله این انتقالت با خودش شادی و خوشی همراهت بیاره و دلت شاد شه و خدا دوتا نینیه ناز بذاره تویه دلت.برات دعا میکنم خواهری.الهی صحیح و سالم باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین کجایی؟ بیا خبر بده از خودت

هیچ خبری نیست خواهری.امشب مهمون داشتم کلی برام کیک خامه ای اوردن .بهترین چیز دنیااااااا.خخخخ.دوستم 23 آذر اخرین پریودش بود و شنبه صدایه قلب نینیشو شنیده بود همش گیر داده بود به من برو برو.دلم گرفت برا خودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پریای عزیزم انشالله این انتقالت با خودش شادی و خوشی همراهت بیاره و دلت شاد شه و خدا دوتا نینیه ناز ب ...

عزیردلم مرسی مامان ثمین جون مهربون

فردا موقع انتقال همه رو یاد میکنم....دعا میکنم هممون دلمون شاد شه💞💞💞💞💞

هیچ خبری نیست خواهری.امشب مهمون داشتم کلی برام کیک خامه ای اوردن .بهترین چیز دنیااااااا.خخخخ.دوستم 2 ...

عزیزم شما هم چند روز دیگه صدای قلب نازنینشو میشنوی

غصه نخوری یه وقتی نی نی نارحت میشه

عزیردلم مرسی مامان ثمین جون مهربون فردا موقع انتقال همه رو یاد میکنم....دعا میکنم هممون دلمون شاد ش ...

الهی آمین