2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام تاپیک زدم کسی جوابمو نداد من میخواستم این ماه آی وی اف کنم از وسطای خوردن ال دی ب لک بینی  افتادم حالا ک 20پری هست و دو روزه که سینال اف میزنم و الدی میخورم رنگ لکه هام قرمز تر شده نمیدونم این ماه انصراف بدم یا اینکه داروهامو ادامه بدم خیلی ناراحتم کسی جوابمو نمیده  

خستم خیلی،،،خدایا فرجی
دوستان عزیزم یه سوال.  میشه شیاف ها را تو در یخچال نگهداری کنیم تا موقع استفاده راحت تر باشه؟آ ...

میشه عزیزم
اصلا باید تو یخچال باشه دیگه
فقط طبقه ی پایین که خیلی سرد نباشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرسی از اینکه کلا ناامیدمون کردی.

😢😢😢😢😢😢
عزیزم امیدت به خدا باشه

به فرض که همه ی دوستان  هم امید الکی بهت داده باشن ، کلا دکترا تا هفته ی ده صبر میکنن تا بتونن تصمیم نهایی رو بگیرن
کمتر از ده هفته دستوری نمیدن
از طرفی شما ساکت داره رشد میکنه و نگران عفونت هم نباید باشی و در مورد شما عفونت رحمی منتفیه

بنابراین حتی اگر قراره اخرش هم تلخ باشه ، بهتره دیرتر به پیشواز تلخی ها رفت
وقتی قانونا تا ده هفته باید صبر کنی ، چه بهتر که این صبر کردن هات با امید و شوق باشه به جای استرس و غصه و نگرانی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره خصوصیه،سه راه ۲۲ بهمن خیابان دانشگاه آزاد هست،سره خیابان تابلو نارنجی رنگی داره،وابسته به رویانه ...

ممنون انتظارجون پس این دفعه برم پیش خانم دکتربهش میگم جنیناموببرم اونجاببینم چی میگه من همین الانم هزینه هام تومعتضدی آزاده فکرنکنم دیگه اونجا بیشترازاین بشه

😢😢😢😢😢😢 عزیزم امیدت به خدا باشه به فرض که همه ی دوستان  هم امید الکی بهت داده باشن ، کلا ...

من ناامید نمیشم اصلا .خیلی ضجر میکشم.دیگه جایی برا تزریق آمپول ندارم تموم تنم قرمز شده و دردناک ولی مطمئنم به خدا .جواب تموم سختیامو میده و این نینی رو برام نگه میداره.توکل برخدا.وقتی معجزشو نشونم داد محاله ازم بگیرتش .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سوگل:

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان الی :

☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️

👈سن زن: 36

👈مشکل زن:  سالم

👈مشکل مرد:  سالم( اسپرماتوگرام فوق العاده عالی)

👈سابقه قبلی درمان: ۲  آی یو آی ناموفق، ۲ تا میکرو و انتقال ناموفق، (هم تازه هم فریز)  بارداری پوچ، پانکچر بدون جنین ....

👈مدت ناباروری: 4سال و نیم

👈 توضیحات لازم:

بیاین براتون قصه بگم😁

شرح مکافات

دوتا iui ناموفق

ای. وی. اف ناموفق !!

دوبار انتقال تازه و فریزی منفی !!

بارداری پوچ و بدون قلب !!

پانکچر بدون تشکیل جنین و.....

کلی دکتر عوض کردم . کلی ازمایش کردن ولی علت نفهمیدن

خلاصه ماه پیش به دکترم گفتم منکه همه راههارو رفتم یکبار هم دارو بدین طبیعی اقدام کنم😈

دکتر یه نگاه عقل اندرسفیه بهم کرد 😂

خلاصه به اصرار خودم امپول وقرص داد

و در طی مدت مصرف چهاربار سونو کرد!!!!

فکر کنید واسه اقدام طبیعی چهاربار سونو 😳

بار سوم که سونو کرد گفت تخمکات ریزه سه شب دیگه امپول بزن دوباره بیا

که بار اخر گفت تخمکات ازاد شدن

من رو تخت سونو وا رفتم بخدا 😭😭😭😭

خلاصه :

ومن چون دوفاستون میخوردم و استرادیول پریودهام عقب میفتاد که دکتر گفت عادیه

خلاصه چند روز بعد از تاریخ پریودی بی بی چک زدم و منفی شد !

خلاصه بیخیال شدم و مسافرت رفتم و به مامانم کلی کمک کردم و مبل جابجا کن و.. باشگاه برو وزنه برن. رانندگی طولانی کردم. درازو نشست رفتم و...

و خواستم داروهامو قطع کنم که چند روز بعد ازمایش دادم که دوفاستون قطع کنم تا پریود بشم

بتام بالا بود!!!

حالا این بچه از کجا اومده الله اعلم

معجزس والا 😁

خلاصه رفتم پیش دکتر عارفی و سونو واژینال کرد و تبریک گفت

هنوز صدای دکتر توگوشمه که گفت بلههههه قلبش داره میزنه😭😭😭😭😭😭

این همه قصه گفتم که بدونید پیش خدا کار نشد نداره !

گر نگهدار من آنست که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ...

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:

@rz_dy

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان سیمین:

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: بیمارستان بهمن تهران

👈دکتر معالج: دکتر فاطمه رزاقی نازنین که من واقعا به علم و کارشون ایمان دارم❤️

👈سن زن: ٢٧

👈مشکل زن:  پلی کیستیک و تنبلی تخمدان شدید

👈مشکل مرد: کمی کم تحرکی

👈سابقه قبلی درمان: ٢سال و نیم درمان با داروها و آمپول های محرک درمانی و دو بار آی یو آی ناموفق

👈مدت ناباروری: ٣سال

👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل: مریونال،منوپیور،ستروتاید

👈پانکچر روز چندم پریودی: ١٩

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: ٢ماه

👈تعداد فولیکول: ٢٧

👈تعداد تخمک: ٢۴

👈تعداد جنین: ١١

👈تعداد جنین انتقال داده شده:٢تا

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۴روز قبل انتقال ٩

👈داروهای مصرفی بعد از عمل: امپول پروژسترون، شیاف،استرادیول،ویتامین د٣

👈تعداد دفعات آی وی اف : ١بار

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟پی آر پی و خراش وجنین ها فریز بودن

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز١٠ انتقال بی بی زدم مثبت شد روز ١۴انتقال بتا ۴۴۴

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: ندادم

👈مراقبت های بعد از انتقال: از دستشویی فرنگی استفاده کردم ،تغذیه هم بیشتر سردیجات خوردم ،نشاسته هم خوردم

👈تغذیه قبل از انتقال: گرمیجات مصرف کردم از شب اول پریودم تا روز انتقال هر شب شکممو با ردغن سیاهدونه ماساژ دادم.خود سیاهدونه و عسلم هر روز خوردم اصلا هم سردی جات نخوردم

👈تغذیه بعد از انتقال: روز انتقال چندساعت قبلش کله پاچه خوردم و با خودم نشاسته و مربای به بردم بعد انتقالمم تو ماشین اینارو خوردم...گرمیجات و حذف کردم سوپ و آب قلم خیلی خوردم..آناناس آب پرتغال شیر سویا تا ۵ روز اول انتقال خوردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: ٢تا نی نی ناز❤️❤️

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: سه هفته 😍هفته ی ۶هم قلب خوشگلشون زد❤️❤️

👈داروهای مکمل و تقویتی: ویتامین د ٣،کیوتن،امگا3

👈 هزینه ها : ٨میلیون

👈 توضیحات لازم: استرس رو دور کنید دوستان و توکل بخدا...انرژی مثبت داشته باشید ،داروهاتونو سر وقت استفاده کنید ..از دسشویی فرنگی استفاده کنید و همینطور هر روز قرآن رو بخونید که خیلی موثره در آرامشتون☺️

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی:تیر ٩٧ ان شاالله😍😍😍🙏🙏🙏

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  

@rz_dy

سوگل: 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 تجربیات مامان الی : ☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️ 👈سن زن: 36 ...

عالی بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان نازی :

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: بیمارستان مهر

👈دکتر معالج: اقای دکتر ملک اقصی

👈سن زن: ۲۹

👈مشکل زن:  تنبلی تخمدان

👈مشکل مرد: کم تحرکی اسپرم

👈سابقه قبلی درمان:  دو بار هیستروسکوپی.دو بار پانکچر.دو انتقال منفی. ۵ سال دارو درمانی

👈مدت ناباروری:۸ سال

👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل: ستروتاید.گونال.ویتامین e

و همسرم:

اول عمل واریکوسل گرید دو، دو سال پیش عمل کرد و سری آخر امپول هاش سی جی.ویتامین دی ۳ و کیوتن پلاس

👈پانکچر روز چندم پریودی:  ۱۷

👈فاصله پانکچر و آی وی اف:  ۶ ماه

👈تعداد فولیکول: ۹

👈تعداد تخمک: ۶

👈تعداد جنین: ۴

👈تعداد جنین انتقال داده شده:۲

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۱۱

👈داروهای مصرفی بعد از عمل: کلگزان.آ اس آ.امپول پروژسترون. ویتامین دی. استرادیول

👈تعداد دفعات آی وی اف :۳

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟سال گذشته در بیمارستان دی هیستروسکوپی شدم.

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز ۸ انتقال بی بی چک مثبت و هر روز پر رنگ تر میشد. روز ۱۱ بتا ۲۵۶

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز ۱۷، ۱۰۸۰ بود

👈مراقبت های بعد از انتقال:هیچ. ساعت ۱۲ انتقالم بود ساعت دو و  نیم  پرواز داشتم که در مسیر پرواز یکی از موتورهای هواپیما آتش گرفت و به شدت تکان و عدم تعادل داشت.مجدد به تهران برگشت.تا ساعت ده شب در فرودگاه روی صندلی نشستیم.تا ساعت پرواز بعدی برسه. دوازده شب رسیدم خونه فردا صبحش مجبور شدم در مراسم تشیع دایی همسرم شرکت کنم ( چون کسی از انتقالم اطلاعی نداشت و هیچ بهانه ای مورد قبول نبود و من به شدت عصبی و مضطرب بودم به خاطر اتفاقات غیر منتظره) کلا تا سه روز استراحت اصلا نداشتم.سه روز بعد کمی استراحت کردم و مرخصی گرفتم.از توالت ایرانی استفاده کردم.

👈تغذیه قبل از انتقال: از سه ماه قبل فقط گرمیجات خوردم.شکمم را یک شب در میان بادکش کردم.هر شب با روغن سیاهدانه شکمم را ماساژ دادم.

👈تغذیه بعد از انتقال: معمولی

👈تعداد نی نی تو دل مامان: ۱ دونه😍

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: ۳۰ روز بعد از انتقال

👈داروهای مکمل و تقویتی: فیمبیون.ویتامین د ۳

👈 هزینه ها : کلا نزدیک ۲۰ میلیون

👈 توضیحات لازم: من در این راه خیلی اضطراب و استرس کشیدم همسرم چندان حمایتی از نظر روحی و مالی نمیکرد خیلی در طول مسیر درمان تهدید و ناسزا میگفت چون دکتر جلو من گفته بود بیشتر مشکل از منه کلا عوض شده بود هر شب گریه میکردم. از ناچاری خودم را این دکتر و اون دکتر میکردم.خودم وام میگرفتم برای درمان و هزینه رفت و آمد خرج میکردم.توکل کردم به خدا و خودم را سپردم دست خودش.چون شهر ما کوچیکه نذاشتم کسی متوجه بشه چون حرف و حدیث و دخالت ها زیاد میشد و تنها و تنها دختر خاله ام که هم کلاس و همسن بودیم.در جریان کارم بود و این شرایطم را خیلی خیلی سخت تر کرده بود.شکر خدا خودش حامیم شد و بار سوم نتیجه گرفتم🙏

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: شهریور ۹۷

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  

@rz_dy

دوستان یه سوال توی نوروز مراکز ناباروری باز هستند؟من مرکز ناباروری اصفهان میرم, اگه بخوام برم تو سیکل میکرو پانکچر و انتقالم میفته اوایل نوروز, الان چی کار کنم قرص جلوگیریمو شروع کنم؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
بله عزیزم دو روز خوردم خوب بود, ولی خیلی سخته خوردنش دوباره باید بخورم,انا جون یه سوال من یه وقتایی ...

عزیزم دکتر من میگفت بعضا میتونین فقط یه بالش زیر سرتون جوری بذارین یه کم بین نشسته و خوابیده باشه.....

یکی دو ساعت اینجوری بخواب یه کم تنوع بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیزم یه سوال.  میشه شیاف ها را تو در یخچال نگهداری کنیم تا موقع استفاده راحت تر باشه؟آ ...

عزیزم من کلا تو درش نگه میداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها، من خيلي وقته كه پستي نذاشتم، اما كما بيش ميومدم و سر ميزدم. امروز خودم رو موظف ديدم كه ...

ممنون نازی جون از حرفهای منطقیت.....

اتفاقا منم با برخوردای غیر منطقی موافق نیستم....

یکی دو هفته شاید بشه تلرانس داد اما اونم نه همینطوری دست خالی و با نشستن و مناظر موندن خشک و خالی....

باید علت کند بودن رشد رو پیدا کرد و در صورت نیاز با دارو یا یه سری کارا جبران کرد......

به هر حال هر مشکلی علتی داره....

باید سریع پیداش کرد و کنترلش کرد وگرنه همینطوری وقت اضافه گرفتن خیلی فایده ای نداره.....